Suport tehnic

Suport tehnic

Serviciul tehnic de specificare și asistență tehnică

Când ai nevoie de asistență, indiferent de etapa de dezvoltare a proiectului, inginerii din departamentul tehnic Hilti îți sunt mereu alături.

Ai o întrebare tehnică? Nu ezita să ne contactezi.

  • Serviciul tehnic oferă o asistență specializată pentru birourile de proiectare structuri, instalații și firmele de arhitecturaprin intermediul consultanței în proiectare, gestionate din departamentul tehnic de la sediul nostru din București sau de inginerii noștri de la nivel local, care lucreazădirect cuinginerii proiectanți și arhitecțiila sediul acestora;
  • consultanței pe șantier, pentru a răspunde unor probleme particulare întâlnite în timpul executării lucrărilor;
  • serviciul tehnic de specificare: o documentație tehnică detaliată, care analizează aplicația solicitată și furnizează cea mai bună soluție prin intermediul unui raport tehnic, desene tehnice, instrucțiuni de montaj și o listă de materiale.

Suntem la dispoziția ta: alege tipul de aplicație pentru a solicita asistența sau, pur și simplu, mai multe informații.
Aprofundările tehnice elaborate, cuprinse în serviciul tehnic de specificare, vor fi predate doar după ce este acceptată plata aferentă prestațiilor profesionale.

ÎNTREABĂ UN INGINER

Servicii Tehnice

Soluții de inginerie

Soluții de inginerie

Colaborează cu Hilti pentru a obține recomandări clare, de specialitate și acces ușor la date tehnice relevante și soluții concepute pentru a te ajuta să întrunești cerințele proiectelor tale în materie de siguranță, acuratețe, eficiență a costurilor și calitate.

Citește mai mult Testare ancore in situ
Software de proiectare Hilti

De la proiectare, construcție și până la gestionarea clădirii

Vrei ca proiectele tale de construcții să fie mai ușoare, mai sigure și mai productive? Îmbunătățește-ți modul de lucru prin automatizarea calculelor complexe și reducerea la minim a necesității de a recurge la competențe tehnice specifice.

Citește mai mult Suita Profis Engineering
Training-uri pentru Ingineri

Training-uri pentru Ingineri

Participă la training-urile pentru ingineri: vei putea să aprofundezi subiecte specifice construcțiilor, să dezvolți cunoștințe utile pentru munca ta și să fii la curent cu inovația și cele mai recente actualizări ale reglementărilor.

Citește mai mult Webinarii