FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Scule electrice

Află cum sunt proiectate sculele noastre electrice pentru a asigura productivitate și durabilitate sporite: scule pentru fixare directă, rotopercutoare, ciocane demolatoare, mașini de carotat, mașini de șlefuit, ferăstraie și multe altele

Mai multă putere și flexibilitate ca oricând

Mai multă putere și flexibilitate ca oricând

Unelte pe acumulator pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor

Pregătește-te  pentru viitor cu ajutorul celor mai noi produse adăugate la portofoliul nostru de unelte pe acumulator de 12 V, 22 V și 36 V – alimentate de platforma Nuron de 22 V. Realizează toate aplicațiile în care aveai nevoie de unelte cu cablu sau cu motor termic, folosind doar o singură platformă pe acumulatori. De la dăltuire și tăiere, la găurire și fixare, uneltele pe acumulator Hilti sunt concepute pentru a asigura performanță maximă, siguranță sporită și un grad ridicat de confort pentru utilizator.

Cum te va ajuta Nuron în desfășurarea activității

Avantajul unei singure platforme

O singură platformă de 22 V Nuron pentru aproximativ 70 de unelte – compatibilă de la șurubelnițe până la demolatoare.

Mai multă autonomie per încărcare

Obține mai multă autonomie pentru uneltele tale cu noua platformă de 22 V ce va furniza mai multă putere decât cea pe 36 V, pe cablu sau cu motor termic.

Protejează-ți echipele

Soluțiile de siguranță variază de la sisteme de gestionare a prafului până la tehnologii încorporate care ajută la reducerea riscului de recul la polizorul unghiular.

Optimizați-vă portofoliul de scule și obțineți mai multă flexibilitate pe șantier

O platformă pentru toate aplicațiile tale

Optimizeaza-ți portofoliul de unelte și obține mai multă flexibilitate pe șantier

Gestionarea diferitelor surse de alimentare și sisteme de acumulatori la nivelul mai multor locații îți poate da bătăi de cap – în plus, este costisitoare și necesită mult timp.

Cu Nuron, poți avea toate uneltele pe o singură platformă de acumulatori – de la șurubelnițe cu impact la ciocane demolatoare. Vei avea nevoie de mai puțini acumulatori și mai puține încărcătoare pe șantier, astfel încât să depinzi mai puțin de uneltele care necesită alte surse de alimentare.

DSH 600-22 cu disc abraziv și B 22-170

Mai multă putere și o autonomie mai mare

Acum poți lucra toată ziua folosind platforma de acumulatori care oferă aceeași putere ca sculele cu cablu sau cu motor termi

Nuron oferă de două ori mai multă putere decât platformele echivalente de 18V și 20V, datorită unei interfețe acumulator-unealtă complet reinventate. Pentru cele mai dificile aplicații, cum ar fi tăierea conductelor din fier cu un fierăstrău cu motor termic sau spargerea betonului cu un ciocan demolator, se pot combina doi acumulatori de 22 V.

Pentru aplicațiile mai ușoare, cum ar fi fixarea șuruburilor în pereți de gips carton sau fixarea diverselor elemente în serie pe metal folosind șurubelnițe cu impact, poți lucra mai rapid și mai confortabil datorită ergonomiei îmbunătățite a uneltelor.

Ferăstrău cu disc diamantat DSH 600-22

Ferăstrău pe acumulator DSH 600-22

Poți tăia la fel de mult beton ca și cum ai folosi un întreg rezervor de benzină folosind un singur acumulator Nuron de 8,0 Ah 

Află mai multe
Rotopercutor TE 60-22 SDS-Plus

Combipercutor pe acumulator TE 60-22 SDS-MAX

Acumulatorii Nuron și motorul fără perii îți permite să realizezi de până la 3 ori mai multe sarcini per ciclu de încărcare 

Află mai multe
Ciocan demolator electric TE 2000-22

Ciocan demolator pe acumulator TE 2000-22

Combină doi acumulatori Nuron de 12 Ah pentru a obține până la de 2,5 ori mai multă putere decât în cazul unui acumulator de 36V

Află mai multe
Ferăstrău cu motor termic SC 30WR-22

Ferăstrău circular pe acumulator SC 30WR-22

Viteză de până la trei ori mai mare și timp de funcționare dublu față de modelele anterioare

Află mai multe
Muncitor care stă pe o platformă cu o șurubelniță în mână, care este fixată pe un prelungitor cu un dispozitiv de fixare a sculelor

Punem siguranța pe primul loc

Tehnologiile uneltelor pe acumulator menite să îți protejeze echipele

Cu Nuron, am crescut numărul de unelte pe acumulator care dispun de sisteme precum: 

  • Reducere activă a vibrațiilor (AVR) pentru a minimiza expunerea la vibrații mână-braț, 
  • Control activ al cuplului (ATC) pentru a reduce riscul de recul al sculelor, 
  • Sisteme de colectare a prafului (DRS) pentru a reduce expunerea la praful de pe șantiere – în aplicațiile de tăiere, găurire, demolare a betonului , dar și sisteme de fixare a sculelor pentru a reduce pericolul de cădere a obiectelor atunci când se lucrează la înălțime 
Polizor unghiular AG 6D-22

Polizor unghiular AG 6D-22

Datorită tehnologiei SensTech de la Hilti dedicate polizoarelor unghiulare, unealta se oprește automat atunci când operatorul ia mâna de pe ea – de exemplu, atunci când este scăpată accidental. Iar cu 3D ATC, polizorul se oprește atunci când detectează mișcări bruște, necontrolate, în orice direcție.

Află mai multe

Aparat de implantat cuie BX 3(-L)-22

BX 3(-L)-22 are recul redus și produce puțin zgomot, oferindu-ți totodată o utilizare aproape fără praf. Iar pentru că este pe acumulator, beneficiezi de fixări rapide și fiabile fără să fie nevoie să depozitezi doze de gaz sau alte elemente de propulsie.

Află mai multe

Aspirator VC 10-22

Aspiratorul VC 10-22 ajută la reducerea expunerii la praf. Suficient de puternic pentru aproape toate aplicațiile de pe șantier, dotat cu un filtru HEPA cu funcție de curățare automată. 

Află mai multe

Fă acum upgrade la Nuron

Explorează catalogul de produse Nuron sau utilizează instrumentul nostru de selectare a uneltelor pe acumulator pentru a-ți customiza propriul kit. Trebuie doar să alegi "Nuron" din filtrul platformelor de acumulatori. Și dacă ai întrebări despre ugrade-ul la platforma Nuron, contactează serviciul pentru clienți sau managerul de zonă asignat.