NORME DE PROIECTARE PENTRU SISTEMELE MODULARE DE SUSȚINERE

Cum se proiectează suporții sistemelor de instalații

La Hilti, avem zeci de ani de experiență în proiectarea și construirea sistemelor modulare de susținere în lumea întreagă.

Și, în felul acesta, putem să folosim propria experiență pentru a te ajuta să-ți proiectezi propriile modele și proiecte. Acest lucru poate acoperi toate aspectele aferente unei construcții, de la încărcările statice, până la instalațiile speciale precum protecția la incendiu, izolația acustică și rezistența la cutremur.

Oferim o gamă largă de servicii de asistență, cuprinzând software-urile de proiectare, date tehnice și consultanța de specialitate din partea inginerilor Hilti.

PROIECTREA SEISMICĂ

PROIECTREA SEISMICĂ

Crearea unor clădiri rezistente la cutremur devine o cerință tot mai importantă în proiectarea din domeniul construcțiilor. Specialiștii noștri te pot ajuta să găsești produse, soluții specifice și îți acordă asistență în efectuarea calculelor complexe, pe parcursul tuturor fazelor, de la proiectare și până la construcție.

Citește mai mult
PROIECTAREA LA FOC

PROIECTAREA LA FOC

Proiectăm și producem sisteme modulare de susținere rezistente la foc de peste 25 de ani. Află mai multe despre felul în care proiectăm suporții rezistenți la foc cu ajutorul gamei noastre largi de produse.

Citește mai mult
PROIECTAREA LA COROZIUNE

PROIECTAREA LA COROZIUNE

Sistemele noastre modulare de susținere sunt disponibile într-o gamă largă de materiale și placări, pentru aplicații situate atât în spații interioare uscate cât și în spații exterioare. Grație proceselor îndelungate de cercetare și dezvoltare, am acumulat o experiență vastă și îți putem oferi consultanță despre cum să alegi soluția cea mai potrivită pentru a evita coroziunea.

Citește mai mult
PROIECTAREA ÎN PREZENȚA DILATĂRII TERMICE

PROIECTAREA ÎN PREZENȚA DILATĂRII TERMICE

Cea mai mare provocare la fixarea țevilor de încălzire o reprezintă dilatarea termică a acestora și impactul acesteia asupra suporților de țevi și a spațiului din jur. Descoperă cum poți permite dilatarea termică în proiectul tău, ținând cont de patru principii esențiale pentru controlul dilatării termice a țevilor.

Citește mai mult