Pregătește-te pentru viitor

Pregătește-te pentru viitor

Construiește-ți afacerea cu soluții avansate

Cum poate compania ta să profite de tendințele majore din industria construcțiilor, cum ar fi digitalizarea, automatizarea și construcțiile verzi? Dar care este cel mai bun mod de a rămâne în competiție în timp ce te confrunți cu provocări cum ar fi lipsa personalului calificat? Descoperă modul în care te putem ajuta să îți pregătești compania pentru viitor, cu produse, software-uri și servicii inovative conectate, concepute pentru fiecare fază a proiectelor în construcții.

Adoptă tehnologii noi

Digitalizarea și automatizarea în șantier devin elemente esențiale ale productivității în domeniul construcțiilor. Utilizarea planificării digitale cu BIM te va ajuta să eviți întârzierile proiectelor, evidențiind potențialele probleme înainte ca acestea să apară. Acest lucru, în schimb te va ajuta să limitezi improvizațiile din șantier și să simplifici documentarea. Soluțiile digitale cum ar fi senzorii pentru beton, stațiile totale și robotul semi-automatizat de găurire Jaibot te ajută, de asemenea, să sporești viteza și acuratețea lucrărilor din șantier.

Servicii BIM de proiectare și modelare

Reduce-ți dependența de personalul calificat

Noile tehnologii și metode de instalare vor persista. Alege scule și procese care te pot ajuta să accelerezi proiectele în construcții, să reduci dependența de personalul calificat și să îți protejezi echipa. Soluțiile noastre variază de la sisteme de fixare directă care elimină nevoia de ancorare și sudare, la sisteme inteligente de carotare și la exoscheletul EXO-01, care este conceput pentru a te ajuta să elimini oboseala în timpul lucrărilor deasupra capului.

Soluții pentru fixare mai rapidă

Construiți mai ecologic

Cerințele de certificare continuă să împingă clădirile verzi spre a deveni standardul în industrie. Pentru ca tu să poți realiza arhitecturi mai sănătoase și mai sustenabile, noi reproiectăm și reformulăm în mod activ componentele clădirilor – de la sisteme antifoc la ancore și de la cartușe pentru pistoale cu cuie la sisteme de susținere modulare – pentru a întruni criteriile terțe de certificare verde. Site-ul nostru web conține o bază de date completă cu documente auxiliare, cum ar fi certificatele privind emisiile de conținut VOC și declarații de mediu ale produselor.

Certificări și declarații

Optimizează-ți afacerea

Dorești să îți optimizezi procesele în cadrul afacerii? Sistemul nostru electronic de achiziții B2B, opțiunile flexibile de livrare și soluțiile avansate de logistică facilitează colaborarea cu noi. Atunci când alegi serviciul nostru de optimizare a parcului de scule, obții acces la cele mai noi unelte conectate, în schimbul unui tarif lunar all-inclusive – ceea ce îți oferă mai mult control asupra costurilor. În plus, grație sistemului nostru ON!Track de administrare a bunurilor, te vei bucura de o administrare adecvată a portofoliului de scule și a inventarului.

Administrare flotă de scule Serviciu ON!Track de administrare digitală a echipamentelor Opțiuni de livrare

Extinde aria de influență a companiei tale

Pregătește-ți compania pentru un viitor mai profitabil, preluând mai multe proiecte și sub-contractând mai puțin. Prin adăugarea de servicii precum instalarea de sisteme antifoc și carotare, compania ta se poate diversifica și poate crește. Te poți baza pe noi pentru a oferi training-uri practice echipei tale, precum și pentru a-ți sugera strategii despre cum poți adopta metodologii care să crească productivitatea, cum ar fi BIM (Building Information Modeling).

Sisteme de carotare diamantată Soluții antifoc inovatoare Servicii BIM de proiectare și modelare