WEBINARII

Îți împărtășim cunoștințele noastre online.

Hilti Webinars

Ce sunt webinariile?

Hilti furnizează industriei construcțiilor la nivel mondial produse, sisteme și servicii inovatoare. Echipa de inginerie de la Hilti este conștientă de faptul că există o nevoie constantă de a fi la curent cu acest lucru și, de asemenea, de o cerință puternică pentru dezvoltarea profesională continuă.

Acest lucru poate fi bazat pe produse sau, în majoritatea cazurilor, care acoperă îmbunătățirea și adaptarea metodelor de proiectare și a standardelor industriale pe care le folosim zilnic. Prin urmare, educația și formarea inginerilor și arhitecților în ceea ce privește soluțiile inovatoare și eficiente este un obiectiv esențial pentru departamentul nostru de inginerie. Cu toate acestea, lumea de astăzi ne poate oferi mai puțin timp pentru a atinge aceste obiective educaționale, motiv pentru care, la Hilti, oferim seminarii web regulate pe teme importante.

Îți vei permite să le vizualizezi într-o manieră live și interactivă, specialiștii noștri fiind disponibili pentru a răspunde direct la întrebările tale tehnice sau într-un moment ulterior care se va potrivi cu propriul program predefinit.

Cum particip la Webinari Hilti?

Aruncă o privire mai jos la programul nostru curent de webinarii și urmează linkurile pentru a te înregistra rapid.

După ce te-ai înregistrat, vei primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni despre cum poți participa la webinar.

Lista noastră actuală de webinarii

  • 13 dec. 2023
    Începe : 14.00 Se termină : 15.00 Locație : Online

    Webinar gratuit HILTI: Proiectarea ancorajelor conform TR069 si EC2

    În domeniul construcțiilor ne lovim de multe ori de situatii în care trebuie să executăm elemente de beton neprevăzute din fazele incipiente ale construcțiilor. Fie că este vorba de închideri de goluri în planșee sau execuția unui nou stâlp pe un radier existent, HILTI vine în sprijinul tău cu soluții concrete și agrementate. În acest webinar vei afla cum poți alege și calcula ancorele HILTI potrivite aplicațiilor tale în așa fel încât să ai cea mai mare performanță asigurată pe toată durata de viață a construcției.

    Înregistrează-te aici