BUILDING INFORMATION MODELING (BIM)

Intră în biblioteca Hilti BIM/CAD

BIM – building information modelling – revoluționează modalitatea de elaborare și gestionare a proiectelor.

Nu este doar un software de proiectare 3D, ci un proces care facilitează colaborarea între diversele echipe din cadrul unui proiect.

Ai acces la soluții complete pentru fluxul de lucru din cadrul proiectelor de construcții cu ajutorul instrumentelor digitale BIM integrate și serviciile de proiectare.

BIM SCHIMBĂ INDUSTRIA CONSTRUCȚIILOR

Cu BIM, poți:

Să reduci erorile și costurile

Identifici potențialele interferențe în 2D și 3D, asigurând acuratețea proiectelor.

Să îmbunătățești colaborarea în cloud

Intensifici munca în echipă și previi apariția erorilor, prin împărtășirea soluțiilor de proiectare în timp real. Economisești din timpul afectat ședințelor sau schimburilor de mesaje prin email și îți ajuți inginerii să verifice eventualele interferențe înainte de a trece la lucrul pe șantier.

Să te conectezi la un mediu de proiectare mai amplu

Utilizează bibliotecile Hilti BIM/CAD pentru a introduce ușor obiecte 3D direct în aplicațiile AutoCAD®, Revit® și Tekla Structure – integrând proiectele detaliate ale aplicațiilor Hilti în ansamblul proiectului de construcție.

BIBLIOTECA HILTI BIM/CAD

Se integrează direct în AutoCAD®, Revit® și Tekla Structure

Biblioteca Hilti BIM/CAD îți permite accesul la o amplă bibliotevă de produse Hilti disponibile sub formă de obiecte BIM/CAD 2D și 3D – toate integrabile direct în

principalele programe de proiectare precum AutoCAD®, Revit® și Tekla Structure.

Așadar, este mai mult decât o bibliotecă vastă, și anume un instrument care îți permite să alegi în ce țară dorești să proiectezi și să realizezi lucrarea, asigurându-ți conformitatea cu normele internaționale.

Explorează Biblioteca Hilti BIM/CAD pentru: :

  • A căuta obiectele după nume sau tip - precum ancore, fixări directe, sisteme antifoc, sisteme modulare de susținere.

•  A alege între un model în 2D sau 3D – toate obiectele cuprind date tehnice detaliate, precum dimensiunea, materialul, codurile de produse Hilti, informații despre material.

•  A introduce obiectul direct în proiectul tău.

•  A exporta modelul și a-l salva pentru utilizarea ulterioară.

ACCESEAZĂ OBIECTELE HILTI BIM/CAD


Conectează-te la obiectele Hilti BIM/CAD sau poți avea acces la ele prin intermediul altor sisteme compatibile cu BIM, precum: 

ÎNTREABĂ UN INGINER

TEKLA WAREHOUSE

TEKLA WAREHOUSE

Accesează din Tekla Warehouse ancorele și profilele Hilti împreună cu datele tehnice aferente, pentru a le utiliza ca obiecte BIM în software-ul tău de proiectare Tekla Structure.

Citește mai mult

AUTOCAD LIBRARY

Accesează obiectele Hilti prin intermediul AutoCAD® 2012 sau al unuia dintre programele de proiectare AutoCAD® 2013, precum Architecture, Civil, MEP și Mechanical. Vizitează Autodesk Exchange apps.

Citește mai mult

BIBLIOTECA REVIT

Accesează obiecte BIM din biblioteca Hilti BIM/CAD, prin intermediul Revit®.

Citește mai mult

BIBLIOTECA BIMOBJECT

Introdu obiecte Hilti BIM/CAD antifoc, pentru sistemele modulare de susținere, ancore și profile direct din bimobject.com în Autodesk Revit® și Graphisoft Archicad. Poți, de asemenea, să ajustezi dimensiunea și lungimea obiectului de pe monitor.

Citește mai mult

SERVICIUL NOSTRU TEHNIC PENTRU PROIECTARE

Dacă ai nevoie de ajutor în faza de proiect, contactează echipa noastră tehnică de la nivel local .