Sănătate și siguranță

Ajutăm pentru a face șantierele de construcții mai sigure și mai productive

Health and safety at Hilti

PROIECTATE PENTRU A FI ERGONOMICE ȘI PENTRU A EVITA ACCIDENTELE

Înțelegem cât pot fi de periculoase șantierele de construcții, indiferent dacă se lucrează la înălțime sau în unghiuri cu acces dificil. 

De aceea, ne proiectăm uneltele pentru a preveni accidentele și pentru a proteja sănătatea muncitorilor care le utilizează. În acest mod, șantierele sunt mai sigure, dar și mai productive și mai eficiente.

Tehnologiile noastre inovatoare sunt concepute pentru a ajuta la gestionarea mai multor aspecte:

Hilti dust removal system (DRS) TE DRS-Y

Praful

Sistemele noastre pentru îndeprtarea prafului (DRS) aspiră praful în mod eficient chiar de la sursă. Oferim, de asemenea, metode alternative de lucru, precum fixarea directă.

Hilti active vibration reduction (AVR) TE 1000-AVR breaker

Vibrația de la nivelul mâinii și al brațului

Sistemul Hilti de reducere a vibrațiilor, Active Vibration Reduction (AVR), reduce vibrațiile cu două treimi față de uneltele convenționale. De asemenea, ajută la prevenirea problemelor de sănătate legate de vibrații și permite utilizarea mai îndelungată e uneltelor noastre.

Hilti TE 6-A36 rotary hammer

Munca la înălțime

Munca la înălțime este una dintre cauzele cele mai frecvente ale accidentelor din sectorul construcțiilor. Sistemele noastre pot fi de ajutor, incluzând aici tehnologia prin care există un control activ al cuplului de strângere (ATC), uneltele cu acumulatori, uneltele cu adaptor din gama DX, sisteme rapide de montaj tip „răsucește și blochează” pentru profilele și componentele de instalații și sistemele Hilti de măsurare și aliniere cu laser.

Hilti SID 8-A22 impact driver

Produse ergonomice

Toate produsele noastre sunt proiectate pentru a fi ergonomice.

Hilti TE 60-ATC combihammer

Reducerea zgomotului

Nivelul ridicat al zgomotului de pe șantier este un risc serios pentru pierderea auzului și noi lucrăm fără încetare pentru a reduce aceste niveluri pentru uneltele și tehnologiile noastre.

FORMARE ȘI SERVICII ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII ȘI SIGURANȚEI

Hilti health and safety trainingsOferim, de asemenea, o gamă amplă de formări în domeniul sănătății și siguranței, adaptate în funcție de necesitățile fiecărui șantier.

Cursurile noastre de formare sunt foarte practice și interactive. Putem include, de asemenea, demonstrații ale tehnologiilor noastre, de exemplu, comparând produsele noastre pentru reducerea prafului cu alte tehnologii care produc o cantitate mai mare de praf.

Hilti advanced layout training onsite

STANDARDE INTERNAȚIONALE ÎN MATERIE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ ÎN DOMENIUL CONSTRUCȚIILOR

Sănătatea și siguranța sunt foarte importante pentru noi, la Hilti. Ne proiectăm tehnologiile, astfel încât clienții să fie în continuare în siguranță și în același timp productivi.

Dar avem și convingerea că este necesar să existe standarde internaționale în materie de sănătate și siguranță pentru toată industria construcțiilor, la nivel mondial.

De aceea, lucrăm împreună cu clienții noștri, cu partenerii și cu principalele organisme din sector, pentru a elabora orientări și obiective comune.

Am aderat la ENCORD, rețea europeană dotată cu o platformă amplă, care reunește companii de construcții, specialiști în cercetare și dezvoltare, pentru a discuta în cadrul unei platforme și a propune noi modalități de a îmbunătăți siguranța din șantierele de construcții.

Am creat, de asemenea, HSE Manager Conference, o platformă partajată pentru industria construcțiilor, în care se pot împărtăși experiențe, bune practici și se pot analiza necesitățile clienților noștri.