Deține controlul asupra costurilor în construcții

Deține controlul asupra costurilor în construcții

Soluții care contribuie la realizarea proiectelor la timp și conform bugetului

În domeniul construcțiilor pot apărea provocări. Proiectele depășesc sfera inițială de aplicare și se fac greșeli – care duc adesea la depășiri ale bugetului sau la întârzieri costisitoare. Dar îți poți transforma afacerea în una profitabilă și poți controla cheltuielile, alegând produse, servicii și software-uri concepute pentru a minimiza pierderile, a reduce erorile făcute de oameni, a reduce cheltuielile de manoperă și a optimiza portofoliul de unelte.

Te putem ajuta la identificarea și aprovizionarea cu soluțiile eficiente din punct de vedere al costurilor de care ai nevoie pentru a executa proiectele la timp și în limitele bugetului.

Reduceți costurile pentru materiale

Reducerea deșeurilor în construcții te ajută să rămâi competitiv, având în același timp și o abordare prietenoasă cu mediul. Soluțiile noastre pentru șantier variază de la HDE 500, dedicată controlului exact în timpul injectării ancorelor chimice hibride/epoxidice, la sisteme antifoc care previn pierderile de mortar și servicii de prefabricare, cum ar fi asamblarea. În timpul etapelor de planificare și proiectare ale proiectului tău., asigură-te că echipele tale din șantier utilizează doar cantitățile de produs necesare, optimizând proiectarea cu ajutorul software-ului și serviciilor noastre BIM (Building Information Modeling). 

Pistol aplicator de ancore chimice pe acumulator HDE 500-A22 Soluții antifoc performante Servicii BIM de proiectare și modelare Software de proiectare

Reduceți costurile de manoperă

Orele de muncă din șantier reprezintă unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la costurile proiectelor. În același timp, cererea de muncitori calificați este mare, încă oferta este redusă. Alege soluții mai rapide și mai avantajoase, pentru o gestionare îmbunătățită a costurilor în timpul proiectelor în construcții – fără să compromiți siguranța sau calitatea.

Carotare cu un singur operator

Reduce-ți numărul erorilor

Reduce numărul erorilor și obține ajutor pentru a evita retușurile costisitoare și întârzierile proiectelor, grație software-urilor digitale de la Hilti, care monitorizează calitatea instalărilor de sisteme antifoc și elemente de fixare. Echipele tale din șantier pot beneficia de pe urma soluțiilor precum ansamblu mai rapid și mai ușor cu suporturi MEP modulare sau sistemul de cuplu adaptiv (AT), pentru o instalare îmbunătățită a bolțurilor de ancorare.

Software de documentație pentru sistemele antifoc Suporturi MEP modulare

Preia controlul costurilor

Grație serviciului de optimizare a parcului de scule de la Hilti, în loc să cumperi uneltele, alege să achiziționezi doar sculele de care ai nevoie prin plata unui tarif lunar fix pentru o perioadă determinată. Pentru a te ajuta să continui lucrul, te ajutăm să repari, să înlocuiești și să faci upgrade parcului tău de unelte fără costuri suplimentare. ON!Track te poate ajuta să controlezi costurile, permițăndu-ți să identifici rapid sculele sau echipamentele lipsă sau pe cele în exces, astfel încât să nu pierzi timp sau bani închiriind sau cumpărând unelte duplicate. În plus, experții noștri în productivitate pot analiza datele furnizare de ON!Track pentru a te ajuta să îți optimizezi parcul de scule.

Administrare flotă de scule Sistemul ON!Track de administrare a echipamentelor
L049055.tif

Ia-ți adio de la costurile ascunse

Scule, reparații și acoperire în caz de furt - toate pentru un tarif lunar fix, prin serviciul nostru de optimizare a parculu