Eurofox Facade system, MFT-MFI, MacFox

Soluții pentru fațade ventilate

Optimizează proiectarea, accelerează instalarea

De la proiectare la construcție, află cum echipa noastră de experți te poate ajuta cu următorul proiect de fațadă ventilată.

Lumea fațadelor ventilate prezintă o complexitate foarte mare: în primele faze de proiectare, până la cele de instalare finală, este important să se țină cont de câteva aspecte fundamentale, precum alegerea sistemului de substructură corect, eficiența energetică și montarea corectă, cu scopul de a optimiza întregul proces de construcție.

Hilti se prezintă ca unic interlocutor și partener pentru informațiile necesare pe tot parcursul procesului, oferind o soluție completă, optimizând toate fazele procesului și eficientizând munca.

Se încarcă

Planificare și proiectare

Reglementările de economisire a energiei sunt adesea un factor cheie atunci când proiectezi o clădire și selectarea substructurii potrivite poate avea un impact mare asupra rezultatului final. Te putem sprijini în tot ceea ce ai nevoie, de la proiectare, până la alegerea și instalarea fațadei tale.

Gama noastră completă de sisteme, inclusiv soluțiile noastre din oțel inoxidabil, care elimină punțile termice, se califică și pentru certificarea casei pasive.

PENTRU CĂ PROIECTAREA CORECTĂ ESTE FUNDAMENTALĂ

În lumea construcțiilor, tendința este către creșterea cerințelor termice și realizarea unor valori scăzute de transmisie termică U, reducând grosimea izolației. Ce înseamnă aceasta pentru alegerea substructurii și a spațiului utilizabil din interiorul clădirii? Apasă mai jos pentru mai multe informații.

Consiliere tehnică în faza de proiectare

Solicită o ofertă

Solicită o ofertă

Echipa noastră de proiectare va ține cont de toate cerințele specifice ale proiectului tău în ceea ce privește aspectul panoului, calculul static și valoarea U, pentru a crea o propunere de sistem optimizată din punct de vedere al costurilor.

Solicită o ofertă
Soluții antifoc certificate

Soluții antifoc certificate

Bariera antifoc pentru cavități Hilti CP674 îți permite să creezi ecrane în fațadă, îndeplinind cerințele legislației în vigoare.

Eficiență energetică

Eficiență energetică

Sectorul construcțiilor este responsabil pentru aproximativ 40% din consumul de energie. Alți factori determinanți sunt că aproximativ 75% din clădiri sunt ineficiente termic și că în fațadele ventilate, substructurile metalice pot fi responsabile pentru până la 50% din pierderile de căldură. Acest lucru face ca optimizarea termică a anvelopei clădirii să fie și mai importantă, folosind soluții performante pentru fațadă.

BIM: Building Information Modelling

BIM: Building Information Modelling

Explorează biblioteca Hilti BIM/CAD pentru a insera soluțiile Hilti în modelele tale 3D cu clicuri simple.

Acceasează Librăria BIM/CAD

INSTALARE

DE LA PROIECTARE LA FAZA DE INSTALARE PE ȘANTIER
Eurofox Facade system, MFT-MFI, MacFox

DE LA PROIECTARE LA FAZA DE INSTALARE PE ȘANTIER

Inginerii noștri din Hilti România îți pot oferi consiliere completă, de la fazele inițiale ale proiectului până la instalare pe șantier.

Ca un prim pas, este deci important să definești tipul de substructură și de fixare în funcție de panoul ales și de clădirea în sine, iar apoi să urmezi instrucțiunile pentru instalarea corectă și eficientă a fațadei ventilate. Mai ales această ultimă fază poate fi dificilă dacă există discontinuități în fațadă, precum prezența colțurilor sau ferestrelor. Află mai multe despre aceste aspecte și descoperă toate noutățile din lumea fațadelor ventilate făcând clic mai jos.

Soluții Hilti și știri din industrie

Yellow modern ventilated facade with windows. Part of urban real estate. Fragment of a new elite residential building or commercial complex.

Sisteme pentru fațadă ventilată

Substructurile Hilti pentru fațade ventilate acoperă multe aplicații și sunt perfecte pentru o mare varietate de panouri: de la placare ceramică, la placare cu piatră, fibrociment și aluminiu.

Aflați mai multe în manualul dedicat
Instrucțiuni de instalare

Instrucțiuni de instalare

Instalarea corectă este foarte importantă pentru crearea unor clădiri sigure și performante. Urmează sfaturile noastre pentru instalarea optimă a sistemelor de fațadă ventilată. Alege videoclipul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Urmărește videoclipul de instalare a substructurii verticale Hilti pentru fațade ventilate Urmărește videoclipul de instalare a substructurii verticale Hilti pentru fațade ventilate
Testare ancore in situ

Testare ancore in situ

Where non-standard anchoring conditions exist, Hilti's load testing service allows designers to determine the anchor strength for safe and accurate calculation.

Aflați mai multe despre serviciul de testare în șantier

Trimite-ne proiectul tău

Ce avem nevoie de la tine

  • Formular pentru fațade ventilate: Fiecare proiect are cerințe individuale. Prin completarea formularului, acesta va permite echipei noastre să analizeze proiectul și să-l calculeze în detaliu conform cerințelor tale. 
  • Vederi și stereotomii: Substructura trebuie adaptată la proprietățile materialului cu care se plachează. Pe baza planșelor tale în AutoCAD®, putem ajusta calculele în consecință. 
  • Documente relevante: Pentru a-ți oferi cea mai bună soluție posibilă, avem nevoie de toate documentele relevante pentru proiectul tău. Acestea includ, dar nu sunt limitate, la secțiuni verticale. 
  • Conformare legală: Hilti te poate ajuta să te asiguri că toate componentele sistemului fațadă ventilată sunt conforme din punct de vedere legal cu codurile naționale sau europene.