6 avantaje ale înscrierii pe un cont online Hilti

6 avantaje ale înscrierii pe un cont online Hilti

Probabil nu știai...

Te gândești să îți creezi un cont online Hilti? Nu există timp ca prezentul!

Nu numai că îți va permite să faci o comandă, fără a fi nevoie să contactezi echipa noastră de servicii pentru clienți, dar există și o mulțime de beneficii suplimentare de care să te bucuri - probabil ca de unele dintre ele nici nu știai!

Consultă cele mai importante 6 beneficii ale înregistrării într-un cont Hilti, apoi apasă clic mai jos pentru a te înregistra astăzi. Și da - este gratuit!

1. Prețuri personalizate

1. Prețuri personalizate

După ce te-ai logat la contul tău, vei avea acces la prețul alocat companiei tale. Acest lucru îți  va permite să ai acces foarte rapid la prețul tău de achiziție.

Pur și simplu completează datele companiei tale și noi ne ocupăm de restul!

2. Ai acces la formularul de comandă de reparații

Știai că poți rezerva online reparațiile uneltelor tale?

Nu este nevoie să apelezi la serviciu pentru clienți - în doar câteva clicuri îți vom ridica unealta de la șantier, o vom repara și curăța înainte de a ajunge înapoi, la tine pe șantier.

Nu putea fi mai ușor! 

Află mai multe despre serviciul de reparații

3. Fii alături de webinariile noastre

3. Fii alături de webinariile noastre

Când te înregistrezi pe un cont Hilti, poți face o rezervare la cursurile noastre web gratuite, pentru a afla mai multe despre problemele cheie ale construcțiilor.

Acoperind totul, de la soluții pentru arhitectură, software-uri care îți ușurează proiectarea cum ar fi suita Profis, până la tips&tricks de punere în operă a noilor soluții oferite. Fii la curent cu ultimele noutăți.

Soluția Fleet Management de la Hilti

4. Ai acces la istoricul de unelte achiziționate

După ce te-ai logat la contul tău, vei avea acces la toate uneltele achiziționate de la noi.

Acestă listă se poate descărca, și astfel poți ține evidența uneltelor tale achiziționate și a celor care sunt luate prin serviciul Fleet Management!

Hand holding smartphone on blurred construction site workers with cloud and blue sky; Shutterstock ID 501239134; Purchase Order: Website Bilder Janet Hanke; Client/Licensee: Hilti Deutschland AG

5. Comanda oricând, oriunde

Și poate cel mai important, ai libertate totală de a comanda oricând și oriunde - chiar dacă ești în străinătate sau în afara orelor de lucru. Aceasta înseamnă să nu mai aștepți să te întâlnești cu managerul de zonă dacă este weekend sau noaptea târziu.

Dacă se află pe lista de lucruri de făcut, o poți rezolva imediat cu comenzi online rapide și ușoare.

6. ACORD PENTRU ACCES DIRECT LA ULTIMELE NOUTĂȚI

Odată logat ai access direct la acordul tău GDPR prin care te asiguri că ești la curent cu toate noutățile! Vei putea primi informații relevante legate de campanii în derulare, noutăți cu privire la noile lansări de produse și servicii sau vei afla primul dacă se pregătește un webinar ce te-ar putea interesa.

Gestiune Preferințe E-mail

Înregistrează-te pentru un cont Hilti

Sună ca o nebunie, nu? Înregistrează-te în câteva minute și începe să te bucuri de beneficii astăzi!