Comunicat de presă

 • Hilti atinge neutralitatea CO₂ în operațiunile proprii

  Hilti atinge neutralitatea CO₂ în operațiunile proprii

  Schaan (FL), 18 ianuarie 2024 – La sfârșitul anului 2023, Grupul Hilti a atins neutralitatea CO₂ în propriile operațiuni, așa cum era planificat. Această realizare marchează prima etapa în călătoria companiei către zero net până în 2050.

  Citeşte mai mult
  NURON – THE COMPLETELY NEW CORDLESS PLATFORM WITH BUILT-IN CONNECTIVITY

  NURON – THE COMPLETELY NEW CORDLESS PLATFORM WITH BUILT-IN CONNECTIVITY

  Schaan (FL), January 12, 2022 – With Nuron, Hilti is launching a new cordless platform that radically simplifies work on construction sites, enhances tool park management, drives performance to much higher levels and improves operator health protection. Nuron is based on a single battery system that covers all relevant applications from light- to heavy-duty.

  Citeşte mai mult
  Hilti câştigă premiul Red Dot Design

  Hilti câştigă premiul Red Dot Design

  Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă recunoaștere din categoria de produse și design, de aceea suntem mândri că am fost premiaţi din nou! Anul acesta, patru produse noi Hilti au fost premiate de către juriul iF şi Red Dot

  Citeşte mai mult

  HILTI – UNUL DINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI ÎN EUROPA

  Schaan (FL), 10 septembrie 2020 – Institutul Great Place to Work® a recunoscut Hilti ca unul dintre cei mai mari angajatori multinaționali din Europa pentru a opta oară. Angajații Hilti au evaluat pozitiv orientarea viitoare a societății familiale și cultura corporativă pe care se bazează.

  Citește mai mult

  HILTI CONTINUĂ DEZVOLTAREA

  Schaan (FL), 15 Mai 2019 – Vânzările pe Hilti Group au crescut cu 6,2 % în primele patru luni ale anului 2019 ajungând la un total de 1.931 milioane CHF. Creșterea în valuta locală a fost de 7,6 % comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

  Citește mai mult

  MODIFICĂRI ALE COMPONENȚEI CONSILIULUI DE ADMINISTRAȚIE: CARLA DE GEYSELEER ÎL VA ÎNLOCUI PE MICHAEL JACOBI

  Schaan (FL), 28 septembrie 2018 – Michael Jacobi, membru al Consiliului de Administrație al companiei Hilti, va părăsi componența acestuia în aprilie 2019, cu ocazia Adunării Generale Anuale din 2019 a Grupului Hilti. Acesta va fi înlocuit de Carla De Geyseleer, Directorul financiar al SGS Group, cu sediul în Elveția, la Geneva.

  Citește mai mult
  PROSEGUE LA CRESCITA A DUE CIFRE DI HILTI

  HILTI ÎNREGISTREAZĂ ÎN CONTINUARE O RATĂ A CREȘTERII EXPRIMATĂ PRIN DOUĂ CIFRE

  Schaan (FL), 19 septembrie 2018 – Grupul Hilti a ajuns la o creștere a vânzărilor de 14,7% în primele opt luni ale anului 2018. După ajustarea în baza efectelor achiziției, creșterea a ajuns la 12,7%. În aceeași perioadă, rezultatul operațional al Grupului a crescut cu 7,6%.

  Citește mai mult

  INOVAȚIILE HILTI OBȚIN DISTINCȚIILE RED DOT AWARDS PENTRU DESIGN

  Schaan (FL), 10 iulie 2018 – Cu ocazia decernării anuale a distincțiilor Red Dot Design Award, Hilti a obținut premii pentru trei produse și o familie de produse. Compania a câștigat premiul pentru cel mai bun produs din categorie, precum și alte recunoașteri pentru ultima generație a simbolului mărcii Hilti: cutia de scule roșie.

  Citește mai mult

  HILTI DEPĂȘEȘTE PRAGUL CIFREI DE AFACERI DE 5 MILIARDE

  Schaan (FL), 22 ianuarie 2018 - În anul 2017, grupul Hilti și-a continuat evoluția ascendentă în toate regiunile în care operează, cu niște creșteri semnificative ale vânzărilor, care au atins cota de 5,1 miliarde de franci elvețieni. Față de anul anterior, vânzările au crescut cu 10,8% în franci elvețieni și cu 9,6% în monedele locale.

  Citește mai mult
  Great Place to Work

  HILTI, PRINTRE CEI MAI BUNI ANGAJATORI LA NIVEL INTERNAȚIONAL

  Schaan (FL), 26 octombrie 2017 – Hilti se înscrie între cele mai bune 25 de multinaționale în care poți lucra, conform organizației Great Place to Work® și ocupă, anul acesta, locul al 22-lea.

  Citește mai mult