IZOLAȚIA ANTIFOC PENTRU PROPRIETARII DE CLĂDIRI ȘI CONSULTANȚI

Hilti firestop for building owners and specialist consultants

La Hilti, te putem ajuta cu specificarea și proiectarea sistemelor de protecție pasivă la foc.

Oferim, de asemenea, produse de ultimă generație, software-uri ușor de utilizat și servicii suplimentare pe șantier, online și la telefon. Trebuie doar să contactezi biroul local Hilti, dacă nu poți găsi online ceea ce îți trebuie.

O GAMĂ LARGĂ DE SOLUȚII ANTIFOC UȘOR DE INSTALAT

Hilti firestop collars

Oferim o gamă largă de produse antifoc pentru multe aplicații și soluții diferite, testate în baza unor standarde internaționale stricte, precum ASTM și EN.

Produsele noastre antifoc preformate îți pot crește productivitatea. Sunt prevăzute cu materiale antifoc deja montate în interiorul lor, ceea ce face să fie ușor și repede de instalat, recondiționat și controlat.

De exemplu, cărămizile noastre antifoc pot fi instalate fără mortar, sunt ușor de îndepărtat și de reutilizat. Discurile noastre antifoc pentru cabluri trebuie doar înfășurate în jurul cablurilor, în timp ce colierul antifoc fără margini poate fi tăiat la orice dimensiune de care ai nevoie și utilizat pentru configurații complicate de țevi precum cele înclinate.

INSTRUMENTE PROFESIONALE DE PROIECTARE ȘI INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ANTIFOC

Hilti firestop technical literature

Manualele noastre tehnice, documentele de autorizare și specificațiile tehnice te ajută să proiectezi repede și ușor. Prin simplele comenzi de mutare și lipire, introduci direct în proiectul tău desene și texte din Biblioteca noastră tehnică.

Ai acces la:

 • desene 2D
 • Texte pentru specificații
 • Documente de planificare preliminară
 • Documente de autorizare

Oferim, de asemenea, software-uri și aplicații pentru mobil, pentru a alege produse și a proiecta sisteme antifoc, inclusiv o amplă bibliotecă BIM/CAD cu obiecte Hilti și sistemul nostru automat de proiectare, Hilti Button for Firestop.

Ai acces la:

 • Biblioteca BIM/CAD de produse Hilti – accesibilă din Revit, Autocad, bimobject.com și din secțiunea pentru descărcare de pe site-ul Hilti.
 • O selecție de produse – utilizează software-ul nostru Hilti PROFIS 3, pentru a alege produse și a urmări comanda.
 • Poți utiliza și aplicația noastră pentru mobil, Hilti Mobile App, ca să consulți catalogul de produse, să verifici disponibilitatea produselor și să gestionezi flota de unelte și propriul cont de utilizator.
 • Hilti Button for Firestop – automatizează operațiunile de identificare a trecerilor, generează o listă de materiale și recomandă sisteme antifoc recomandate, cuprinzând date importante și documente.

ÎMBUNĂTĂȚIREA EFICIENȚEI CLĂDIRII CU SISTEMELE ANTIFOC

Produsele noastre antifoc pot îmbunătăți structurile clădirilor, protejându-le, în același timp, împotriva incendiului. Au fost supuse testelor privind protecția antiincendiu prevăzute de ETA și UL și pot îmbunătăți:

 • Izolația acustică – prin blocarea orificiilor, prin care se poate propaga și sunetul.
 • Mobilitatea clădirii – ceea ce poate reduce la minim impactul din urma cutremurului, deplasarea termică a sistemelor de țevi, săgeata de încovoiere sau vibrația structurală din unitățile industriale.
 • Protecția clădirilor împotriva mucegaiurilor – oferim produse rezistente la mucegaiuri, care pot fi foarte utile pentru proiectarea spitalelor.
 • Dețin certificările LEED și BREEAM pentru clădirile ecologice.

ÎNTREABĂ UN INGINER