Software Hilti Shear Connector Design

software hilti

SOFTWARE-UL SHEAR CONNECTOR DESIGN

Proiectarea grinzilor compozite

Software-ul nostru Shear Connector Design îi ajută pe ingineri să realizeze cu ușurință proiecte de grinzi compozite conform standardelor Eurocod. Gestionează-ți procesul de proiectare, de la faza de proiectare detaliată până la documentarea proiectului. Trebuie să ai un cont pe Hilti Online înainte de a accesa software-ul Shear Connector Design, aici sunt pașii de urmat:

Pregătiți pentru proiectare

Indiferent dacă lucrezi la un nou proiect cu grinzi standard de metal și tablă cutată sau la un proiect delicat de reabilitare cu profile de metal existente, Shear Connector Design te poate ajuta să proiectezi eficient cea mai bună soluție. Tot ce trebuie să faci este să introduci elementele  de proiectare și cerințele, să definești combinațiile de încărcări și să poziționezi conectorii. Apoi, raportul final îți va arăta notele de calcul și detaliile pentru a ajuta la montarea pe șantier.

Beneficiile Shear Connector Design

Hilti software

Crește productivitatea

Uită de fișierele de calcul improvizate sau de software-ul complicat de proiectare structurală – acum poți efectua calcule în câteva minute, fără a sacrifica siguranța sau precizia.

Conector de forfecare

Crește profitabilitatea

Maximizați-vă investiția pe șantier cu o alternativă competitivă, fiabilă și mult mai rapidă comparativ cu metoda clasică cu conectori sudați.

Fii în siguranță și conform normativelor

Siguranța și fiabilitatea sunt furnizate prin utilizarea codului de proiectare potrivit împreună cu produsul potrivit. Software-ul nostru de calcul al conectorilor de forfecare ți le oferă pe amândouă. Utilizează Eurocoduri actualizate și anexe naționale relevante în combinație cu singurul conector de forfecare cu cuie de pe piață, care deține un agrement tehnic european ETA.


Personalizează desenele și calculează cu precizie

  • Grinzi interioare și de margine în configurație simplă, cu customizarea geometriei profilului din oțel precum și a grupei oțelului
  • Beton ușor și standard
  • Planșeu (cu vute sau nu) și planșeu cu tablă cutată
  • Forțe distribuite, forțe liniare și forțe concentrate
  • Condiții de sprinjinire în etapa de construcție (grindă sprijinită sau nesprijinită)
  • Calcul în domeniul plastic cu grad complet și parțial de conectare
  • Verificări ale momentului de încovoiere și ale rezistenței la forfecare, inclusiv verificare la flambaj și torsiune laterală

Creează și arhivează datele proiectului
Software-ul Hilti de proiectare al conectorilor de forfecare ajută la simplificarea documentației. Salvează, accesează și editează oricând proiectele tale într-un mediu personalizabil.

Distribuie în rețeaua ta
Salvează proiectul, exportă-l și distribuie-l și colegilor tăi. Nu este nevoie să instalezi nimic - colegii tăi vor trebui doar să viziteze site-ul nostru, să se înregistreze și să înceapă să utilizeze aplicația.

Ai încredere că vei obține expertiza Hilti pe tot parcursul proiectului
Montatorii sunt ghidați de-a lungul execuției după indicațiile de poziționare din raport - și vă veți putea concentra asupra proiectului următor. Și oricând vei avea nevoie, colegii nostri din vânzări sau din departamentul tehnic îți vor oferi suportul necesar.

Software-ul este gratuit pentru utilizatorii înregistrați pe Hilti Online

Poți accesa gratuit software-ul Shear Connector Design în browserul tău de internet. Trebuie doar să te înregistrezi mai întâi la Hilti On Line, apoi poți accesa software-ul Shear Connector Design cu contul tău.

PRODUSE SPECIFICE PENTRU ACEASTA SOLUȚIE

Întrebați un inginer