FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Șurubelnițe cu impact și chei de impact

Explorează gama noastră de șurubelnițe cu impact și chei de impact, proiectate să asigure o durată de lucru mai mare și performanță superioară în aplicații de înșurubare și bulonare în metal, lemn și beton, pentru sarcini mici și mari

Explorează gama noastră de șurubelnițe cu impact și chei de impact, proiectate să asigure o durată de lucru mai mare și performanță superioară în aplicații de înșurubare și bulonare în metal, lemn și beton, pentru sarcini mici și mari
Șurubelniță cu impact tangențial pe acumulator SID 6-22 Șurubelniță cu impact tangențial pe acumulator, cu motor fără perii, puternică, cu viteză mare și ergonomia necesare pentru a vă permite să economisiți timp atunci când efectuați lucrări de fixare cu volume mari (platforma pe acumulatori Nuron)
Șurubelniță pe acumulator cu impact tangențial SID 2-A12 Șurubelniță cu impact din clasa subcompactă, pe acumulator Li-ion de 12 V, cu motor fără perii și mandrină hexagonală 1/4", pentru momentele în care aveți nevoie de acces ușor în spații înguste, greutate redusă și control precis
Surubelniţe pe acumulator, cu impact tangenţial şi mandrină hexagonală

Surubelniţe pe acumulator, cu impact tangenţial şi mandrină hexagonală

Surubelniţă cu impact tangenţial, compactă şi uşoară, pentru fixarea şuruburilor în beton, metal şi lemn

Gama noastră de şurubelniţe pe acumulator, cu impact tangenţial, compacte şi uşoare, îţi permite să efectuezi aplicaţii uşoare şi grele de inşurubare și să fixezi sute sau chiar mii de suruburi pe zi. Alte beneficii includ greutatea mai mică a sculelor și ergonomia îmbunătățită pentru a face munca mai confortabilă atunci când efectuezi sarcini repetitive de înşurubare, ancorare și înfiletare pe tot parcursul zilei sau când lucrezi deasupra capului. Datorită platformei Nuron de 22 V, obții aceeași performanță puternică ca și uneltele cu cablu, dar fără niciun inconvenient.

Unealta potrivită pentru fiecare aplicație

Unealta potrivită pentru fiecare aplicație

Pentru aplicații mai solicitante, SID 6-22 poate aborda mii de fixări pe zi. Dacă ai nevoie de mai puține fixări pe zi (până la 100), încearcă SID 4-22. Și SID 4R-22 este suficient de compact pentru a se potrivi în spații înghesuite, cu suficientă lungime pentru a atinge cea mai buna distanţă posibilă.

Viteză mai mare pentru lucrările de fixare

Viteză mai mare pentru lucrările de fixare

Motoarele noastre fără perii, fixarea de incredere cu performanță mai mare și timpii de declanșare mai rapizi te ajută să infiletezi șuruburile mai repede, făcând mai multe în mai puțin timp. O gamă extinsă de control electronic al vitezei şi cuplului îţi permite să schimbi între viteza de înfiletare și cuplu, în funcție de cerințe.

Durată de funcționare mai lungă cu o încărcare a bateriei

Durată de funcționare mai lungă cu o încărcare a bateriei

Bateriile Litiu-ion Nuron 22V, motoarele fără perii mai eficiente și mecanismele de impact cu eficiență mai mare îţi permit să lucrezi mai mult cu o singură încărcare a acumulatorului.

Iluminare mai bună pe șantiere

Iluminare mai bună pe șantiere

Şurubelniţele noastre cu impact vin cu diferite opțiuni de iluminare, cum ar fi un inel luminos în jurul mandrinei pe SID 6-22 sau patru LED-uri strălucitoare pe SID 4-22, oferind toată iluminarea  de care ai nevoie, în orice moment al zilei sau noaptea, chiar și în spații înguste.

Cantitatea potrivită de putere pentru fiecare sarcină

Accesibil, dar productiv

Cantitatea potrivită de putere pentru fiecare sarcină

Dacă doreşti doar să fixezi până la 100 de șuruburi pe zi, nu ai nevoie de o şurubelniţă cu impact super-puternică,din gama de vârf, care îţi va încărca întregul buget pentru unelte. SID 4-22 este o şurubelniţă cu impact de clasă compactă, mică și ușoară, pentru acele lucrări mai puțin solicitante, cum ar fi prefabricatele și cofrajele. Este accesibilă, dar robustă, economisind timp și bani atât la momentul achiziționării, cât și la reparații de-a lungul timpului.

Luminează-ți locul de muncă

Luminează-ți locul de muncă

Nu te mai chinui să ai o vedere clară a aplicațiilor tale

Cine nu s-a confruntat cu frustrarea de a încerca să-și facă treaba în condiții slabe de iluminare? Poate că munceşti contra cronometru, încercând să fixezi un profil metalic, iar lumina zilei a început să se estompeze. Sau fixezi gips-carton și nu poţi obține suficientă lumină pentru a vedea ce faci. În loc să încerci să găseşti o sursă de lumină suplimentară sau să renunţi la muncă până a doua zi, încearcă SID 6-22. Are un inel LED în jurul mandrinei, ajutând la o vedere mai clară, neobstrucționată a aplicației și permițându-ţi să lucrezi devreme dimineața sau seara.

Întrebări frecvente când cumperi şurubelniţe pe acumulator, cu impact tangenţial şi mandrină hexagonală

La ce se folosește o şurubelniţă pe acumulator, cu impact tangenţial şi mandrină hexagonală?

Şurubelniţele cu impact tangenţial oferă atât forța de rotație pe care o obțineți cu un burghiu, cât și impactul pentru o eficiență mai mare în fixarea șuruburilor și piulițelor. Sunt excelente pentru introducerea mai sigură și mai rapidă a elementelor de fixare în materiale de bază mai dure, cum ar fi oțel, lemn, zidărie și beton.

Care este diferența dintre o şurubelniţă de găurit cu acumulator și o şurubelniţă pe acumulator, cu impact tangenţial?

Principala diferență dintre o şurubelniţă de găurit cu acumulator și o şurubelniţă pe acumulator, cu impact tangenţial este puterea și acțiunea de rotație pe care o obții de la o şurubleniţă cu impact. Şurubleniţele cu impact produc mai multă forță de rotație și un cuplu mai mare decât şurubelniţele pentru găurit și sunt mai bune pentru înşurubare, în timp ce şurubelniţele pentru găurit sunt mai potrivite pentru găuri de trecere. În plus, şurubleniţele cu impact sunt de obicei mai mici și mai ușoare decât cele pentru găurit, ceea ce face mai confortabilă utilizarea lor pentru perioade mai lungi de timp și în spații înguste.

La ce ar trebui să mă uit atunci când aleg o şurubelniţă pe acumulator, cu impact tangenţial şi mandrină hexagonală?

Siguranță: dacă sunt folosite incorect, sculele electrice pot provoca răni sau deteriorarea materialelor. Avantajul șurubelniţelor cu impact este lipsa cuplului reacționar, oferind în același timp performanțe remarcabile. Şurubelniţa cu impact își trimite energia către capul de antrenare și nu către încheietura mâinii, reducând riscul de oboseală sau răni la încheietura mâinii.                         

Putere: dacă intenționezi să faci un număr mai mare de fixări (cum ar fi peste 100 pe zi), atunci vei dori mai multă putere (mai mult cuplu) și un acumulator mai durabil. Controlul cuplului: două sau mai multe viteze sau trepte de cuplu ale șurubelniţei cu impact îţi vor oferi mai mult control asupra cuplului, reducând riscul de deteriorare a elementelor de fixare sau a materialelor de bază.                                                                                                                             

Ergonomie: deoarece este posibil să utilizezi şurubelniţa cu impact pentru perioade lungi de timp, este important ca unealta să fie ușor de manevrat. Caută o prindere mai ergonomică și o greutate mai mică atunci când faci alegerea. 

Durabilitate: Designul motorului, mecanismului de impact, electronica și carcasa ar trebui să funcționeze împreună fără probleme, permițând șurubelniţei tale cu impact să reziste mulți ani.

 

 

REDUCEȚI COSTURILE ALEGÂND O SINGURĂ PLATFORMĂ

Rămâi la o singură platformă de scule. Acest lucru te ajută să îţi simplifici şi să îţi dezvolţi parcul de scule. Platforma Nuron de 22 V de la Hilti îţi permite să alimentezi peste 70 de scule cu acelaşi acumulator, de la mașini de găurit până la unelte de tăiat.

Descoperă platforma Nuron

PĂSTREAZĂ-TI PARCUL DE SCULE IN STARE PERFECTĂ DE FUNCŢIONARE

Înlocuieşte în mod regulat sculele din flota ta cu cele mai recente modele, cu ajutorul Hilti Fleet Management, evitând timpii costisitori de nefuncționare și respectând cele mai recente standarde de siguranță.

Optimizează-ţi parcul de scule cu Hilti Fleet Management

ALEGE BIȚII POTRIVIŢI PENTRU APLICAȚIA TA

Choose the relevant longer-lasting screwdriver bits, screws, bolts, bit holders and nut setters designed specifically for Hilti power tools with quick-change mechanism.

Explorează biţii şi cheile noastre pentru șurubelnițe