Mai sustenabili împreună

Mai sustenabili împreună

Lucrăm împreună pentru construcții mai bune

Industria construcțiilor are un rol extrem de important în îndeplinirea necesităților populației noastre în creștere, de la construirea de școli și spitale, la construirea de case și șosele. În prezent, industria consumă o cantitate uriașă de materie primă și resurse naturale și este responsabilă pentru aproape 40% din emisiile totale de CO2 asociate energiei.

Cu toate acestea, există semne pozitive că industria ia măsuri pentru a deveni mai sustenabilă. Într-un interviu recent, 47% dintre cei chestionați au declarat că sustenabilitatea reprezintă în prezent o preocupare majoră, iar 58% dintre firmele de construcții și inginerie au declarat că au redus consumul general de energie. În cadrul Hilti, ne asumăm răspunderea pentru gestionarea într-un mod activ a impactului activităților noastre asupra mediului înconjurător, precum și pentru punerea în aplicare a unor practici comerciale sustenabile, și suntem aici pentru a te ajuta să faci același lucru.

Starea actuală a industriei de construcții.

40 %

emisii de gaze cu efect de seră
Industria construcțiilor este responsabilă pentru aproximativ 25% din emisiile de gaze cu efect de seră la nivel global.

42 %

creștere pe piață
Se anticipează că piața globală a construcțiilor va crește cu 42% până în 2030.

4.5 trilioane US

creștere până în 2030
Se anticipează că piața construcțiilor va crește cu 4,5 trilioane USD până în 2030.

69 %

din emisiile totale
Exploatarea și utilizarea clădirilor existente contribuie la 69% din emisiile totale de la nivelul lanțului valoric al construcțiilor.

Lucrăm împreună pentru a opri schimbările climatice

Lucrăm împreună pentru a opri schimbările climatice

Te ajutăm să reduci impactul asupra mediului și să îți dezvolți afacerea

Amprenta de carbon a materialelor de construcții, precum betonul și oțelul, este responsabilă pentru până la 16% din emisiile de CO2 asociate energiei la nivel global. Iar din emisiile totale de CO2 asociate energiei, 69% sunt generate de exploatarea și utilizarea clădirilor existente. Astfel de cifre nu pot fi ignorate. Sustenabilitatea nu este doar o tendință – aceasta va fi crucială pentru succesul companiilor noastre în viitor.

Dorim să asigurăm succesul pe termen lung atât pentru noi, cât și pentru tine, clientul nostru, lucrând împreună la soluții eficiente energetic care ne vor ajuta să ne dezvoltăm afacerile în mod sustenabil. Noi te putem ajuta să îți reduci amprenta de carbon în faza de construcție și să îmbunătățești eficiența energetică în faza operațională, asigurând în același timp un mediu mai sănătos și mai sigur pentru clădirile tale. Produsele și soluțiile noastre te pot ajuta să optimizezi procesele de lucru și de proiectare pentru a reduce deșeurile și pentru a îmbunătăți eficiența energetică.

O abordare sustenabilă

Economia circulară

Abordarea noastră privind circularitatea se axează pe întreaga durată de viață a produselor noastre, de la proiectare la producție și reparare, generând valoarea maximă prin utilizarea unui volum minim de materiale de construcție și resurse – pentru a realiza mai multe cu mai puțin.

Explorează abordarea noastră privind economia circulară

Clădiri ecologice

Clădirile ecologice generează mai puține emisii de carbon, cu o eficiență a resurselor și energetică mai mare, prin utilizarea de materii prime regenerabile sau necontaminate. Noi te putem ajuta să reduci efectele adverse asupra mediului înconjurător creând în același timp o atmosferă pozitivă pentru locatarii tăi, în conformitate cu criteriile de certificare ecologică.

Angajamentul nostru de a ne dezvolta într-un mod sustenabil

Angajamentul nostru de a ne dezvolta într-un mod sustenabil

Reducerea amprentei noastre de carbon cu ajutorul construcțiilor ecologice

Industria în care operăm joacă un rol extrem de important în cercetarea, dezvoltarea și producerea de materiale de construcții care să genereze emisii reduse de carbon și îmbunătățirea duratei de viață a materialelor. Hilti și-a asumat un angajament ferm de a lucra cu SBTi pentru a contribui la limitarea creșterii temperaturii globale la 1,5 °C. Pe termen scurt, intenționăm să reducem semnificativ emisiile de carbon de-a lungul lanțului nostru valoric până în 2033, iar pe termen lung, ne dorim să atingem nivelul net-zero până în 2050. Prin acest angajament, noi îți susținem inițiativele de sustenabilitate. Pentru a asigura succesul pe termen lung, trebuie să începem acum să conservăm resursele naturale și să reducem impactul acțiunilor noastre asupra mediului înconjurător.

Apasă clic mai jos pentru a citi mai multe despre cei trei piloni de sustenabilitate: funcționarea prin diminuarea impactului asupra mediului, asigurarea unui nivel sporit de sănătate și siguranță în construcții și contribuirea la crearea unei societăți mai corecte.

Progresul nostru de până acum în materie de sustenabilitate

18 %

Consumul de apă redus în fabricile noastre
Folosim apă extrasă din sursele de apă subterane și de suprafață, ceea ce ne-a ajutat să reducem consumul de apă din fabricile noastre cu 18% comparativ cu anul trecut.

100 %

Utilizarea surselor de energie electrică ecologică în toate operațiunile noastre la nivel mondial
Operațiunile noastre din întreaga lume utilizează 100% energie electrică ecologică, fie prin achiziție, fie generată de sistemele noastre fotovoltaice.

100,000 piese

Un grad de utilizare de 10 ori mai mare a pieselor de schimb recondiționate în atelierele noastre de reparații
Am extins programul nostru de reutilizare și am mărit numărul de piese de schimb recondiționate în atelierele noastre de reparații de la 10.000 la 100.000 în doi ani.

300 proiecte

susținute de 6.000 de persoane din echipa Hilti
Ne dorim să avem un impact pozitiv sustenabil asupra locului în care locuiesc și lucrează angajații noștri. Angajamentul nostru social se bazează pe două programe: Fundația Hilti și programul nostru de voluntariat „Engaged Beyond Business”.

Creșterea productivității

Domeniul construcțiilor poate rămâne în urmă când vine vorba de productivitate. Permite-ne să te ajutăm să digitalizezi procesele și să îmbunătățești fluxurile de lucru cu ajutorul soluțiilor noastre complete pentru un layout avansat, plăci de bază, conducte comerciale, platforme, pereți de gips-carton, bare de armătură post-instalate și altele.

Explorați soluțiile de productivitate

Îmbunătățirea siguranței în construcții

Protejează-ți angajații și proiectează clădiri mai sigure cu soluțiile noastre de siguranță în construcții, cum ar fi reducerea vibrațiilor uneltelor, controlul riscurilor asociate cu praful din construcții, asistarea echipelor într-un mod mai sigur și mai confortabil.

Citește mai multe despre siguranța în construcții

Tendințe în domeniul construcțiilor

Industria construcțiilor este în continuă evoluție. Află cum să accelerezi execuția proiectelor tale, cum să reduci costurile și cum să îți pregătești compania pentru a face față viitorului, cu ajutorul soluțiilor noastre, cum ar fi serviciile BIM, serviciile de date despre scule inteligente și robotul de găurire Jaibot.

Descoperă tendințele din domeniul construcțiilor