FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Consumabile

Află cum sunt concepute consumabilele noastre pentru a asigura o viteză mare de lucru, o rezistență sporită și o durată mai mare de funcționare: burghie, dălți, coroane, discuri abrazive și lame de ferăstrău

Consumabile pentru unelte electrice

Consumabile pentru unelte electrice

Dorești să profiți și mai mult de uneltele Hilti? Doar folosește consumabilele noastre de calitate.

Lucrează mai rapid și mai mult timp cu consumabilele Hilti de înaltă performanță și durabile, concepute pentru a scoate tot ce este mai bun din uneltele Hilti. De la burghie la discuri de ferăstrău și multe altele, consumabilele noastre te ajută să îți faci treaba corect.

Și pentru că știm că nu toate joburile, proiectele și bugetele sunt la fel, oferim opțiuni Standard, Premium și Ultimate – pentru a te ajuta să obții consumabilul de care ai cu adevărat nevoie.

De ce să alegi consumabile Hilti pentru uneltele electrice?

Fiabilitate pentru toate sarcinile tale

Fiabilitate pentru toate sarcinile tale

De la biți pentru șurubelnițe până la dălți și de la discuri diamantate de tăiat până la discuri diamantate de șlefuit, avem consumabile pe care te poți baza.

Consumabile potrivite nevoilor

Consumabile potrivite nevoilor tale

Cu abordarea noastră multiliniară cu coduri de culori, poți alege cu ușurință dintre opțiunile Standard, Premium sau Ultimate.

Performanța totală a sistemului

Performanța totală a sistemului

Toate consumabilele noastre sunt proiectate pentru performanțe optime cu uneltele Hilti, astfel încât să obții un sistem de înaltă performanță.

Garanție-lider în industrie

Garanție-lider în industrie

Burghiele noastre pentru rotopercutoare și multe dintre consumabilele noastre diamantate sunt acoperite dacă există o problemă cu materialele sau manopera.*

Codul culorilor pentru o selecție mai simplă a consumabilului

Codul culorilor pentru o selecție mai simplă a consumabilului

Trei culori, trei niveluri de performanță, trei puncte de preț

Alegerea consumabilului potrivit pentru locul de muncă poate fi o durere de cap. Pentru a te ajuta să navighezi cu ușurință prin gama noastră de consumabile pentru unelte, le-am clasificat în trei grupuri în funcție de performanță și preț. Pur și simplu potrivești nevoile la unul dintre cele trei nume și culori distincte ale noastre.

Calitate Hilti la pret economic

Standard

 • Linie standard pentru aplicații esențiale
 • Calitate Hilti la preț economic
Performanță premium pentru o gamă largă de aplicații

Premium

 • Linie premium pentru o gamă largă de aplicații 
 • Productivitate ridicată, robustețe și durată de viață
Performanță maximă pentru aplicații solicitante

Ultimate

 • Linie supremă pentru aplicații de bază și solicitante 
 • Cea mai mare productivitate, robustețe și durată de viață
Burghie pentru rotopercuție

Burghie pentru rotopercuție

Burghie SDS Plus și SDS Max cu impact puternic pentru beton și zidărie

Am conceput geometria pastilelor și designul elicoidal al burghielor noastre pentru rotopercutoare pentru o durabilitate suplimentară, astfel încât să poți găuri în beton mai rapid, mai precis și mai sigur pentru mai mult timp.

Nu te aștepți să lovești armatura? Alege opțiunile noastre Premium TE-C (SDS-Plus) și TE-Y (SDS-Max). Pentru beton armat sau găurire prin armătură, burghiul nostru Ultimate TE-CX cu cap integral din carbură oferă cu până la 30% mai multă durată de viață decât celelalte burghie SDS-Plus. Burghiul TE-YX are, de asemenea, un cap integral din carbură pentru găurire mai rapidă, robustețe suplimentară și durată de viață mai lungă.

Discuri diamantate pentru polizoare unghiulare

Discuri diamantate pentru polizoare unghiulare

Tăieri mai rapide și mai fine în orice, de la conducte la beton armat

Pentru tăierea de zi cu zi, alege discul nostru diamant universal Standard P. Sau alege gama Premium SP pentru tăieturi mai rapide și mai fine în materiale de bază mai dure, cum ar fi betonul armat.

Vrei performanță maximă în beton, zidărie și piatră? Discul nostru diamant universal SPX dispune de diamante plasate cu precizie (tehnologia Equidist) pentru viteze de tăiere mai mari și abraziune maximă între disc și materialul de baza. Tăierea metalului? Onține o durată de viață de 30 până la 100 de ori mai mare decât discurile abrazive cu discurile noastre diamantate SPX pentru tăierea metalelor.

Pânze de ferăstrău alternativ

Pânze de ferăstrău alternativ

De la discuri universale până la discuri cu vârf din carbură, cu durată de viață foarte lungă

De la cărămidă la metal până la lemn ce conține cuie: orice tăiați, avem o pânză de ferăstrău alternativ pentru lucrare.

Pânzele noastre Standard includ lame bimetalice economice de diferite lungimi pentru o flexibilitate suplimentară. Pânzele premium sunt proiectate pentru aplicații mai dure. Efectuezi tăieri grele? Încearcă pânzele cu vârf din carbură Ultimate, cu geometrie și o spațiere specială a dinților pentru o muncă mai rapidă. Având o durată de viață de până la 50 de ori mai mare decât lamele bimetalice Standard, acestea te pot ajuta să economisești bani pe termen lung.

Discuri pentru ferăstrău circular

Discuri pentru ferăstrău circular

Discuri cu durată de viață mai lungă pentru tăieturi mai rapide și mai fine în lemn și oțel

Discurile noastre pentru ferăstrău circular Standard și Premium oferă soluții mai economice pentru tăierea mai rapidă a lemnului, cherestelei sau metalului. Ai nevoie de performanță maximă?

Pentru oțel structural, discul nostru Ultimate X-Cut te poate ajuta să tai cu până la 120% mai rapid atunci când este combinat cu un ferăstrău circular Hilti fără fir. Pentru tablă și alte materiale subțiri, obține cu până la 450% mai multe tăieturi per consumabil datorită tăieturii ultra-subțiri a X-Cut. Iar pentru lemn, discurile noastre Ultimate au dinți de carbură pentru tăieturi mai rapide și mai netede. În plus, frecarea scăzută ajută la prelungirea duratei de viață a lamei.

Carote diamantate

Carote diamantate

Trei niveluri de performanță la carotarea betonului pentru aproape toate tipurile de beton

Carotele noastre Standard P-U oferă performanțe ridicate de carotare în majoritatea tipurilor de beton, inclusiv beton armat, pentru majoritatea bugetelor.

Dar pentru găurire mai rapidă, mai lină, cu o putere de avansare mai mică, alege carotele noastre Premium SP-H Speed ​​și Ultimate SPX-H Speed: Lucrezi cu până la 35% mai rapid decât cu celelalte carote ale noastre, datorită diamantelor plasate cu precizie și a formelor optimizate ale segmenților . Cu SPX-H, vei obține, de asemenea, o îndepărtare mai ușoară a carotei și o reinelare mai rapidă datorită sistemului nostru unic de module X-change. Capătul de conectare BL îți permite să eliberezi carota din mandrina BL mai rapid și mai ușor.

Garanție pentru consumabile

Garanție pentru consumabile

Acoperire pentru burghie, dălți și multe consumabile diamantate Hilti

Suntem 100% în spatele burghielor noastre pentru rotopercuție TE-C (SDS Plus) și TE-Y (SDS Max). Dacă burghiul tău se rupe, se îndoaie sau devine inutilizabil și semnul de uzură este încă vizibil, îl vom înlocui gratuit.

Vom înlocui, de asemenea, o gamă largă de consumabile diamantate, de la discuri de ferăstrău Hilti DS-B până la discuri abrazive AG-D și multe altele dacă acestea sunt deteriorate ca urmare a defectelor de materiale sau de manoperă.*

Întrebări frecvente – Consumabile pentru unelte Hilti

Pot folosi consumabilele mele pentru unelte Hilti în celelalte unelte ale mele?

Da. O gamă de consumabile Hilti poate fi utilizată în alte unelte. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de consumabil, recomandăm să utilizezi uneltele noastre cu consumabilele noastre. Acest lucru se datorează faptului că ne proiectăm consumabilele și uneltele pentru a funcționa împreună ca un sistem de înaltă performanță.

Ce înseamnă culorile diferite pentru consumabilele Hilti?

Culorile diferite pentru consumabilele Hilti se referă la diferite categorii de produse. Există trei culori: Gri (Standard), Negru (Premium) și Roșu (Ultimate).

Grupele se bazează pe performanță și preț. Codarea culorilor este standard în portofoliul nostru și este concepută pentru a te ajuta să alegi consumabilul de care ai nevoie pentru aplicația sau proiectul din șantier. Poți filtra pentru produse Standard, Premium sau Ultimate în catalogul nostru online.

În ce materiale de bază pot tăia, carota sau găuri cu consumabilele Hilti?

Consumabilele noastre sunt proiectate pentru o gamă largă de materiale de bază. Aceasta include: 

 • burghie pentru beton și zidărie pentru cărămidă, beton, gips-carton, zidărie, calcar, piatră naturală și multe altele 
 • burghie pentru metal si lemn pentru o gamă largă de materiale de bază, inclusiv aluminiu, tablă, placaj, cherestea, lemn cu cuie și multe altele 
 • carote diamante pentru carotarea în aproape toate tipurile de beton, inclusiv abraziv și precomprimat 
 • discurile diamantate de tăiat și de șlefuit pentru lucrul cu materiale de bază, de la beton abraziv la zidărie la mortar, metal, PVC și multe altele 
 • lame de ferăstrău pentru tăierea materialelor de bază, inclusiv aluminiu, cărămidă, oțel carbon, fontă, PAL, beton, gips-carton, oțel inoxidabil și multe altele 
 • discuri abrazive pentru lucrul cu aluminiu, gips-carton, tablă metalică, oțel inoxidabil, lemn și multe altele

*Garanția consumabilelor: produsul de înlocuire gratuit este soluția exclusivă al clientului. Orice pretenție ulterioară în temeiul garanțiilor consumabilelor menționate sunt excluse, iar Hilti nu este responsabil pentru alte daune sau pierderi. Drepturile de garanție legale obligatorii ale clientului în cazul defectelor produsului rămân neafectate. Hilti poate, la discreția sa exclusivă și fără admiterea răspunderii, să aleagă să ofere o înlocuire gratuită a consumabilelor  diamantate, chiar dacă daunele nu au fost cauzate de defecte de materiale sau de manoperă.