Sporește siguranța în construcții

Sporește siguranța în construcții

Protejează-ți angajații și proiectează clădiri mai sigure

Accidentele, vătămările și bolile pe termen lung asociate domeniului construcțiilor pot avea un impact major asupra persoanelor și companiilor. Acesta este motivul pentru care noi nu ne limităm la simpla respectare a codurilor și reglementărilor și punem siguranța pe primul loc atunci când dezvoltăm uneltele, software-urile și serviciile noastre.

Toate soluțiile oferite sunt concepute pentru a-ți ajuta echipa să lucreze mai sigur și mai confortabil și pentru a-ți ajuta compania să proiecteze clădiri mai sigure, mai durabile și mai rezistente. 

Utilizează sisteme inovatoare de siguranță

Atunci când ești protejat, lucrezi cu mai multă încredere. Inovațiile noastre pentru protecția utilizatorului variază de la unelte cu reducere activă a vibrațiilor (AVR), pentru reducerea vibrațiilor mână-braț, la scule cu tehnologie de control activ al cuplului (ATC), pentru a contribui la reducerea reculului sculelor electrice. Pentru șantier, oferim totul, de la sisteme de colectare a prafului care îmbină unelte și aspiratoare, la scule de fixare BX 3 pe acumulator, care sunt concepute pentru a fi o alternativă mai curată, mai silențioasă și aproape fără praf la găurire.

Reducerea activă a vibrațiilor Sisteme de control al prafului DRS Pistol cu cuie BX 3 pe acumulator

Proiectat având siguranța în minte

Dorești să proiectezi sisteme de ancorare pentru condiții seismice? Ai nevoie să documentezi eficient montajul trecertilor antifoc sau al elementelor de fixare? Sau poate ești interesat să folosești sisteme BIM (Building Information Modeling), astfel încât să poți folosi dispozitive încastrate sau servicii de prefabricare și să elimini nevoia de găurire sau sudare în timpul fazei de construcție a proiectului tau. Soluțiile noastre software te pot ajuta să deții proiectele de construcții mai sigure, mai conforme cu codurile și mai productive.

Software de proiectare Software de documentație pentru sistemele antifoc Servicii BIM de proiectare și modelare Pregătire de inginerie a plăcilor de bază

Respectă codurile de siguranță

Nu e mereu ușor să fii la curent cu reglementările complexe privind sănătatea și siguranța. Lucrurile se schimbă rapid, iar încălcările normelor de siguranță pot duce la întârzieri costisitoare ale proiectelor. Pentru a vă asigura conformitatea și a găsi soluția potrivită pentru proiectele tale în construcții, site-ul web Hilti conține date complete privind aprobările produselor, precum și evaluări privind praful, zgomotul și vibrațiile. De asemenea, ne poți contacta pentru a primi recomandări de la experți.

Ghiduri tehnice pentru produse Informații privind produsele individuale Aprobări, note generale, specificații și detalii CAD

Instruire și certificare privind siguranța

Instruirea eficientă este esențială pentru a spori siguranța pe șantier și a menține productivitatea. Noi oferim o gamă largă de module practice de instruire privind sănătatea și siguranța și cursuri de instruire tehnică, ce pot fi personalizate pentru a-ți acoperi nevoile. Acestea se pot desfășura fie la locația aleasă de tine, fie online.

Training-uri pentru Ingineri Webinarii

Simplifică-ți verificările de conformitate

Asigură-te că proiectele tale respectă normele de siguranță folosind sistemul ON!Track de administrare a bunurilor în construcții. ON!Track automatizează și simplifică sarcinile de conformitate. Atunci când alegi sistemul, poți primi alerte de fiecare dată când o unealtă sau un echipament necesită întreținere, calibrare sau testare, sau chiar și atunci când este necesară instruirea personalului. De asemenea, echipele tale pot verifica pentru cât timp pot folosi în mod sigur o anumită unealtă scanând-o pur și simplu.

Inițiere ON!Track