IZOLAȚIA ANTIFOC PENTRU CONTRACTANȚII GENERALI ȘI MANAGERII DE PROIECT

Hilti firestop for general contractors

La Hilti, te putem ajuta cu specificarea și proiectarea sistemelor de protecție pasivă la foc.

Oferim, de asemenea, produse de ultimă generație, software-uri ușor de utilizat și servicii suplimentare pe șantier, online și la telefon. Trebuie doar să contactezi biroul local Hilti, dacă nu poți găsi online ceea ce îți trebuie.

O GAMĂ LARGĂ DE SOLUȚII ANTIFOC UȘOR DE INSTALAT

Hilti firestop blocks

Oferim o gamă largă de produse antifoc pentru multe aplicații și soluții diferite, testate în baza unor standarde internaționale stricte, precum ASTM și EN.

Produsele noastre antifoc preformate îți pot crește productivitatea. Sunt prevăzute cu materiale antifoc deja montate în interiorul lor, ceea ce face să fie ușor și repede de instalat, recondiționat și controlat.

De exemplu, cărămizile noastre antifoc pot fi instalate fără mortar, sunt ușor de îndepărtat și de reutilizat. Discurile noastre antifoc pentru cabluri trebuie doar înfășurate în jurul cablurilor, în timp ce colierul antifoc fără margini poate fi tăiat la orice dimensiune de care ai nevoie și utilizat pentru configurații complicate de țevi precum cele înclinate.

INFORMAȚII CLARE PENTRU SPECIFICĂRI ANTIFOC UȘOARE

Hilti firestop technical literature

Consultă Biblioteca noastră tehnică online, pentru descrieri complete ale produselor antifoc Hilti, pentru manuale tehnice și documente de autorizare.

Este o modalitate rapidă și simplă de a găsi informații despre proiectare și specificare într-un singur loc. Poți, de asemenea, ca, prin comenzile de mutare și lipire, să introduci direct în proiectul tău desene și texte.

Dacă ai nevoie de mai multe informații, trebuie doar să contactezi echipa locală Hilti. Avem plăcerea de a te ajuta pe șantier, la telefon sau online.

PĂSTREAZĂ TRASABILITATEA DOCUMENTELOR TALE ANTIFOC ÎNTR-O SINGURĂ APLICAȚIE

Aplicația noastră CFS-DM Firestop Documentation Manager te ajută să organizezi toate documentele antifoc într-un singur loc:

  • Salvezi toate documetele aferente unui proiect – specificări, autorizări, documente de proiectare preliminară și multe altele.
  • Fotografiezi instalații, controale și salvezi toate imaginile.
  • Creezi și printezi rapoarte de specialitate în format excel sau PDF, ușurând și accelerând efectuarea controalelor și a actualizărilor.
  • Lucrezi cu documentele pe șantier, din propriul telefon sau la computer, când te întorci la birou – trebuie doar să te conectezi cu un nume de utilizator și o parolă. 
  • Concepută pentru proiecte de clădiri mari sau mici.

ÎNTREABĂ UN INGINER