Crește viteza în construcții

Crește viteza în construcții

Soluții E2E pentru procese de lucru mai rapide

Nu e mereu ușor să rămâi productiv. Costurile neplanificate, procesele ineficiente și lipsa personalului calificat pot duce la întârzieri în executarea proiectelor. Descoperă cum poți depăși aceste probleme comune și cum poți îmbunătăți productivitatea companiei tale folosind scule, software și soluții de service concepute pentru a te ajuta să treci cu brio de fiecare etapă a proiectelor tale - de la faza de proiectare până la lucrările din șantier.

Calea către viitor

Având în vedere că personalul calificat reprezintă un avantaj premium în industria construcțiilor, poate fi dificil să atragi persoanele potrivite și să le motivezi să continue să lucreze pentru tine. Din acest motiv, soluțiile Hilti sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat chiar și pentru persoanele necalificate, îmbunătățind totodată performanța echipei tale de profesioniști. Pentru a-ți ajuta angajații să se perfecționeze, avem o gamă largă de cursuri de instruire și certificare.

Webinarii despre subiecte tehnice

Încorporează tehnologia pe șantier

Tehnologiile avansate urmează să devină un factor esențial pentru productivitatea în construcții pe viitor. Gama noastră de soluții avansate variază de la robotul pentru găurire Jaibot pentru instalarea suporturilor MEP, la sisteme avansate de măsurare care permit amplasarea rapidă, de către o singură persoană, pe șantier, pe baza planurilor digitale.

Optimizează-ți procesele de planificare

Dorești să sporești eficiența modului în care definești, proiectezi și documentezi soluțiile tehnice de calitate? Colaborează cu noi din timp în faza de proiectare a proiectului tău, pentru a beneficia de asistență tehnică de specialitate. Lucrează folosind software-ul de inginerie PROFIS pentru documentație de înaltă calitate, schițe clare de inginerie și listă de materiale (BoM). Și utilizează modelarea informațiilor privind clădirile (BIM) pentru a accesa bunuri ce sporesc productivitatea, cum ar fi servicii de prefabricație, robotică bazată pe BIM pentru instalările de suporți MEP, amplasare mai rapidă cu Field2BIM și o generare mai ușoară a documentației.

Software de proiectare Servicii BIM de proiectare și modelare

Utilizează servicii eficiente

Lipsa uneltelor și echipamentelor de care ai nevoie pot duce la întreruperi, costuri ridicate și chiar sancțiuni. Noi te putem ajuta punându-ți la dispoziție produse excelente, opțiuni de livrare flexibile și servicii rapide de reparare a uneltelor. Ai nevoie de ajutor în ceea ce privește selecția de produse sau ai întrebări legate de proiectul tău? Managerii noștri de zonă, inginerii din teren și echipa de asistență pentru clienți te pot ajuta. Dacă știi deja ce îți dorești, efectuează comanda online sau prin intermediul aplicației Hilti.

Reparații ale sculelor Opțiuni de livrare

Garanție redefinită a uneltelor

Promisiunea Hilti din industrie