Hilti fleet management

CUM VĂ POATE AJUTA OPTIMIZAREA PARCULUI DE SCULE ÎN REDUCEREA COSTURILOR

Ne ocupăm noi de gestionarea sculelor tale, astfel încât să te concentrezi mai mult pe afacerea ta

Cei care planifică și implementează în mod regulat proiecte de construcții trebuie să ia în considerare numeroși factori: permise, acorduri cu furnizorii și modificările de program neprevăzute. Riscurile suplimentare - cum ar fi probleme cu echipamentele/sculele - trebuie evitate deoarece pot duce la întârzieri costisitoare.

Optimizarea parcului de scule este un serviciu all-inclusive pentru orice echipament care ar putea fi necesar. Cei care răspund de unelte și echipamente vor avea o îngrijorare mai puțin. Toate costurile sunt acoperite de o taxă lunară. Astfel, te poți concentra pe elementele principale pentru afacerea ta, în timp ce te sprijinim în:

  • Creșterea productivității
  • Minimizarea riscului
  • Gestionarea costurilor tale
  • Creșterea transparenței parcului de scule
  • Optimizarea costurilor cu procesele

 

ÎNTREABĂ SPECIALISTUL HILTI

Contactează departamentul de Customer Service pentru a afla conditiile de eligibilitate pentru acest serviciu

Ai o întrebare tehnică? Nu ezita să ne conectezi

vanzari@hilti.com

213523000

SCULE MICI - PROVOCĂRI MARI

DE CE AȘ UTILIZA OPTIMIZAREA PARCULUI DE SCULE

De la gestionare la utilizare

Fiecare proiect este diferit. Construcția unui pod necesită scule diferite comparativ cu construcția unui centru comercial. Formula de succes este, prin urmare, utilizarea în detrimentul achiziției.

Este dificil să extindeți în mod flexibil configurația parcului de scule în funcție de nevoile tale. Un alt avantaj: dacă există un moment de vârf în timpul unui proiect, poți comanda scule suplimentare pentru perioada de timp limitată în funcție de nevoi. Vei beneficia întotdeauna de sculele necesare - în număr corespunzător, de un service fiabil și gata de utilizare.

În total, Hilti are aproximativ un milion de scule și echipamente gata pentru a fi închiriate. Din parcul de scule optimizat, clienții pot realiza o combinație personalizată de scule și echipamente. După ce durata de viață utilă a expirat, sculele vor fi schimbate cu altele noi. Flota este, prin urmare, întotdeauna de ultimă generație.

Hilti fleet management

1. Creșterea productivității

sculelor de înaltă performanță reprezintă pilonul unui proiect eficient și de succes. Ele sporesc productivitatea unui proiect, dar și îndeplinesc cele mai înalte standarde de siguranță și îmbunătățesc imaginea companiei. Dar gestionarea unui parc de scule de înaltă performanță presupune multă muncă administrativă și riscuri financiare pentru tine.

2. Reducerea riscului și reducerea timpului de întrerupere

dacă sculele importante se strică brusc în timpul activității, aceasta poate duce până la blocarea proiectului. Înlocuirea sculei trebuie să se desfășoare intr-un mod organizat altfel avem parte de planurile de proiect amânate și costuri în continuă crestere.

3. Reducerea costurilor și predictibilitatea acestora

Întotdeauna o evidență clară a numărului de dispozitive de întreținere înseamnă cheltuieli logistice și financiare considerabile. Echipamentele neutilizate risipesc resurse valoroase. Prin urmare, este mai economic să te bazezi pe o flotă de scule închiriate, în loc să deții integral toate sculele.

4. Sporirea transparenței parcului de scule

Pentru a reduce la minimum timpul de întrerupere al unei înlocuiri, o listă fiabilă de scule și un sistem de urmărire economisesc timp și bani.

5. Costurile optimizate ale procesului

Serviciile de intreținere si reparație neașteptate îngreunează menținerea costurilor în cadrul bugetului. Dacă toate costurile pentru flota de scule sunt acoperite de o taxă fixă ​​lunară, bugetele pot fi planificate în mod fiabil.

SERVICIUL ESTE UTILIZAT LA MOMENTUL ACTUAL DE APROXIMATIV 100000 DE CLIENȚI ÎN PESTE 40 DE ȚĂRI

Experiență și disponibilitate

Hilti pune la dispoziția clienților serviciul de optimizare a parcului de scule de peste 10 ani, iar conceptul de serviciu all-inclusive s-a dovedit a fi de succes: Serviciul este între timp utilizat de aproximativ 100.000 de clienți în peste 40 de țări. Clienții noștri nu numai că apreciază furnizarea și întreținerea sculelor, ci și serviciile complete, spre deosebire de ofertele comune de închiriere sau de leasing de scule de pe piață. La cerere, Hilti poate analiza stocul și întregul parc de scule al clienților. Aflați imediat, ce unelte nu sunt necesare, care nu sunt utilizate în mod optim și care trebuie înlocuite.

CUM TE AJUTĂ OPTIMIZAREA PARCULUI DE SCULE ÎN AFACEREA TA

Optimizarea parcului de scule
1 / 7
Plătește pentru utilizare

Plătește numai pentru utilizarea sculelor. Aceasta înseamnă că nu mai plătești în avans și vei avea costuri previzibile în viitor.

Optimizarea parcului de scule
2 / 7
Fără costuri adiționale

Optimizarea parcului de scule include reparații rapide și de înaltă calitate ale sculelor pe care le utilizezi, gratuit și pe întreaga perioadă de utilizare.

Optimizarea parcului de scule
3 / 7
Etichetare și Urmărire

Personalizarea sculelor închiriate face procesul complet transparent și verificabil online simplificând consolidarea facturilor.

Optimizarea parcului de scule
4 / 7
Acoperire în cazul furtului

Optimizarea parcului de scule reduce riscurile și simplifică înlocuirea sculelor în caz de furt sau pierdere.

Optimizarea parcului de scule
5 / 7
Schimbare in timp util

Optimizarea parcului de scule iți oferă scule de ultimă generație pentru a îți asigura o productivitate maximă totul în interesul sănătății și securității personalului companiei.

Optimizarea parcului de scule
6 / 7
Serviciul de închiriere

Sculele de împrumut minimizează întreruperile în cazul reparațiilor sau a furturilor.

Optimizarea parcului de scule
7 / 7
Acoperirea cererii în perioadele de vârf

Perioadele de vârf pot fi ușor acoperite cu acces pe termen scurt la scule Hilti suplimentare.

TREI ÎNTREBĂRI PENTRU UN RESPONSABIL DE PARC DE SCULE

Dle Andrei, cum începe de obicei ziua ta de lucru?

Ei bine, verific inventarul, distribui sculele necesare muncitorilor noștri și vad ce echipamente și scule au în curând perioada de întreținere. Și, bineînțeles, după aceea, beau o cafea!

Care este una dintre cele mai mari provocări ale tale de zi cu zi?

Avem un program foarte strâns și planificăm asignările de scule corespunzător. Nu este foarte plăcut dacă o sculă nu poate fi utilizată din cauza stării în care se află. Deci, atunci când vine vorba de o situație neașteptată în care o sculă necesită reparații, acest lucru poate încetini cu adevărat lucrurile pentru următoarele zile.

Cum te ajută Optimizarea parcului de scule să eviți astfel de situații?

Eu doar ridic telefonul, sun la Hilti Service și solicit reparația sculei. În maxim 3 zile scula revine în șantier în stare perfectă de funcționare. In orice caz serviciul de optimizare a parcului de scule oferă înlocuirea sculelor după o perioadă de timp cu unele de ultimă generație. Și știu că mă pot baza mereu pe calitatea produselor, iar în cazurile unde este nevoie de servisarea unei scule nu îmi fac griji legate de timpul de reparație!

Andrei, Responsabil Parc de Scule

CUM SĂ SUSȚINEȚI CIRCULARITATEA

Cum să susțineți circularitatea

În calitate de client al serviciului Administrare flotă, participați deja

Circularitatea este o parte esențială a demersului dvs. pentru asigurarea sustenabilității, întrucât vizează generarea unei valori maxime prin utilizarea unui minim de materii prime și resurse.

Citește mai mult

DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA CU ON!TRACK 3

ON!Track Gestionarea bunurilor companiei

Urmărirea uneltelor și managementul bunurilor pentru industria construcțiilor

Află despre soluția Hilti pentru a-ți urmări toate instrumentele și bunurile în companie.

Citește mai mult