Bibliotecă Webinarii

WEBINARII LA CERERE

Bibliotecă Webinarii

Nu ai putut participa la unul dintre webinariile noastre sau ai vrea să-l vizionezi din nou?

Nu ai putut participa la unul dintre webinariile noastre sau ai vrea să-l vizionezi din nou?

Pur și simplu dă clic pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a avea acces la o înregistrare a webinarului ales. Deoarece acestea sunt înregistrări, nu va fi posibil să ne trimiți întrebări, însă nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebări pe care le vei avea.

Webinarii disponibile în biblioteca noastră

 • Webinar gratuit HILTI: Aspecte practice privind suporții pentru instalații (statici și seismici)

  În acest webinar vom analiza cerințele statice și antiseismice dictate de reglementările în vigoare cu privire la suporții de instalații și vom acorda o atenție deosebită modului de calcul și de execuție. Vom continua cu detalii și exemple practice din proiectele în care Hilti a contribuit cu succes.

  Află mai multe

  Dilatarea și contracția termică a conductelor - Provocări și soluții

  Acest webinar își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra calcului dilatărilor și contracțiilor termice a conductelor pe traseele orizontale și pe cele verticale. De asemenea, vom afla cum putem să depășim provocările în alegerea soluțiilor corecte și cum putem evita erorile în șantier.

  Află mai multe

  Webinar Gratuit CSi & HILTI: Eficiență și siguranță prin proiectarea colaborativă

  Acest webinar își propune să ofere o imagine de ansamblu asupra proiectării structurilor metalice și a îmbinărilor metal-beton. Ne vom concentra pe un mod de lucru integrat între cele două programe de calcul: SAP2000 și Profis Engineering Premium. De asemenea, vom afla cum putem să depășim provocările în calcularea tuturor elementelor care alcătuiesc conexiunea: placă de oțel, suduri, rigidizări, beton și ancoră post-instalată și modul în care CSi și Hilti pot sprijini inginerul în confruntarea cu procesul de proiectare și creșterea productivității acestuia.

  Află mai multe

ÎNTREABĂ UN INGINER