Noi îți gestionăm sculele pentru ca tu să-ți poți gestiona mai ușor afacerea

Soluția Fleet Management de la Hilti

Noi îți gestionăm sculele pentru ca tu să-ți poți gestiona mai ușor afacerea

Uită de griji când vine vorba despre gestionarea uneltelor tale. Cu soluția noastră Fleet Management, beneficiezi de scule de ultimă generație și de un pachet complet de servicii pentru orice situație, de la reparații gratuite până la asigurare în caz de furt.

Toate acestea te ajută să te concentrezi pe activitatea de bază, și anume să te ocupi de proiectele tale.

Cum te poate ajuta soluția Fleet Management să îți dezvolți business-ul

Parc de scule optimizat

Parc de unelte optimizat

Consultanții noștri în materie de productivitate te vor ajuta să descoperi costurile ascunse, să-ți optimizezi parcul de unelte și să eficientizezi procesele de gestionare a acestuia.

Productivitate sporită

Productivitate crescută

Dotează-ți echipele cu cele mai noi unelte de înaltă performanță și beneficiază de reparații rapide și gratuite, precum și de unelte închiriate pentru a evita orice întreruperi în desfășurarea proiectelor tale.

Flexibilitate suplimentară

Flexibilitate suplimentară

Profită de serviciul Plus Fleet pentru a acoperi vârfurile de lucru și pentru a face față aplicațiilor speciale ale proiectelor.

Control mai bun al costurilor

Control mai bun al costurilor

Uită de investițiile inițiale mari, protejează-ți bugetul prin cheltuieli lunare previzibile și simplifică alocarea costurilor.

Cum funcționează soluția Administrare flotă?

Cum funcționează soluția Fleet Management?

Configurează parcul de unelte care ți se potrivește, iar la înlocuirea acestora, beneficiezi de modele îmbunătățite..

Soluția noastră Fleet Management este similară cu închirierea de scule pe termen lung. Plătești o rată lunară pentru sculele de care ai nevoie în proiectele tale. Taxa acoperă reparațiile, întreținerea sculelor, asigurarea în caz de furt și alte servicii.

De regulă, contractele de Fleet Management au o durată între 2 și 5 ani, în funcție de tipul uneltelor. La sfârșitul duratei de utilizare a uneltelor tale închiriate, noi ne vom ocupa de colectarea acestora și te putem ajuta în reconfigurarea parcului de unelte, în funcție de nevoile și proiectele tale. Astfel, beneficiezi de cele mai noi modele și inovații ale noastre.

Ce servicii sunt incluse în soluția Fleet Management?

Servicii pentru creșterea productivității

  • Analiza de productivitate în șantiere sau la puntele de lucru: consultanță pentru a te ajuta să îți optimizezi parcul de unelte și să reduci costurile.
  • Cele mai bune reparații din domeniu: acoperire nelimitată pentru reparații rapide și de înaltă calitate, inclusiv servicii de închiriere unelte și schimb de baterii și încărcătoare. 

Servicii pentru mai multă flexibilitate

  • Plus Fleet: opțiune prin care îți poți acoperi necesarul de scule suplimentare pe termen scurt și mediu (perioade cu vârfuri de lucru și unelte specifice anumitor aplicații și proiecte). Poți chiar să comanzi online și vei beneficia de transparență totală a prețurilor și diferite opțiuni la finalizarea comenzii. 
  • Reînnoirea și prelungirea contractului: la încetarea de drept a contractului, îl poți reînnoi fie cu același tip de unelte, fie cu unelte de ultimă generație. 

Servicii pentru a-ți desfășura activitatea fără griji

  • Asigurare în caz de furt: reduce riscurile – noi acoperim până la 80% din costurile sculelor furate.
  • Întreținere: serviciu de întreținere proactivă.
Ce scule pot obține dacă folosesc soluția Administrare flotă?

Ce unelte pot obține dacă folosesc soluția Fleet Management?

Alege din gama de scule care pot fi utilizate în aproape orice domeniu și aplicație

Fie că vrei să montezi cabluri și tuburi pentru cabluri, fie că trebuie să spargi beton, noi îți punem la dispoziție tot ce ai nevoie. De asemenea, vei putea alege și scule din platforma pe acumulatori Nuron.

Cu peste 100 de scule integrate, Nuron îți permite să efectueazi aplicațiile folosind unelte cu acumulatori pe o singură platformă.

Rotopercutor TE 60-22 SDS Max

Rotopercutor TE 60-22 SDS Max

Te ajută să execuți cofraje mai repede.

Citește mai mult
Ferăstrău cu motor termic SC 30WR-22

Ferăstrău circular SC 30WR-22

Pentru tăieri precise de până la 70 mm în lemn.

Citește mai mult
Ferăstrău cu motor termic SC 30WR-22

Șurubelniță cu impact SC 30WR-22

Pentru ancorare în beton și fixarea șuruburilor în oțel sau lemn.

Citește mai mult
Pistol de cuie pentru beton BX 3-ME-22

Pistol de cuie pentru beton BX 3-ME-22

Pentru firmele care se ocupă de execuția lucrărilor de instalații electrice – până la 850 de cuie per ciclu de încărcare.

Citește mai mult
Cum să utilizezi soluția Administrare flotă

Cum să utilizezi soluția Fleet Management?

Simplifică gestionarea sculelor tale în trei pași

  1. Pentru început, vom lucra împreună cu tine pentru a ne asigura că deții sculele de care ai cu adevărat nevoie – nici mai multe, nici mai puține. 
  2. Noi îți vom livra sculele, inclusiv pe cele pe platforma de acumulatori Nuron și vom oferi instruire către utilizatori. 
  3. Pentru a ne asigura că atingi cel mai înalt nivel de performanță în execuția lucrărilor, te vom ajuta să monitorizezi, să repari și să îți înlocuiești uneltele fără costuri suplimentare.
Susține circularitatea în construcții

Susține circularitatea în construcții

Contribuie la reducerea consumului de resurse cu soluția Fleet Management

Redu consumul: soluția Fleet Management te ajută să utilizezi numai sculele de care ai nevoie. Vei beneficia de scule de calitate, care rezistă mai mult în timp și a căror durată de viață este extinsă de centrele noastre locale de reparații. Îți trebuie o anumită sculă pentru o perioadă scurtă de timp? Nu este nevoie să o cumperi – utilizează serviciul nostru Plus Fleet.

Reutilizează: când contractul a încetat, piesele de înaltă calitate sunt recondiționate și refolosite. Sculele care nu mai pot fi utilizate în lucrări profesionale de construcții sunt adesea donate pentru cauze umanitare sau în scop educațional.

Reciclează: dacă reutilizarea nu este posibilă, colaborăm cu parteneri autorizați pentru a asigura reciclarea adecvată.

Valorifică la maximum soluția Administrare flotă

Valorifică la maximum soluția Administrare flotă

Adaugă funcția performantă de urmărire a sculelor și echipamentelor pentru un plus de eficiență

Cu Fleet Management vei beneficia de scule de înaltă performanță și de un pachet complet de servicii. Dar dacă ai putea simplifica și mai mult gestionarea echipamentelor? Cum ar fi să nu mai pierzi timpul căutând echipamente care lipsesc? Sau să valorifici puterea datelor pentru a evita cheltuielile inutile cu scule duplicat?

Descoperă soluții de gestionare a echipamentelor concepute pentru a îmbunătăți eficiența companiei tale, astfel încât să poți coordona șantiere mai productive și conforme cu reglementările.

Întrebări frecvente și răspunsuri – Fleet Management

Pot cumpăra sculele la sfârșitul contractului meu de Fleet Management?

Nu. Când contractul încetează, dacă sculele respective au ajuns la sfârșitul duratei de viață utile, îți oferim posibilitatea de a-ți reînnoi contractul astfel încât să includă cele mai recente inovații și de a recicla sculele care nu mai pot fi utilizate. Însă, dacă este nevoie de flexibilitate și scula respectivă este încă în stare bună, contractul poate fi prelungit de la lună la lună.

Cât costă soluția Hilti Fleet Management?

Contactează administratorul de cont pentru a programa o analiză de productivitate la fața locului, în care îți vom analiza nevoile și îți vom face o propunere pentru a ne asigura că beneficiezi de configurația potrivită de unelte pentru lucrările pe care le desfășori.

Pe ce perioadă se încheie contractele de Hilti Fleet Management?

În funcție de tipul de unelte și de domeniul de activitate, contractele pentru unelte durează între 2 și 5 ani.

Cum îmi reînnoiesc sculele folosind soluția Hilti Fleet Management?

Înainte de finalizarea perioadei contractuale, vei fi înștiințat de către administratorul de cont că îți poți reînnoi contractul. Poți programa livrarea uneltelor noi în funcție de ciclul de utilizare-înlocuire cu ajutorul administratorului de cont.

Explorează mai multe soluții business din partea Hilti

Ce este nou în sectorul construcțiilor?

Explorează soluțiile disponibile, de la treceri antifoc, la exoschelete pentru șantiere, dar si alte inovații Hilti. Pentru că viitorul construcțiilor este deja aici.

Explorează tendințele în construcții

Dilema productivității

Domeniul construcțiilor rămâne în urmă când vine vorba de productivitate. Așadar, cum te putem ajuta să îți mărești profitul?

Explorează soluțiile de productivitate