SOFTWARE DE PROIECTARE, APLICAȚII PENTRU MOBIL ȘI SOLUȚII BIM

De la proiectare, construcție și până la gestionarea clădirii

Vrei ca proiectele tale de construcții să fie mai ușoare, mai sigure și mai productive? Îmbunătățește-ți modul de lucru prin automatizarea calculelor complexe și reducerea la minim a necesității de a recurge la competențe tehnice specifice.

Oferă mai multă siguranță proiectelor tale, eliminând trasferul manual de date și erorile potențiale.

Realizează proiecte mai bune cu ajutorul proiectării BIM din birou, pentru a preveni interferențele și a economisi timpul de pe șantier. Aplicațiile în cloud îți permit să îmbunătățești colaborarea dintre echipele din cadrul proiectului și să ai acces în timp real la datele proiectului. 

Software-ul pentru calcul, aplicațiile pentru mobil și soluțiile BIM marca Hilti, bazate pe tehnologii testate și aprobate, pe norme internaționale și pe metode de calcul Hilti îți garantează o proiectare sigură și de încredere.

Poți conta pe inginerii Hilti și personalul din birourile noastre, care vor colabora cu tine pe șantier, online sau la telefon, în peste 120 de țări din întreaga lume.

PRODUSELE HILTI ÎN CARE SE POATE INTEGRA SOFTWARE-UL DE PROIECTARE BIM

SUITA PROFIS ENGINEERING

SUITA PROFIS ENGINEERING

Calculul sistemelor de ancorare

Citește mai mult
Hilti PROFIS rebar 3D design software

SOFTWARE PENTRU PROIECTAREA BARELOR DE ARMĂTURĂ POST-INSTALATE

Hilti PROFIS Rebar permite proiectarea unei game ample de aplicații ale barelor de armătură , conform Eurocode 2 și metodelor de proiectare Hilti.

Citește mai mult

SOFTWARE PROIECTAREA SISTEMELOR MODULARE DE SUSȚINERE

Pentru proiectarea, specificarea și comandarea tuturor produselor necesare pentru a construi un sistem modular de susținere.

Citește mai mult
Hilti PROFIS DF Diaphragm design software

BIBLIOTECA HILTI BIM/CAD

Ai acces la imensa noastră bibliotecă BIM/CAD, care cuprinde produse Hilti în format 2D și 3D, din Hilti Online sau prin intermediul partenerilor noștri AutoCAD ®, Revit ®, Tekla, Dlubal și bimobjects.com.

Citește mai mult
Software Hilti Shear Connector Design

SOFTWARE-UL SHEAR CONNECTOR DESIGN

Proiectarea grinzilor compozite

Software-ul Hilti de proiectare a conectorilor de forfecare îi ajută pe ingineri să calculeze cu ușurință grinzile compozite conform standardelor Eurocode.