Suita Profis ENGINEERING

Suita Profis ENGINEERING

O soluție completă pentru proiectarea sistemelor de prindere și fixare

Suita PROFIS Engineering este un software în cloud, simplu de utilizat, care asigură proiectarea și analizarea mai rapidă și mai simplă decât oricând a sistemelor de prindere structurale.

În afară de ancore, PROFIS proiectează, calculează și analizează mai multe tipuri de elemente de fixare, inclusiv pentru fixarea armăturii în beton, fixarea betonului în beton și a armăturii în zidărie, precum și o gamă întreagă de soluții pentru balustrade și plăci de bază care sunt mai fiabile, presupun costuri mai reduse și care respectă normele aplicabile. Software-ul oferă cursuri pentru proiectarea elementelor, specifică diferitelor aplicații, care vă permite să valorificați întregul potențial al PROFIS.

Alegeți versiunea și tipul de licență care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

Versiunea Standard este întotdeauna gratuită sau puteți încerca gratuit, pentru 30 de zile, versiunea completă Premium. La finalul acestei perioade de încercare gratuită, veți continua automat să utilizați versiunea gratuită Standard sau puteți achiziționa o licență Premium.

CARE SUNT BENEFICIILE OFERITE DE SUITA PROFIS ENGINEERING PENTRU COMPANIA DVS.?

Asigură conformitatea

Bucurați-vă de siguranța de a ști că modelul proiectat de dvs. va respecta automat normele și deciziile locale. În calitate de lider în producția de ancore, interpretarea normelor și aplicarea lor este ambiția noastră principală. 

Îmbunătățește precizia

Erorile rezultate din introducerea manuală a datelor se traduc prin costuri suplimentare asociate cu refacerea lucrărilor. Asigurați corectitudinea proiectării de la bun început, importând cazurile de încărcări din software-ul de analiză structurală, procesând mai multe combinații în același timp și creând modele BIM/CAD precise.

Economisește timp

Utilizați șabloane pentru a proiecta elemente de prindere în câteva minute. Nu mai pierdeți timpul studiind diferite resurse și lăsați, în schimb, software-ul PROFIS să proiecteze ancorele. Și îmbunătățiți comunicarea oferind acces întregii dvs. echipe la cel mai recent fișier în cloud.

Instruire eficientă

Indiferent că sunteți un inginer cu experiență sau proaspăt absolvent, materialele noastre de instruire tehnică, care includ elemente de bază privind aplicațiile, precum și module avansate, vă permit să realizați rapid modele conforme.

Ancorarea de beton

Ancorarea de beton

Proiectați elemente de prindere complexe și standard, pentru plăci de bază structurale

Utilizați șabloane prestabilite pentru a proiecta rapid și cu precizie elemente de fixare în beton, inclusiv ancore post-instalate și turnate monolit, plăci de bază, suduri și elemente de rigidizare. Printr-o simplă apăsare, puteți analiza plăcile de bază folosind CBFEM și puteți efectua verificări privind rigiditatea pentru a determina dacă este nevoie să adaptați modelul proiectat sau sarcinile. Optimizați adâncimea de ancorare și efectuați verificări ale tensiunii și deformării – PROFIS ia în calcul sarcinile aplicate, precum riscul seismic și oboseala, și poate găsi soluții economice pentru a evita distrugerea folosind armături suplimentare.

Proiectarea inteligentă a plăcilor de bază simplifică și mai mult procesul dvs. de proiectare. Generați un raport personalizat, care conține referințe de norme, calcule, informații despre produs și imagini.

201910 HIT HY 200 application

Prinderea betonului de beton: PIR

Tot ce aveți nevoie pentru a proiecta aplicații de armături post-instalate

Adăugați sau extindeți elemente din beton, indiferent dacă lucrați cu bare de armătură existente sau cu bare tip mustăți lipsă. Calculați îmbinarile și lungimea de suprapunere, apoi verificați rezistența la forfecare la interfața dintre betonul vechi și cel nou.

Trebuie să adaptați dispunerea sau geometria modelului dvs. PIR? PROFIS vă permite să personalizați cu ușurință diametrul, adâncimea de ancorare și parametrii de spațiere pentru elementele din beton existente, precum și pentru cele post-instalate.

Îmbinare beton la beton: suprapunere

Îmbinare beton la beton: suprapunere

Model pentru elemente din beton și conectori de forfecare post-instalate

Cu PROFIS, puteți dimensiona conectorii de forfecare post-instalați și puteți verifica interfața dintre betonul turnat în momente diferite în timp. Stabiliți dacă modelul dvs. are muchii sau este simetric, apoi definiți diferite zone în care acționează forfecarea. Datorită graficelor 3D intuitive care arată modul în care variază tensiunile la nivelul întregului element de prindere, veți ști cu siguranță dacă modelele dvs. sunt corecte.

Sunteți gata de montare? PROFIS v-a ajutat deja să economisiți timp optimizând dispunerea elementelor.

Ancorarea de zidărie

Ancorarea de zidărie

Proiectarea mai productivă și mai precisă a elementelor de fixare în zidărie

PROFIS Engineering Suite vă poate ajuta să proiectați elemente de prindere precise pentru plăci de bază folosind ancore aprobate pentru zidărie. Economisiți timp cu ajutorul șabloanelor intuitive integrate, care combină datele din șantier cu factori precum sarcinile permise la efort și la forfecare, calculând, în același timp, reducerea sarcinilor și condițiile de geometrie.

Selectați dintre mai multe dimensiuni și tipuri de cărămidă sau BCA, ajustați dispunerea acestora și definiți dacă există și tencuială. Puteți chiar să creați propriile șabloane pentru a reduce timpul de proiectare în cadrul proiectelor similare.

Elemente de fixare pentru balustrade

Elemente de fixare pentru balustrade

Proiectarea soluțiilor complete de prindere pentru platforme, balcoane și scări

Pentru proiectarea elementelor de prindere ale balustradelor, PROFIS nu are în vedere doar normele și reglementările, ci determină și sarcinile care acționează asupra balustradei în funcție de modul de utilizare, condițiile de vânt și alți factori.

Apoi efectuează o verificare a stabilității. În numai câteva minute, veți crea modele complete pentru suduri în funcție de grosime, tipul sudurii și materialul utilizat. Pentru a reduce costurile aferente oțelului, PROFIS poate sugera unde puteți integra plasticul în modelul dvs. pentru a utiliza șine mai subțiri și profiluri post instalare care să fie conforme cu reglementările.

ALEGEȚI VERSIUNEA CARE SE POTRIVEȘTE MAI BINE ECHIPEI DVS

SUITA PROFIS ENGINEERING Standard
Premium
Individual
Premium
Flotanta

Calculul Ancorajelor

Calcul conform ACI 318 și CSA A23.3 

Ancore post-instalate

Ancore înglobate în beton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ✔

 

 

Aplicații cu îmbinări structurale 

Fixarea în beton

Beton la beton

Fixarea în zidărie

Fixarea balustradelor

 

 

 ✔

 

 

 

 

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

 

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

 

Caracteristici de productivitate

Partajarea proiectelor

Rapoarte personalizabile

Combinații multiple de încărcare
   ✔

 ✔

 ✔

 
 ✔

 ✔

 ✔  

Tipul calcului plăcii de bază

Profil, placă de bază, sudură, rigidizare și proiectare betonului

Distribuția încărcărilor la ancore rigide

Analiza cu elemente finite pe bază de componente (CBFEM)

Verificarea rigidității plăcii de bază

 

 

  


 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

 

 ✔

 ✔

 ✔

 ✔

Integrări cu software de analiză terță parte

Importare încărcări din Excel

RISA Connection

STAAD.PRO

ROBOT

ETABS

SAP 2000

Dlubal

 

 

 
 ✔

 ✔

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

 
 ✔

 ✔

 

 

 ✔

 ✔

 ✔

Rezultate

Numar obiect

BIM/CAD Export

REVIT Plug-in

TEKLA Plug-in

 

 ✔

 

 

 

 

 

 

 

 ✔

 

 ✔

 

 

 ✔

Traininguri pentru ingineri

E-learning

 

 ✔

Descarcă broșura Profis ENGINEERING

* Motor de încărcări: importă încărcări din Excel, calculează mai multe combinații de sarcini simultan, introduce direct încărcări factorate sau utilizați serviciul de intrare pentru a factoriza încărcările pentru dvs.

** Vizualizează licențele Profis Engineering