WEBINARII

Îți împărtășim cunoștințele noastre online.

Hilti Webinars

Ce sunt webinariile?

Hilti furnizează industriei construcțiilor la nivel mondial produse, sisteme și servicii inovatoare. Echipa de inginerie de la Hilti este conștientă de faptul că există o nevoie constantă de a fi la curent cu acest lucru și, de asemenea, de o cerință puternică pentru dezvoltarea profesională continuă.

Acest lucru poate fi bazat pe produse sau, în majoritatea cazurilor, care acoperă îmbunătățirea și adaptarea metodelor de proiectare și a standardelor industriale pe care le folosim zilnic. Prin urmare, educația și formarea inginerilor și arhitecților în ceea ce privește soluțiile inovatoare și eficiente este un obiectiv esențial pentru departamentul nostru de inginerie. Cu toate acestea, lumea de astăzi ne poate oferi mai puțin timp pentru a atinge aceste obiective educaționale, motiv pentru care, la Hilti, oferim seminarii web regulate pe teme importante.

Îți vei permite să le vizualizezi într-o manieră live și interactivă, specialiștii noștri fiind disponibili pentru a răspunde direct la întrebările tale tehnice sau într-un moment ulterior care se va potrivi cu propriul program predefinit.

Cum particip la Webinari Hilti?

Aruncă o privire mai jos la programul nostru curent de webinarii și urmează linkurile pentru a te înregistra rapid.

După ce te-ai înregistrat, vei primi un e-mail de confirmare cu instrucțiuni despre cum poți participa la webinar.

Lista noastră actuală de webinarii

  • Momentan nu sunt disponibile webinari live!

    Pentru orice informație, sunați la numărul al Serviciului Clienți 021-352-3000 sau contactați managerul de cont Hilti de încredere.