Hilti firestop Cast-in Device CFS-CID

DE CE ESTE IMPORTANTĂ PROTECȚIA ANTIINCENDIU

Norme antiincendiu, siguranța persoanelor și limitarea incendiului

Sistemele de protecție antifoc pot salva viețile și pot limita distrugerea unei clădiri în timpul incendiului.

Constituie, de asemenea, o condiție de natură legală.

Sistemele de protecție pasivă la foc sunt concepute să oprească propagarea flăcărilor, a fumului și a gazelor toxice din timpul incendiului.

Ele blochează golurile din pereți, tavane și podele, generate de trecerile de țevi, cabluri și rosturi în zone supuse clasificării antiincendiu.

Așadar, este important să se includă protecția pasivă la foc – sistemele antifoc – în orice proiect de construcție, chiar de la începutul acestuia.

La Hilti, oferim o gamă largă de produse antifoc, softtware-uri de proiectare și asistență tehnică pentru proiectarea și specificarea sistemelor antifoc.

CUM SE PROIECTEAZĂ UN SISTEM EFICIENT DE PROTECȚIE ANTIINCENDIU

Hilti firestop Cast-in Device rebar

Sistemele de protecție pasivă la foc sunt concepute să blocheze propagarea flăcărilor, fumului și gazelor toxice în clădire, prin umplerea orificiilor din pereții supuși clasificării antiincendiu, tavanelor și podelelor.

Dacă există scurgeri doar prin unul dintre aceste orificii, atunci sistemul de protecție antiincendiu nu mai este eficient.

Când se proiectează sistemele de protecție pasivă la  foc, este important să să utilizeze o gamă întreagă de soluții antifoc și nu un singur produs. Acest lucru te ajută:

  • Să te asiguri că toate orificiile dintr-o zonă supusă clasificării antiincendiu sunt blocate și că respectivele treceri conlucrează pentru a opri propagarea incendiului.
  • Să găsești produsele antifoc care se potrivesc cu o gamă largă de dimensiuni și forme de cabluri, țevi, rosturi și orificii pentru treceri de instalații.

ÎNTREABĂ UN INGINER

ÎNTOTDEAUNA, SOLUȚIILE ANTIFOC POTRIVITE

PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU ARHITECȚI

PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU ARHITECȚI

Citește mai mult
PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU PROIECTANȚII DE INSTALAȚII ELECTRICE ȘI MECANICE

PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU PROIECTANȚII DE INSTALAȚII ELECTRICE ȘI MECANICE

Citește mai mult
PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU CONTRACTANȚII GENERALI ȘI MANAGERII DE PROIECT

PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU CONTRACTANȚII GENERALI ȘI MANAGERII DE PROIECT

Citește mai mult
PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU PROPRIETARII DE CLĂDIRI ȘI CONSULTANȚI

PROTECȚIA ANTIFOC PENTRU PROPRIETARII DE CLĂDIRI ȘI CONSULTANȚI

Citește mai mult

Produsele noastre antifoc sunt conforme cu codurile internaționale în materie de securitate și sunt ușor de instalat și de con trolat.

Sunt fabricate, de asemenea, din materiale intumescente, care își măresc volumul în timpul incendiului, pentru a astupa spațiile libere formate în urma topirii materialelor.

PRODUSELE NOASTRE ANTIFOC ÎMBUNĂTĂȚESC PERFORMANȚA CLĂDIRILOR

Produsele antifoc marca Hilti înseamnă mult mai mult decât protecția antiincendiu. Ele sunt concepute și pentru:

  • A îmbunătăți izolația acustică – prin blocarea orificiilor, prin care se poate propaga și sunetul.
  • A îmbunătăți mobilitatea clădirii – ceea ce poate reduce la minim impactul din urma cutremurului, deplasarea termică a sistemelor de țevi, săgeata de încovoiere sau vibrația structurală din unitățile industriale.
  • A proteja clădirile împotriva mucegaiurilor – produsele noastre antifoc sunt rezistente la fungi. Această caracteristică poate fi deosebit de utilă în cazul proiectărilor pentru spitale.
  • A îmbunătăți caracterul sustenabil și caracteristicile ecologice ale clădirii – oderim informații despre produsele noastre, precum conținutul COV, certificatele pentru LEED și BREEAM.