Sporește eficiența ingineriei și proiectării

Sporește eficiența ingineriei și proiectării

Soluții tehnice de calitate, chiar și pentru cele mai complexe proiecte

Definirea și documentarea eficientă a soluțiilor tehnice de calitate pentru proiectele complexe în construcții poate fi dificilă.

Colaborează cu Hilti pentru a obține recomandări clare, de specialitate și acces ușor la date tehnice relevante și soluții concepute pentru a te ajuta să întrunești cerințele proiectelor tale în materie de siguranță, acuratețe, eficiență a costurilor și calitate.

Engineering Support, Computer,

Asistență și descărcări tehnice

Inginerii noștri experimentați te pot ajuta pe tot parcursul proiectului tău – de la proiectare, la instalare. Centrele noastre de competență în inginerie și departamentele noastre de administrare a proiectelor îți pot oferi soluții personalizate, în timp ce specialiștii noștri din  șantier îți pot oferi recomandări tehnice. Accesează site-ul nostru web pentru a vedea documentația tehnică.

Contactează echipa noastră de inginerie Descarcă ghidurile tehnice de produs Manuale tehnice
Software și servicii de proiectare

Software și servicii de proiectare

Fie că proiectezi ancore pentru beton sau planifici instalări MEP, software-ul nostru de proiectare și modelare îți poate face proiectele de construcții mai simple, mai sigure și mai productive. Pentru asistență suplimentară în proiectare, serviciile noastre de construcții variază de la engineering judgements la teste de verificare a instalării pentru ancore.

Suita de inginerie PROFIS pentru proiectarea ancorelor Servicii BIM de proiectare și modelare Servicii de calcul Shear connector design
Continuând dezvoltarea profesională

Continuând dezvoltarea profesională

Ține pasul cu metodele de proiectare și standardele în industrie în continuă schimbare, datorită cursurilor de instruire concepute pentru a te ajuta să lucrezi într-un mod mai productiv. De asemenea, oferim webinarii despre subiecte tehnice, cum ar fi proiectarea ancorelor, soluții de protecție pasivă la incendiui sau conectori de forfecare.

Training-uri pentru Ingineri Următoarele Webinarii live Articole despre proiectare Baseplate engineering Training
HILTI CHANNEL CALCULATOR

HILTI CHANNEL CALCULATOR

Hilti Channel Calculator este un instrument pentru selectarea profilului potrivit pentru tubulaturi de ventilație, țevi și paturi de cabluri, iar software-ul te ajută să găsești rapid o soluție potrivită cu un efort minim.

Descoperă mai multe
Eurofox Facade system, MFT-MFI, MacFox

SOLUȚII PENTRU FAȚADE VENTILATE

De la proiectare la construcție, află cum echipa noastră de experți te poate ajuta cu următorul proiect de fațadă ventilată.

Descoperă mai multe
DX 5 F8, DX 5 F8, deflection head, track fastening to ceiling, interior finishing, X-U concrete nail

SUITA PROFIS ENGINEERING

Software pentru proiectarea mai rapidă și mai precisă a ancorelor și armăturilor post-instalate.

Descoperă diferența pe care o face PROFIS

SHEAR CONNECTOR DESIGN

Software de calcul al conectorilor de forfecare pentru planșee compozite, care te poate ajuta să proiectezi eficient cea mai bună soluție.

Descoperă software-ul

Centre de proiectare a produselor

Tehnologiile, software-urile și serviciile noastre sunt caracterizate de inovație. Avem propriile noastre centre de Cercetare și Dezvoltare în Europa, America de Nord și Asia și colaborăm îndeaproape cu parteneri globali pentru a dezvolta soluții care să te ajute să întrunești sau să depășești ultimele cerințe ale codurilor. Ai nevoie de asistență cu specificațiile anumitor produse Hilti? Folosește site-ul nostru web pentru a găsi rapid informații esențiale despre produse, inclusiv ghiduri tehnice, aprobări, rapoarte de testare, texte cu specificații și resurse BIM/CAD.

Centru proiectare ancore Centru proiectare armături post-instalate Centru proiectare sisteme antifoc Centru proiectare suporți instalații

Soluții specifice aplicațiilor

De la design-uri fiabile și conforme cu codurile la armături post-instalate, la sisteme antifoc, oferim o gamă largă de soluții specifice aplicațiilor care să vă ajute să întruniți cerințele în materie de siguranță, acuratețe, eficiență a costurilor și calitate.

Fațade ventilate

Soluții specifice sectoarelor

De la design-uri fiabile și conforme cu codurile, la armături post-instalate, la sisteme antifoc, oferim o gamă largă de soluții specifice aplicațiilor care să te ajute să întrunești cerințele în materie de siguranță, acuratețe, eficiență a costurilor și calitate.

Citește mai mult