Cerere privind Drepturile persoanei vizate

Hilti este renumită pentru furnizarea unor produse de calitate și excelentul serviciu de asistență clienți.  Hilti este angajată în protejarea confidențialității datelor dumneavoastră în mediul online, prin adeziunea sa la noile reglementări GDPR.  

Aveți dreptul de:     

  • A accesa: pentru a vă vedea datele cu caracter personal     
  • A corecta: pentru a vă completa și/sau corecta datele cu caracter personal
  • A șterge: pentru a vă șterge datele în baza unor anumite criterii     
  • A limita: pentru a limita prelucrarea datelor dumneavoastră o anumită perioadă de timp     
  • A porta datele: pentru a vă transfera datele ușor, de la un sistem la altul    
  • A obiecta: pentru a se prelucra datele dumneavoastră în scopuri de marketing

Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră de persoană vizată, accesați pagina oficială a Comisiei Europene dedicată drepturilor persoanei vizate.

Confidențialitatea dumneavoastră contează pentru Hilti, drept pentru care, indiferent dacă sunteți client nou Hilti sau un utilizator mai vechi, vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră privind confidențialitatea și cookie -urile – iar dacă aveți întrebări, contactați-ne. 

Puteți, de asemenea, să vă controlați și gestionați informațiile din propriul cont de pe site.

Informațiile pe care le furnizați în acest formular vor fi utilizate exclusiv cu scopul de a identifica datele cu caracter personal pe care le solicitați și pentru a răspunde cererii dumneavoastră. Completarea tuturor informațiilor în formularul de mai jos ne va ajuta să prelucrăm mai repede solicitarea dumneavoastră.