SOFTWARE DE CALCUL ALL-IN-ONE
SOFTWARE DE CALCUL ALL-IN-ONE

SOFTWARE DE CALCUL ALL-IN-ONE

Maximizează productivitatea prin proiectarea în ansamblu a îmbinărilor metal-beton

Suita PROFIS face mai ușoară dimensionarea chiar și a celor mai complexe și mai dificile proiecte de ancorare. Acest software ușor de învățat pentru toată lumea din construcții se ocupă de calcule și analize ale diferitelor elemente ale unei îmbinări metal-beton, inclusiv materialul de bază, plăci de oțel, ancore, sudură și rigidizări, cu un proces iterativ și o documentare amănunțită - totul cu un singur software în cloud.

Poți accesa versiunea gratuită a PROFIS Engineering Suite folosind numele de utilizator și parola Hilti sau te poți înregistra astăzi. În plus, în primele 30 de zile vei putea folosi gratuit toate funcțiile PREMIUM, având în cele din urmă posibilitatea de a face upgrade sau nu.

Accelerează productivitatea

Software în limba română

Cu noua Suită PROFIS Engineering, proiectarea și rapoartele sunt realizate în limba română, iar timpul de proiectare al conexiunilor este redus de la 1 oră la 10 minute.

Îmbunătățește precizia

Transferul automat al încărcărilor, procesarea combinațiilor de încărcări și generarea modelului BIM / CAD reduc erorile, asigurând ca specificațiile tale sunt corecte.

Crește eficiența

Accesul la cloud permite utilizatorilor să lucreze și să partajeze cele mai actualizate fișiere de proiectare. Îmbunătățirea transparenței, creșterea eficienței și accelerarea planificărilor din proiect.

Caracteristici

Funcțiile de calcul pentru ancorarea în beton, zidărie și beton cu armătură rigidă te ajută să completezi toată munca într-un singur software simplu.

Proiectare clară a sistemelor de ancorare

Posibilitatea de calcul a ancorelor în beton și zidărie facilitează finalizarea întregii lucrări într-un singur software simplu.

Analiza plăcilor de bază

Analiza plăcilor de bază

Analizează placa de bază folosind o metodă de calcul cu elemente finite pentru a determina dacă placa de bază este rigidă.

Platformă localizată în cloud

Platformă localizată în cloud

O platformă integrată, localizată în cloud menține persoanele implicate conectate și datele la zi. Înseamnă, de asemenea, că poți accesa design-urile tale de pe orice dispozitiv din orice locație.

Modelare BIM / CAD

Modelare BIM / CAD

Importă automat obiecte BIM / CAD 2D și 3D direct în modelul tău de proiectare, eliminând schițarea manuală care consumă timp și care consumă erori.

Ușor de utilizat

Ușor de utilizat

Navighează ușor și crează modele cu o filă de favorite, parametri de design editabili, șabloane definite de utilizator, buton de anulare și rapoarte personalizabile.

Suport la cerere

Suport la cerere

Tutoriale pas cu pas și asistența tehnică la cerere înseamnă că nu trebuie să abordezi niciodată singur provocările complexe de proiectare.

Eurocode icon

Pregătiți de Eurocod cu anexa națională

PROFIS Engineering face calculul conform EN 1992-4. Noul standard consolidează, actualizează și înlocuiește specificațiile tehnice mai vechi (de exemplu, ETAG001, TR029) pentru proiectarea elementelor de fixare.

Află mai multe despre Eurocode
Licența Standard (Gratis)

Licența Standard (Gratis)

 • Oferă tot ce este necesar pentru a calcula îmbinarea metal-beton.
 • Permite evaluarea rigidității plăcii, dar nu verifică placa și orice elemente de rigidizare (funcție Premium).
 • Inițial vei avea la dispoziție 30 de zile cu toate funcțiile PREMIUM active, apoi poți decide dacă rămâi cu versiunea gratuită sau faci upgrade la versiunea PREMIUM.
Începe acum
Licența individuală PREMIUM

Licența individuală PREMIUM

 • 1 user
 • Un cont atribuit pentru toate funcțiile PREMIUM
 • 1249 RON + TVA/an
Cumpara acum
Floating licence

Licență PREMIUM Multi-user

 • Mai multe conturi atribuite pentru toate funcțiile PREMIUM
 • utilizarea unui singur cont în același timp
 • acces nelimitat la funcțiile standard
 • 1849 RON + TVA/an
Cumpara acum
CURSURI PENTRU ÎMBINĂRI METAL-BETON

CURSURI PENTRU ÎMBINĂRI METAL-BETON

E-learning

Alegi cea mai bună ancoră pentru aplicația ta? Calculul tău este pe conform cu EC2? Dacă îți pui adesea astfel de întrebări, acest curs este pentru tine!

 • Training online disponibil 24h
 • Diferite module cu durată variabilă
 • Certificat de participare
 • Gratuit