Mai Sustenabil împreună

Mai Sustenabil împreună

Dezvoltarea de soluții pentru îmbunătățirea construcției

Împărtășim un obiectiv comun: să acționăm mai sustenabil.

Dorim să creăm o lume mai puțin împovărată de impactul industriei construcțiilor, asigurându-i în același timp succesul pe termen lung.

Cum putem contribui la schimbarea industriei? Ne angajăm față de inițiativa Science Based Targets (SBTi) pentru a ne reduce amprenta de carbon. De asemenea, apelăm la strategii de afaceri care pun în valoare sănătatea oamenilor și a societății, alături de factorii economici.

O strategie globală: trei piloni la fel de importanți

Mediul inconjurator

Putem reduce impactul asupra mediului. Lucrăm pentru a deveni neutri în CO2 până în 2023 și pentru a conduce industria noastră în circularitate, astfel încât să putem face o utilizare mai responsabilă a resurselor.

Program de prevenire și reducere a cantităților de deșeuri generate

Politica de mediu a Hilti Romania

Environmental Policy

Oameni

O industrie mai sigură și mai sănătoasă ne aduce beneficii tuturor. Ne pasă de bunăstarea angajaților noștri și te putem ajuta să găsești soluții care acordă prioritate sănătății și siguranței în clădirile și șantierele tale.

Societate

Prin angajamentul față de o societate mai bună și menținând industria construcțiilor la standarde etice înalte, putem face schimbări pozitive acolo unde trăim, unde lucrăm și nu numai.

Pentru mediul nostru

Pentru mediul nostru

Soluții în construcții care te ajută să îți reduci amprenta de carbon

 Ne propunem să conducem industria într-o direcție de circularitate și amprentă redusă de carbon, pentru a îți accelera inițiativele de sustenabilitate și pentru a ajuta la impulsionarea schimbării în industria construcțiilor care necesită resurse mari.

De aceea, ne angajăm ferm la un set de obiective bazate pe știință prin inițiativa Science Based Targets (SBTi). Elaborăm un plan de acțiune pentru a reduce semnificativ emisiile de carbon de-a lungul întregului nostru lanț valoric până în 2033 (țintă pe termen scurt) și pentru a atinge zero net până în 2050 (ținta pe termen lung).

Reduce

Modelul nostru de management al flotei ne ajută să extindem controlul asupra ciclului de viață al produselor noastre. Reducem deșeurile prin optimizarea parcului de scule, astfel asigurându-ne că nu ai niciodată mai multe echipamente decât ai avea nevoie.

Reutilizează

Când returnezi uneltele noastre, fie le donăm pentru utilizare neintensivă în cazuri umanitare sau educaționale, fie refacem și reutilizam componente pentru reparații, în loc să folosim piese de schimb noi.

Reciclează

Uneltele care nu pot fi reutilizate sunt reciclate de rețeaua noastră globală de parteneri auditați. Ne străduim să reciclăm cât mai mult în general, inclusiv în timpul proceselor noastre de producție, pentru a evita risipa în gropile de gunoi.

Prioritizarea sănătății și siguranței pentru toată lumea, pretutindeni

Pentru oamenii noștri

Prioritizarea sănătății și siguranței pentru toată lumea, pretutindeni

Ne angajăm sănătății și siguranței angajaților noștri. Vrem să te ajutăm să faci același lucru. Oferim nu numai produse și servicii care se concentrează pe siguranța șantierului și a clădirilor, dar contribuim și la îmbunătățirea standardelor de siguranță prin colaborarea cu organisme de cercetare și aprobare.

Evităm utilizarea substanțelor potențial periculoase acolo unde este posibil, fără a sacrifica performanța, iar uneltele noastre inovatoare te ajută să îți protejazi echipele de oboseală și posibile accidentări.

Implicarea dincolo de business pentru a găsi soluții sustenabile

Pentru societatea noastră

Implicarea dincolo de business pentru a găsi soluții sustenabile

Înțelegem că există provocări de natură societală acolo unde trăim și lucrăm. De aceea, ne implicăm angajații să aducă contribuții care merg dincolo de business. În țările în curs de dezvoltare și piețele emergente, Fundația Hilti se angajează să ofere oamenilor putere să ducă o viață independentă și autodeterminată. Scopul său este de a avea un impact social la scară ridicată. Lucrând cu Hilti, poți contribui la o lume mai bună: oferim 2% din profitul nostru fundației.

Descoperă modalități de a lucra într-un mod sustenabil

Extinde-ți portofoliul de clădiri ecologice

Obține certificate de construcții verzi lucrând cu produse pentru construcții verzi care sunt certificate extern pentru a îndeplini standardele de mediu și sănătate. Contribuie la o construcție mai sigură și mai puțin risipitoare prin servicii, software și soluții precum BIM.

Evită cheltuielile inutile

Poți reduce risipa și cheltuielile inutile prin optimizarea parcului de unelte prin serviciile noastre de Fleet Management și ON!Track. Vei avea mai puține unelte și acumulatori de care nu ai nevoie și vei obține mai multă productivitate cu cele pe care le ai.

Află mai multe despre Fleet Management și ON!Track

Activează proiectarea mai sigură a clădirii

Proiectează clădiri mai sigure, conforme cu codul, utilizând sisteme de ancorare inovatoare, soluții antifoc, software de inginerie și procese BIM. Colegii noștri inginerii din teren oferă evaluări tehnice, pentru a te ajuta să identifici provocările de siguranță. Astfel poți realiza instalații de calitate ridicată prin sesiunile noastre de instruire online sau în persoană și prin sistemele de testare la fața locului.

Află mai multe despre siguranța clădirii

Prioritizează bunăstarea angajaților

Lucrează într-un mod practic pe șantier, fără praf cu sisteme de îndepărtare a prafului și uneltele de fixare care înlocuiesc găurirea. Abordează eventualele accidente la locul de muncă, oboseala și deficitul de muncitori cu unelte care rezistă la recul și reduc vibrațiile mână-braț, sisteme de augmentare umană (Exoscheleton) care ajută la munca grea și roboți semi-autonomi (Jaibot) care efectuează sarcini repetitive de foraj.

Află mai multe despre siguranța la locul de muncă