NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE SERVICII, SITE-URI ȘI APLICAȚII PENTRU MOBIL MARCA HILTI

Versiune mai 2018

Hilti nu este renumită doar pentru furnizarea unor produse de calitate și excelentul serviciu de asistență clienți, ci este angajată și în protejarea confidențialității datelor dumneavoastră în mediul online.

Confidențialitatea dumneavoastră contează pentru Hilti, drept pentru care, indiferent dacă sunteți client nou Hilti sau un utilizator mai vechi, vă rugăm să citiți cu atenție această notificare – iar dacă aveți întrebări, contactați-ne.

Dacă sunteți îngrijorați în legătură cu confidențialitatea, dacă aveți o plângere ori o întrebare cu privire la serviciile noastre electronice sau digitale, vă rugăm să luați legătura cu Responsabilul nostru pentru Protecția Datelor Personale, utilizând formularul online. Formular pentru Drepturile persoanelor vizate.

Puteți, de asemenea, să controlați și să gestionați propriile informații prin intermediul Tabloului de bord pentru Confidențialitate.

Această Notificare de confidențialitate explică modul în care colectăm, prelucrăm și utilizăm datele dumneavoastră personale atunci când vizitați și/sau vă înregistrați cu produsele, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil precum și cu opțiunile pe care le oferim, inclusiv privind modul de accesare și de actualizare a informațiilor.

Dacă nu este prevăzut altfel, Hilti AG este entitatea care se ocupă de controlul datelor cu caracter personal pe care le colectăm noi prin serviciile, site-urile și aplicațiile pentru mobil care se încadrează în această Notificare de confidențialitate.

Adresa sediului nostru central este:

Hilti AG
Feldkircherstrasse 100,
9494 Schaan
Liechtenstein

Aveți dreptul de a înainta o plângere și prin intermediul autorității locale de supraveghere: Puteți găsi autoritatea locală competentă pe site-ul oficial al UE.

Termenii utilizați în această Notificare de confidențialitate au următoarele semnificații: 

Termenii precum „noi”, „nouă”, „al nostru” etc. din această Notificare de confidențialitate se referă la părțile responsabile sus-menționate (numite, în continuare, și „Hilti”).

Termenii precum „dumneavoastră”, „al dumneavoastră” etc. se referă la dumneavoastră ca persoană.

Termenul „date cu caracter personal” utilizat în această Notificare de confidențialitate înseamnă orice informație - indiferent dacă informație introdusă de dumneavoastră, colectată de la dumneavoastră sau obținută prin altă modalitate -  legată de o persoană identificată sau identificabilă („persoană vizată”). Persoana identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect prin referirea la un element de identificare precum, în cazul dumneavoastră, numele, denumirea firmei, un număr de identificare Hilti sau alte elemente tehnice de identificare online.

 

Cuprins

1.     Cine este responsabil pentru prelucrarea corespunzătoare a datelor dumneavoastră cu caracter personal?

2.     Când se aplică această Notificare de confidențialitate?

3.     Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm, prelucrăm și utilizăm noi?

4.     De ce și cui îi partajăm datele cu caracter personal?

5.     Datele cu caracter personal vor fi înstrăinate?

6.     De ce și cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

7.     Ce opțiuni aveți în materie de confidențialitate?

8.     Ce mai facem pentru a vă proteja datele dumneavoastră cu caracter personal?

9.     Link-uri către alte site-uri

10.  Conformitatea și cooperarea cu autorităţile de reglementare

11.  Cum sunt comunicate modificările aduse acestei Notificări de confidențialitate?

12.  Contactați-ne

 

 

 

 

1.     Cine este responsabil pentru prelucrarea corespunzătoare a datelor dumneavoastră cu caracter personal?

Partea responsabilă pentru colectarea, prelucrarea și uilizarea dateor cu caracter personal este Hilti AG, în calitate de furnizor de servicii, site-uri și aplicații pentru mobil, în majoritatea cazurilor și în funcție de serviciul solicitat, acționând împreună cu una sau mai multe entități afiliate acesteia. Raportul financiar Hilti 2017.

2.     Când se aplică această Notificare de confidențialitate?

Această notificare se aplică tuturor serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil marca Hilti care au legătură cu acest document.

Această Notificare de confidențialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau indivizi, inclusiv produselor sau site-urilor care vi se vor afișa ca rezultate ale căutărilor dumneavoastră, site-uri care ar putea cuprinde servicii Hilti sau alte site-uri care au legătură cu serviciile noastre.

Notificarea noastră de confidențialitate nu acoperă practicile de informare ale altor companii și organizații care ne promovează serviciile și care probabil utilizează cookie-uri, pixel tags și alte tehnologii pentru a furniza și oferi mesaje publicitare relevante.

3.     Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm, prelucrăm și utilizăm noi?

 

Datele cu caracter personal pe care le colectăm, le prelucrăm și le utilizăm în legătură cu serviciile, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil cuprind nu numai informații pe care le colectăm în mod activ când interacționați cu noi, dar și informații pe care ni le furnizați prin serviciul clienți, magazinele Hilti și echipele noastre de vânzări.

Persoanele vizate

Informații de conectare și stocare locală

Informații despre dispozitive

Informații despre localizare și numere unice pentru aplicații

UTILIZATOR al serviciilor noastre online, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil

- preferințele utilizatorului (de ex., setări de limbă preferate)

- fișiere de conectare automată pentru depanare și scopuri de securitate (de ex., pentru protecția împotriva atacurilor hackerilor)

- conectarea pentru raportarea căderilor - crash report, și, în cazuri excepționale, când se produc disfuncționalități, erori sau incidente legate de securitate, noi sau furnizorii noștri autorizați de servicii putem efectua o analiză manuală a conectărilor

- data și ora cererii

- nume, URL și cantitatea de date transferate pentru fișierul solicitat

- rapoarte care indică faptul că recuperarea datelor a reușit sau motivul eșecului

- tipul și versiunea sistemului de operare din computerul solicitant (dacă sunt transmise)

- rezoluția ecranului și intensitatea culorii (dacă sunt transmise)

- tipul și versiunea browserului utilizat (dacă sunt transmise)

- setările pentru limbă și plugin-urile instalate în browserul utilizat (dacă sunt transmise)

- cookie-uri care identifică în mod univoc browserul dumneavoastră

 

- adresa IP, sistemul de operare, tipul de browser, versiunea de browser, configurația browser-ului

- numele furnizorului de internet și alte tipuri de inforrmații privind computerul și conexiunea, importante pentru identificarea tipului de dispozitiv cu care vă conectați la website, care permit schimburile de date cu dumneavoastră și dispozitivul dumneavoastră și care sigură o utilizare convenabilă a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil

- adresa URL și IP a site-ului din care ați accesat sau ați fost direcționat către site-ul nostru, inclusiv data și ora

- subpagini vizitate în timp ce vă aflați pe site-ul nostru, link-uri accesate în timp ce vă aflați pe site-ul nostru, inclusiv data și ora

subpagini vizitate, inclusiv data și ora, precum și intervalul de timp petrecut pe pagină – în aplicațiile pentru mobil

- întregul Uniform Resource Locator (URL) clickstream către, prin și de la website, inclusiv data și ora   

- informații despre evenimente petrecute la nivelul dispozitivului precum erori, activitatea sistemului, setări hardware, tipul de browser, limba browser-ului, data și ora cererii dumneavoastră și URL-ul de referință

 

CLIENT CONECTAT

Dacă utilizați servicii, site-uri și aplicații pemntru mobil marca Hilti ca utilizator sau client înregistrat, noi colectăm, prelucrăm și utilizăm date suplimentare (inclusiv date cu caracter personal) precum cele de mai jos:

-       numele, titulatura și adresa

-       informații de contact (telefon, email, fax etc.)

-       numele și parola de conectare

-       numărul de cont Hilti

-       cereri de servicii și comenzi plasate

-       istoricul cumpărăturilor, inclusiv tranzacțiile deschise și terminate

-       termenii de căutare introduși

-       serviciile/produsele vizualizate sau căutate pe site;

-       coșul de cumpărături și informațiile despre plată

-       abonările la newsletter, înscrierea pentru primirea de promoții, utilizarea ofertelor speciale

-       consimțăminte, autorizări etc. acordate

-       răspunsuri date cu ocazia studiilor, recenzii, punctaje și alte tipuri de feedback pus la dispoziția noastră

-       conținutul oricărei comunicări trimise prin intermediul serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil sau partajate în alt mod cu Hilti și/sau alți utilizatori, precum și mesaje de chat și transcrieri ale acestora

-       pentru raportarea căderilor, urmărim ID-ul de utilizator și eroarea de logare specifică respectivei căderi

-       analiza manuală efectuată pentru a monitoriza și a asigura stabilitatea serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil

 

Ne rezervăm, de asemenea, dreptul de a evalua fișierele de logare în scopuri statistice, într-un formular anonim. Anonim înseamnă că datele cu caracter personal sau referitoare la clienți sunt modificate astfel, încât informațiile individuale să nu mai poată fi atribuite unei persoane sau unui client sau, cel puțin, doar cu o investiție considerabilă și disproporționată în timp, costuri și personal.

 

-informațiile despre utilizatorul înregistrat furnizate în timpul procesului de înregistrare, precum numele și prenumele, adresa de email, numărul de telefon, poziția într-o companie sau departament

-numele și parola utilizatorului cu ocazia conectării ca utilizator înregistrat

- informații specifice despre dispozitiv (precum modelul componentelor hardware, versiunea sistemului de operare, elemente unice de identificare a dispozitivului și informații despre rețeaua mobilă, cuprinzând numărul de telefon). Hilti poate asocia elementele de identificare a dispozitivului dumneavoastră sau numărul de telefon cu contul dumneavoastră Hilti.

localizarea actuală, uilizând diverse tehnologii pentru determinarea localizării, inclusiv adresa IP, GPS (în unele servicii și aplicații pentru mobil - înregistrarea localizării GPS a mobilului / dispozitivului DOAR când un utilizator îl folosește pentru a scana o unealtă. Altfel, nu urmărim în permanență localizarea GPS), așialți senzori care ar putea, de exemplu, să-i furnizeze companiei Hilti informații despre dispozitivele din apropiere, puncrt de acces Wi-Fi și stâlpi pentru antene de telecominicații celulare

 

date despre comportament din aplicațiile pentru mobil – de ex., acțiunile utilizatorului, butoanele pe care acesta a clicat etc. Acetea sunt acțiunile efectuate de utilizator într-o pagină.

 

Unele servicii conțin un număr unic de aplicație. Acest număr și informațiile despre instalare (de exemplu, tipul sistemului de operare și numărus versiunii aplicației) sunt trimise la Hilti când instalați sau dezinstalați acel serviciu sau când acel serviciu contactează periodic serverele noastre, de exemplu, pentru actualizările automate.

DATELE COMPANIEI

- denumirea, adresa, departamentul, informații de contact și alte informații legate de o companie pe care o reprezentați și funcția dumneavoastră în cadrul respectivei companii

- numărul de client

- codul TVA

- adresa de livrare

- adresa email a firmei,

- adresa de facturare

- numărul comenzii

- parola 

- informații despre plată

- informații despre contul bancar

- informații despre cardul bancar

- numărul de telefon al firmei

- numărul de mobil al firmei

 

 

 

- compania

- limba de contact 

- consultantul pentru clienți / punctul de contact

- importanța clientului 

- unitatea organizatorică

- participarea la campanii sau evenimente

- codul poștal

- istoricul produselor

- regiunea

- retururi

- numărul comenzii

 

Vă vom solicita consimțământul înainte de colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru scopurile menționate mai sus, atunci când acest lucru este impus prin lege. De asemenea, dacă dorim să utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru un scop nou sau diferit, vă vom anunța în acest sens și vom efectua noua utilizare doar dacă acest lucru este cerut sau permis de legile aplicabile sau dacă v-ați exprimat consimțământul în acest sens.

La Hilti, orice acces la datele dumneavoastră cu caracter personal se limitează la acele persoane care au nevoie să le cunoască pentru a-și îndeplini sarcini de lucru. Pentru scopurile menționate mai sus, doar un număr limitat de persoane din cadrul companiei Hilti (de ex., personal din domeniul vânzărilor, asistență clienți, juridic, financiar, IT și departamentele de contabilitate, precum și.manageri cu anumite responsabilități atribuite) va primi dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal.

Când contactați compania Hilti, se păstrează înregistrarea comunicării dumneavoastră pentru a ajuta la rezolvarea oricărei probleme pe care ați putea-o întâlni. Am putea să folosim adresa de email pe care ne-ați comunicat-o sau numărul de telefon pentru a vă informa despre serviciile noastre, de exemplu, pentru a vă anunța în legătură cu modificările sau îmbunătățirile viitoare.

În funcție de setările dumneavoastră, activitatea în alte site-uri și aplicații pentru mobil Hilti ar putea fi asociate informațiilor personale, în scopul îmbunătățirii serviciilor Hilti și a publicității transmise de companie.

4.     De ce și cui îi partajăm datele cu caracter personal?

Nu vindem, nu comercializăm și nu închiriem datele dumneavoastră cu caracter personal.

Pentru scopurile menționate în această Notificare de confidențialitate, divulgăm, transferăm sau partajăm datele dumneavoastră cu caracter personal către alte entități din cadrul grupului de companii Hilti în măsura descrisă mai jos sau în funcție de consimțământul dumneavoastră într-un anumit context (de ex., când vă exprimați consimțământul pentru alte tipuri de transferuri de date în legătură cu înscrierea pentru un anumit serviciu). În cazul în care este vorba despre partajarea datelor cu caracter personal, respectăm cu strictețe legile aplicabile.

Nu partajăm informații cu caracter personal către companii, organizații și persoane din afara companiei Hilti, decât în cazurile următoare:

Consimțământul: Vom partaja informații cu caracter personal către companii, organizații sau persoane din afara companiei Hilti când avem consimțământul dumneavoastră pentru aceasta. Solicităm consimțământul opt-in pentru partajarea oricărei informații cu caracter personal.

Prelucrarea externalizată: Punem la dispoziție informații cu caracter personal furnizorilor noștri externi de servicii, în baza unor instrucțiuni corespunzătoare, necesare în scopul respectivei prelucrări, pentru a efectua anumite operațiuni în numele nostru și în baza instrucțiunilor date de noi. Orice furnizor extern va avea acces doar la acele date cu caracter personal necesare pentru a-și îndeplini sarcinile specifice și exclusiv pentru acestea. Ne vom asigura că orice furnizor extern de servicii este conștient de acest lucru și va îndeplini aceste îndatoriri. Ne vom asigura, de asemenea, că orice furnizor extern de servicii nu prelucrează datele dumneaoastră cu caracter personal într-un mod mai puțin protejat decât prevederile din legislația pentru protecția datelor și că adoptă măsurile de securitate tehnice și organizatorice corespunzătoare, bazate pe instrucțiunile noastre și în conformitate cu Notificarea noastră de confidențialitate, precum și oricare alte măsuri de securitate și confidențialitate potrivite.

Prestatori de servicii terți:

Nume și adresă

Transferul permis de către

Țara

Activitatea

FortyOne-Degrees Ltd.

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Regatul Unit

dezvoltarea paginii web și activități de mentenanță asociate

ELIC

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Germania

dezvoltarea paginii web și activități de mentenanță asociate

Office365

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Irlanda

Activități la locul de muncă asociate paginii web

Adobe Campaign Manager

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Irlanda

Configurarea și parameterizarea paginii web

AWS – Amazon Web Services

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Irlanda, Germania

Centru de găzduire

123ContactForm

Software Business Incubator, Str Republicii nr 9, 5th floor,300159, Timisoara, Romania

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Germania

Creator de formulare asociate cu pagina web

Delego

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeană

Irlanda

Delego este intermediar, care oferă o interfață pentru a conecta Hilti de operatorii Plăților. Delego este responsabil de strângerea datelor legate de cardurile de credit de la clienți și de transmiterea acestor date Operatorilor Plăților pentru prelucrarea ulterioară (autorizare și plată).

PayU

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeana

Polonia

Procesator plăți

Computop           

Clauze Contractuale Standard aprobate de către Comisia Europeana

Germania

Procesator plăți

Motive legale: Fără limitări, acest aspect cuprinde cazurile în care ni se solicită să partajăm datele cu caracter personal prin lege ori prin deciziile pronunțate de instanță, de către autoritățile însărcinate cu aplicarea legii sau cele de reglementare. În cazul în care hotărâm să divulgăm date cu caracter personal într-un astfel de context, vom lua în calcul, de asemenea, modalități de a reduce dimensiunea divulgării, de exemplu, redactând informațiile furnizate. 

5.     Datele cu caracter personal vor fi înstrăinate?

 

Locurile Hilti pentru stocarea datelor sunt alese pentru a opera în mod eficient, pentru a îmbunătăți performanța și pentru a crea redundanțe, în vederea protejării datelor în eventualitatea unei întreruperi sau a altei probleme. Luăm măsuri pentru a ne asigura să datele pe care le colectăm în baza acestei Notificări de confidențialitate sunt procesate în conformitate cu prevederile ei și cu cerințele din legislați aaplicabilă, indiferent de locul în care se găsesc respectivele date.

Politica Hilti prevede procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal doar în țările în care legile pentru protecția datelor prevăd același grad de protecție ca în UE/SEE sau Elveția sau asigură același nivel de protecție prin decizia de adecvare din partea Comisiei Europene.

6.     De ce și cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

În măsura posibilităților tehnice, Hilti se străduiește ca în toate serviciile sale, site-urile și aplicațiile pentru mobil să păstreze datele cu caracter personal nu mai mult decât este necesar în scopurile prezentate în această notificare și/sau după cum este solicitat sau permis de legislația aplicabilă.

Tabelul de mai jos oferă o prezentare generală a activităților de prelucrare ale serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil marca Hilti în scopul lor de colectare a datelor, a tipurilor acestora, a bazei legale și a perioadelor sepcifice de păstrare a datelor.

Scopul prelucrării

Tipul de date cu caracter personal și informațiile despre cookie-urile utilizate (dacă se aplică)

Baza legală pentru prelucrare

Perioada de păstrare

Pentru furnizarea, întreținerea, protejarea și îmbunătățirea serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil, pentru a dezvolta unele noi și pentru protecția Hilti și a clienților companiei.

·         Numele și parola de conectare (stocare criptată);

·         Informații despre profilul utilizatorului (de ex., nume, prenume, adresă email, număr de telefon, adresă);

·         Preferințele utilizatorului (de ex., setări de limbă preferate);

·         adresa IP, sistemul de operare, tipul de browser, versiunea browserului, configurația browserului, numele furnizorului de internet și alte tipuri de informații privind computerul și conexiunea, importante pentru identificarea tipului de dispozitiv cu care vă conectați la servicii, site-uri și aplicații, care permit schimburile de date cu dumneavoastră și dispozitivul dumneavoastră și care sigură o utilizare convenabilă a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil;

·         Dacă utilizați versiunea pentru mobil a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor: informațiile despre sistemul de operare din dispozitivul mobil, serviciile utilizate, site-urile și versiunea aplicațiilor, numele furnizorului de internet și alte tipuri  de informații privind dispozitivul și conexiunea, importante pentru îmbunătățirea serviciilor pentru mobil, site-urile și aplicațiile pentru mobil care se conectează la serverele noastre și care asigură și facilitează sincronizarea serviciilor și asistența pentru aplicațiile mobile;

·         adresa URL și IP a site-ului din care ați accesat sau ați fost direcționat către serviciile, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Subpaginile vizitate și funcțiile folosite cu ocazia utilizării serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil, link-urile accesare din serviciile, site-urile și aplicațiile pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Întregul Uniform Resource Locator (URL) clickstream către, prin și de la servicii, site-uri și aplicații pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Termenii de căutare introduși;

·         Consimțămintele și autorizările acordate

Interesele legitime (Art. 6 (1) (f) GDPR) / necesare pentru executarea unui contract (Art. 6 (1) (b) GDPR)

36 de luni

 

 

Pentru facilitarea și prelucrarea comenzilor de produse și servicii plasate în cadrul serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil

·         Înregistrările bancare și contabile ale companiilor

·         numele și parola de conectare

·         numărul de cont Hilti

·         cereri de servicii și comenzi plasate

·         istoricul cumpărăturilor, inclusiv tranzacțiile deschise și terminate

·         termenii de căutare introduși

·         serviciile/produsele vizualizate sau căutate pe site;

·         coșul de cumpărături și informațiile despre plată

·         abonările la newsletter, înscrierea pentru primirea de promoții, utilizarea ofertelor speciale

·         consimțăminte, autorizări etc. acordate

·         răspunsuri date cu ocazia studiilor, recenzii, punctaje și alte tipuri de feedback pus la dispoziția noastră

·         conținutul oricărei comunicări trimise prin intermediul serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil sau partajate în alt mod cu Hilti și/sau alți utilizatori, precum și mesaje de chat și transcrieri ale acestora

 

Necesare pentru executarea unui contract (Art. 6 (1) (b) GDPR)

10 ani după expirarea contractului

Acolo unde este aplicabil, pentru stabilirea, executarea sau încetarea contractelor legate de utilizarea de către dumneavoastră a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil, precum comenzi plasate prin Hilti Online Shop; sau contracte de servicii precum aplicația pentru mobil On!Track

Datele cu caracter personal cuprinse în contracte, comunicări și corespondența de afaceri

înregistrări de TVA și rambursări de taxe vamale și de accize

necesare pentru executarea unui contract (Art. 6 (1) (b) GDPR)

Pe întreaga perioadă în care contul este activ + 6 ani de la expirarea contractului

Pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră și solicitărilor primite în legătură cu asigurarea asistenței tehnice ori a altor servicii pentru clienți și pentru serviciul de Chat cu clienții

 

·         Numele și adresa email;

·         Informațiile despre dispozitivul utilizat (tipul de browser, adresa IP și versiunea de Java)

·         Data și ora sesiunilor de chat;

·         Conținutul oricărei comunicări trimise prin intermediul serviciului de chat (chat protocol);

·         numărul de cont Hilti;

·         ID-ul Hilti

·         Transcrierile sesiunilor de chat online cu serviciul nostru de asistență pentru clienți

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR sau

Interesele legitime (Art. 6 (1) (f) GDPR):

Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru a răspunde solicitărilor din partea utilizatorilor site-ului, care, în caz contrar, nu pot fi îndeplinite. Prin urmare, prelucrarea se justifică în baza intereselor legitime.

Șase luni (pentru controlul calității și în scopul păstrării evidențelor)

Pentru a face site-ul nostru mai prietenos cu utilizatorii și pentru a înțelege mai bine comportamentul de utilizare al vizitatorilor site-ului nostru și al utilizatorilor aplicațiilor pentru mobil și software-urilor noastre, în baza unos pseudonime și prin dispozitive multiple, pentru scopuri publicitare și de cercetare de piață și pentru a ne permite să personalizăm conținutul site-ului nostru în funcție de preferințele individuale.

Pentru a realiza analize și a efectua cercetări privind clienții, inclusiv cercetarea generală a pieței sau studierea nevoilor și părelilor clienților noștri în legătură cu probleme specifice, generând modele de vânzări și de trafic, precum și pentru analiza eficienței publicității, toate acestea în baza anonimatului (de ex., prin agregarea datelor) sau pe baze individuale (dacă este permis din punct de vedere legal);

·         Numele și parola de conectare (stocare criptată);

·         Informații despre profilul utilizatorului (de ex., nume, prenume, adresă email, număr de telefon, adresă);

·         Preferințele utilizatorului (de ex., setări de limbă preferate);

·         adresa IP, sistemul de operare, tipul de browser, versiunea browserului, configurația browserului, numele furnizorului de internet și alte tipuri de informații privind computerul și conexiunea, importante pentru identificarea tipului de dispozitiv cu care vă conectați la servicii, site-uri și aplicații, care permit schimburile de date cu dumneavoastră și dispozitivul dumneavoastră și care sigură o utilizare convenabilă a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil;

·         Dacă utilizați versiunea pentru mobil a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor: informațiile despre sistemul de operare din dispozitivul mobil, serviciile utilizate, site-urile și versiunea aplicațiilor, numele furnizorului de internet și alte tipuri  de informații privind dispozitivul și conexiunea, importante pentru îmbunătățirea serviciilor pentru mobil, site-urile și aplicațiile pentru mobil care se conectează la serverele noastre și care asigură și facilitează sincronizarea serviciilor și asistența pentru aplicațiile mobile;

·         adresa URL și IP a site-ului din care ați accesat sau ați fost direcționat către serviciile, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Subpaginile vizitate și funcțiile folosite cu ocazia utilizării serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil, link-urile accesare din serviciile, site-urile și aplicațiile pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Întregul Uniform Resource Locator (URL) clickstream către, prin și de la servicii, site-uri și aplicații pentru mobil, inclusiv data și ora;

·         Termenii de căutare introduși;

·         Consimțămintele și autorizările acordate

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR

36 de luni

Pentru a vă permite să folosiți serviciile, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil în calitate de utilizator înregistrat

·         numele, titulatura și adresa

·         informații de contact (telefon, email, fax etc.)

·         numele și parola de conectare

·         numărul de cont Hilti

·         cereri de servicii și comenzi plasate

·         istoricul cumpărăturilor, inclusiv tranzacțiile deschise și terminate

·         termenii de căutare introduși

·         serviciile/produsele vizualizate sau căutate pe site;

·         coșul de cumpărături și informațiile despre plată

·         abonările la newsletter, înscrierea pentru primirea de promoții, utilizarea ofertelor speciale

·         consimțăminte, autorizări etc. acordate

·         răspunsuri date cu ocazia studiilor, recenzii, punctaje și alte tipuri de feedback pus la dispoziția noastră

·         conținutul oricărei comunicări trimise prin intermediul serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil sau partajate în alt mod cu Hilti și/sau alți utilizatori, precum și mesaje de chat și transcrieri ale acestora

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR

Pe întreaga perioadă în care contul este activ + 7 ani

Pentru a preveni utilizarea abuzivă sau ilegală a serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil Conformitatea cu obligațiile legale, stingerea litigiilor și executarea contractelor noastre; 

 

·         Numele, titulatura și adresa;

·         Informații personale de contact (telefon, email, fax etc.)

·         Denumirea, adresa, departamentul, informații de contact și alte informații legate de o companie pe care o reprezentați (dacă este cazul) și funcția dumneavoastră în cadrul respectivei companii;

·         numărul de cont Hilti;

·         codul TVA;

·         Cereri de servicii și comenzi plasate;

·         Istoricul cumpărăturilor, inclusiv tranzacțiile deschise și terminate;

·         Informații despre profilul utilizatorului;

·         Coșul de cumpărături și informațiile despre plată;

·         Informații despre software-ul descărcat de pe site;

 

·         Fișiere de conectare automată pentru depanare și scopuri de securitate (de ex., pentru protecția împotriva atacurilor hackerilor)

·         conectarea pentru raportarea căderilor - crash report, și, în cazuri excepționale, când se produc disfuncționalități, erori sau incidente legate de securitate, noi sau furnizorii noștri autorizați de servicii putem efectua o analiză manuală a conectărilor

·         data și ora cererii

·         nume, URL și cantitatea de date transferate pentru fișierul solicitat

·         rapoarte care indică faptul că recuperarea datelor a reușit sau motivul eșecului

·         tipul și versiunea sistemului de operare din computerul solicitant (dacă sunt transmise)

·         rezoluția ecranului și intensitatea culorii (dacă sunt transmise)

·         tipul și versiunea browserului utilizat (dacă sunt transmise)

·         setările pentru limbă și plugin-urile instalate în browserul utilizat (dacă sunt transmise)

·         cookie-uri care identifică în mod univoc browserul dumneavoastră

 

Interesele legitime (Art. 6 (1) (f) GDPR)/ Măsură de securitate IT și conformitatea cu obligațiile legale (Art. 6 (1) (c) GDPR)

Fișierele de conectare se șterg după 90 de zile

Evaluarea eligibilității dumneavoastră pentru anumite tipuri de oferte, produse și servicii

•           Numele, titulatura și adresa;

•           Informații personale de contact (telefon, email, fax etc.);

•           Denumirea, adresa, departamentul, informații de contact și alte informații legate de o companie pe care o reprezentați (dacă este cazul) și funcția dumneavoastră în cadrul respectivei companii;

•           numărul de cont Hilti;

•           codul TVA;

•           Cereri de servicii și comenzi plasate;

•           Istoricul cumpărăturilor, inclusiv tranzacțiile deschise și terminate;

•           Informații despre profilul utilizatorului;

•           Confirmarea de a fi utilizator privat sau liber-profesionist;

•           Abonările la newsletter, înscrierea pentru primirea de promoții, utilizarea ofertelor speciale etc.

•           Consimțăminte, autorizări etc. acordate;

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR)

90 de zile

Pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu alte subiecte (de ex., pentru a vă trimite mementouri, notificări tehnice, actualizări, alerte de securitate, mesaje de asistență și de natură administrativă sau comunicări privind serviciile);

·         Adresă email

·         Țara

·         Limbă

·         Data ultimului contact

·         Numărul de telefon mobil

·         ID-ul Hilti

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR sau

Interesele legitime (Art. 6 (1) (f) GDPR):

Prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru utilizarea serviciilor, site-urilor și aplicațiilor noastre pentru mobil care, în caz contrar, nu se poate realiza. Prin urmare, prelucrarea se justifică în baza intereselor legitime.

 

Pentru a vă furniza informații despre produsele și serviciile care v-ar putea interesa, prin poșta tradițională, email, telefon, fax, newsletter, SMS și mesagerie MMS, inclusiv trimiterea periodică a materialelor promoționale pentru produsele, serviciile și promoțiile Hilti special dedicate dumneavoastră (direct marketing);

 

Pentru administrarea studiilor, competițiilor, premiilor prin tragere la sorți sau pentru alte activități ori evenimente la care ați participat voluntar                       

·         Adresă email

·         Țara

·         Limbă

·         Declarația de consimțământ cu data

·         Data ultimului contact

·         Numărul de telefon mobil

·         ID-ul Hilti

Consimțământul (Art. 6 (1) (a) GDPR

3 ani de la ultimul contact direct marketing

 

 

 

 

12 luni de la încheierea studiului

7.     Ce opțiuni aveți în materie de confidențialitate?

Încrederea pe care ne-o arătați face ca serviciile, site-urile și aplicațiile pentru mobil să funcționeze mai bine pentru dumneavoastră. Totul este privat, în siguranță și vă permite controlul propriilor preferințe.

Scopul nostru este de a menține serviciile, site-urile și aplicațiile astfel, încât să protejăm informațiile împotriva unei distrugeri accidentale sau rău-voitoare. De aceea, după ce ștergeți informațiile din serviciile, site-urile și aplicațiile pentru mobil, este posibil ca noi să nu ștergem copiile rămase în serverele noastre active și să îndepărtăm informațiile din sistemele noastre de rezervă doar după expirarea unor anumite intervale, în conformitate cu legile aplicabile (a se vedea pct. 6).

 1.      Puteți să vă setați oricând preferințele de marketing din Tabloul de bord pentru confidențialitate Hilti sau prin intermediul asistenței pentru clienți.  Vom stoca acele informații împreună cu contul dumneavoastră sau cu ID-ul Hilti și le vom utiliza când veți folosi servicii, site-uri și aplicații de mobil marca Hilti și dacă vă trimitem comunicări electronice.

  Înscriindu-vă pentru primirea informațiilor de marketing oferite de Hilti, sunteți de acord ca datele pe care le furnizați cu această ocazie (de ex., adresa email) să fie colectate, prelucrate și utilizate de Hilti pentru distribuirea obișnuită a comunicărilor electronice care conțin informații legate de companie, produse și servicii precum știri despre noile produse Hilti sau serviciile Hilti ori despre campaniile de marketing Hilti (de ex., competiții, reduceri, promoții), despre modificări din cadrul companiei sau pentru a vă invita să participați la studii privind clienții (de ex., despre satisfacția ori despre cerințele clienților).

  În raportul nostru B2B, poteți să vă exprimați oricând obiecțiunile cu privire la utilizarea numărului dumneavoastră de telefon, prin intremediul serviciului nostru de asistență pentru clienți sau al persoanei de contact pentru vânzări. Contactați-ne la 021 352 3000.
 2.      Puteți modifica și ajusta oricând setările privind adresa de email sau numărul de telefon mobil din contul dumneavoastră Hilti. Puteți să vă accesați contul Hilti prin intermediul profilului de client, după ce vă înregistrați pe site-ul nostru sau clicând pe link-ul „Preference Center” pe care îl găsiți în fiecare mesaj email pe care vi-l trimitem.
 3.      Ne puteți contacta oricând prin intermediul formularului online (Introduceți formularul privind Drepturile persoanei vizate) pentru a vă exercita următoarele drepturi:
 •  Dreptul la acces
 • Dreptul la corectare
 • Dreptul de ștergere („dreptul de a fi uitați”)
 • Dreptul de limitare a prelucrării
 • Dreptul la portabilitatea datelor
 • Dreptul de a obiecta‎‎

             Vă rugăm să accesați site-ul oficial al UE pentru a afla mai multe despre aceste drepturi.

În cazul în care vă retrageți consimțământul pentru activitatea de prelucrare, Hilti își rezervă dreptul de a continua să prelucreze și sp utilizeze datele dumneavoastră cu caracter personal în măsura în care acest lucru este solicitat sau permis de lege, de ex., pentru a administra dezabonarea dumneavoastră sau pentru a crea un set suplimentar de cookie-uri pentru a respecta setările dumneavoastră cu privire la cookie-uri.  

8.     Ce mai facem pentru a vă proteja datele dumneavoastră cu caracter personal?

Hilti înțelege importanța securității informațiilor și datelor și, de aceea, dorim ca experiența dumneavoastră de navigare și de cumpărături online să fie cât mai sigură posibil.

Pentru a vă proteja datele cu caracter personal, am implementat elemente de securitate și măsuri de precauție rezonabile și de ultimă oră, dintre care se numără măsuri de natură tehnică și organizatorică împotriva accesului neautorizat, a utilizării improprii, a alterării, a distrugerii ilegale ori accidentale și a pierderii accidentale, atât în context online cât și offline.

De exemplu:

 • când utilizați site-ul nostru, comunicarea cu browserul dumneavoastră este criptat cu tehnologia SSL (Secure Socket Layer). Aceasta înseamnă că, atunci când utilizați site-ul nostru, datele personale pe care le furnizați în timpul proceselor de înregistrare și conectare sunt criptate înainte de a fi trimise în Internet.
 • revizuim integritatea procesului nostru de colectare a informațiilor, a practicilor de stocare și procesare, inclusiv măsurile de securitate fizică, pentru a vă proteja împotriva accesului neautorizat la diversele sisteme.
 • limităm accesul la informațiile personale pentru angajații Hilti, contractanții și agenții companiei noastre, acest lucru fiind bazat pe necesitatea de a cunoaște abordarea corespunzătoare pentru a le procesa pentru noi. Părțile implicate sunt supuse unor obligații contractuale stricte în materie de confidențialitate și pot fi pedepsite ori contractele cu acestea pot fi reziliate, în cazul în care nu își îndeplinesc aceste obligații.

Ar trebui să partajați online sau prin intermediul aplicațiilor pentru mobil acele informații personale pe care sunteți liniștiți să le împărtășiți, conștienții fiind că nicio organizație ori sistemele acesteia nu vă poate garanta întotdeauna 100% securitatea.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că pentru utilizarea datelor privind cadrul bancar vi se va solicita permisiunea explicită.

Nivelul de securitate nu crește când efectuați deconectarea (logout) la încheierea utilizării secțiunilor protejate prin conectare din cadrul serviciilor, site-urilor și aplicațiilor pentru mobil marca Hilti.

 

10.     Link-uri către alte site-uri

Serviciile, site-urile și aplicațiile noastre pentru mobil pot conține link-uri către alte servicii, site-uri și aplicații pentru mobil de interes, însă, de îndată ce utilizați respectivele link-uri, ieșiți din aria noastră de servicii. Când vizitați astfel de servicii, site-uri și aplicații pentru mobil, ar trebui să fiți precauți și să consultați declarația de confidențialitate sub incidența căreia se află aplicația ori site-ul respectiv. Hilti nu poate și nu își asumă nicio răspundere ori obligație în legătură cu aceste site-uri, conținuturile unor astfel de servicii și aplicații pentru mobil și practicile lor privind confidențialitatea și nici nu le susține.

11.     Conformitatea și cooperarea cu autorităţile de reglementare

Revizuim cu regularitate conformitatea cu Notificarea noastră de confidențialitate. Colaborăm cu autoritățile de reglementare, inclusiv cu autoritățile locale de protecție a datelor cu caracter personal.

Aveți dreptul de a înainta o plângere și prin intermediul autorității de supraveghere: Puteți găsi autoritatea competentă pe site-ul oficial al UE.

12.     Cum sunt comunicate modificările aduse acestei Notificări de confidențialitate?

Activitatea noastră este în permanentă schimbare, de aceea, Notificarea de confidențialitate va fi actualizată periodic. Vă rugăm să consultați periodic această Notificare de confidențialitate, pentru a fi liniștiți în legătură cu orice modificare pe care trebuie să o facem.

Nu vom reduce din drepturile dumneavoastră în cadrul acestei Notificări de confidențialitate, fără cosimțământul expres al dumneavoastră. Vom posta orice modificare din Notificarea de confidențialitate și, dacă modificările sunt importante, vom pune la dispoziție o notificare cu un caracter mai pronunțat, până la notificarea individuală prin e-mail.

13.     Contactați-ne

Părerile dumneavoastră sunt întotdeauna binevenite. Dacă aveți întrebări sau sunteți îngrijorați în legătură cu practicile noastre în materie de confidențialitate ori în legătură cu confidențialitatea dumneavoastră online, nu ezitați să ne contactați.

 

© 2018 Hilti Corporation - Version May 2018

Document