Îmbunătățește administrarea echipamentelor

Îmbunătățește administrarea echipamentelor

Sporește productivitatea și limitează întreruperile, grație administrării digitale a portofoliului de scule

Companiile de construcții petrec în medie aproape 100 de ore pe lună localizând echipamentele lipsă, în timp ce achiziția de scule și consumabile duplicate presupune costuri mari.

Află cum să eviți întreruperile costisitoare de activitate, să sporești productivitatea și să obții un control mai mare asupra inventarului și costurilor tale, folosind soluțiile digitale de la Hilti pentru administrarea echipamentelor tale și optimizarea portofoliului de scule.

Preia controlul asupra bunurilor tale

Companiei tale îi este greu să monitorizeze toate echipamentele și să țină pasul cu termenele de întreținere a uneltelor? Simplifică procesele utilizând sistemul de administrare a echipamentelor ON!Track. ON!Track combină etichete și marcaje robuste pentru bunuri cu un software intuitiv, astfel încât să poți accesa rapid – de oriunde – informații referitoare la locația și statusul bunurilor tale. Cu ON!Track, poți monitoriza și consumabilele, astfel încât să îți fie mai ușor să menții un nivel optim de inventariere.

Începe utilizarea ON!Track

Reduce timpul de inactivitate

Sculele Hilti sunt concepute să reziste. Totuși, uneori, în funcție de împrejurări acestea cedează. Când se întâmplă asta, echipa ta riscă să rămână în urmă cu programul. Permite-ne să-ți ajutăm echipele să-ți continue lucrul, grație reparațiilor noastre rapide garantate. Crează o comandă de reparație direct din șantier prin intermediul site-ului nostru web sau discutând cu echipa noastră de asistență pentru clienți. Cu ajutorul serviciului nostru de optimizare a parcului de scule, plătești un tarif lunar fix care acoperă toate lucrările de reparație a sculelor, și poți obține unelte de împrumut cât aștepți. Și, folosind sistemul de administrare a bunurilor ON!Track, poți preveni întreruperile de activitate, grație alertelor automate privind întreținerea uneltelor.

Soluția Fleet Management Reparații ale sculelor

Preia controlul costurilor

Un portofoliu de scule optimizat corect te poate ajuta să controlezi costurile, pentru că plătești doar pentru setul de scule și echipamente de care ai nevoie. Programează o analiză pentru a primi asistență de specialitate privind modul în care poți alcătui cel mai bun parc de unelte pentru compania ta. Dorești să ai un control și mai mare asupra costurilor tale? Cu serviciul Hilti de optimizare a parcului de scule, alege doar uneltele de care ai nevoie să plătește un tarif lunar fix pentru o perioadă determinată, fără povara unei investiții inițiale. De asemenea, obține reparații și scule de împrumut gratuite.

Serviciul de administrare a flotei de scule Analiza parcului de scule
Soluția Fleet Management de la Hilti

Soluția Fleet Management de la Hilti

Noi îți gestionăm sculele pentru ca tu să-ți poți gestiona mai ușor afacerea

Cu soluția noastră Fleet Management, beneficiezi de scule de ultimă generație și de un pachet complet de servicii pentru orice situație, de la reparații gratuite până la asigurare în caz de furt.

Soluția noastră pentru gestionarea bunurilor și consumabilelor

Hilti ON!Track

Soluția noastră pentru gestionarea bunurilor și consumabilelor

Cu soluția noastră ON!Track, vei avea control deplin asupra tuturor bunurilor companiei, atât când te afli la birou, cât și pe șantier. Pentru că mai multă transparență înseamnă mai multă eficiență pentru afacerea ta.