530819730

CUM SE PROIECTEAZĂ FIXĂRILE ÎN BETON CONFORM EUROCOD 2

O imagine de ansamblu asupra EN 1992 Partea 4

Acest nou standard consolidează, actualizează și înlocuiește ghidurile de proiectare mai vechi și rapoartele tehnice (de exemplu, ETAG001, EOTA TR029) pentru proiectarea elementelor de fixare. Este destinat aplicațiilor structurale și nestructurale din beton și reunește toate aspectele proiectării elementelor de fixare într-un singur standard. Definește regulile de proiectare pentru elementele de fixare premontate, elementele de fixare mecanice și chimice post-instalate și profilele de ancorare.

CUM SĂ TRANSFORMĂM EUROCODE2-4 ÎNTR-O OPORTUNITATE

Eurocode

Află și înțelege cum afectează acest cod proiectarea aplicațiilor de fixare

Ca metodă de proiectare pentru fixări utilizate pentru a transmite sarcini în beton, Eurocod 2 Partea 4 este, de asemenea, un standard pentru verificarea rezistenței mecanice a componentelor de fixare și a stabilității materialului de bază. Acest lucru este important în special pentru plăcile de bază structurale, fațada, aplicațiile suporților pentru aplicații mecanice și electrice.

Engineering Advice

Solicită consultanță tehnică

We offer a range of engineering and technical services including design, onsite testing, calculation, quotes and training. Our team of specially trained engineers is here to provide you with a workable solution for any new design challenges caused by Eurocode 2 Part 4.

Anchor design software

Calculează cu software-ul nostru de proiectare al sistemelor de ancorare

Software-ul nostru de proiectare al sistemelor de ancorare localizat în cloud PROFIS Engineering Suite permite calculul automat și avansat, specificarea ușoară și modelarea BIM integrată - rezolvarea proiectelor tale cu efort minim și precizie maximă.

Computer, monitor, HOL, screen, software

PROFIS Engineering este pregătit pentru EUROCOD

Ajută la reducerea timpului de proiectare și la îmbunătățirea preciziei

Software-ul nostru de proiectare al sistemelor de ancorare PROFIS Engineering combină calculele ancorajelor și al plăcilor de bază contribuind la reducerea timpului general de proiectare. Complet compatibil cu software-ul structural și BIM Tekla, face transferul de date și modelarea 3D mai simplă. Te va ajuta să obții specificațiile tale chiar prima dată! Transferurile automate de încărcare, procesarea simultană a combinației de sarcini multiple și generarea de modele BIM / CAD ajută la reducerea erorilor și reîncadrării.

Partajarea integrată a datelor oferă acces imediat la cele mai actualizate fișiere de proiectare și rapoarte. Acest lucru ajută la îmbunătățirea transparenței, la eliminarea jurnalelor de comunicare și la creșterea eficienței.

SOLICITA BROȘURA PENTRU EUROCOD 2 PARTEA 4

Completați formularul de mai jos pentru a primi broșura Eurocod 2-4:

HST3

Știați că?

Hilti s-a implicat împreună cu Asociatia de Standardizare din Romania în traducerea noului Eurocod2-4 pentru a putea fi implementat si la nivel national.