IZOLAȚIA ANTIFOC PENTRU ARHITECȚI

Sistemele antifoc înseamnă mai mult decât un singur produs

Hilti firestop for architects

La Hilti, te putem ajuta cu specificarea și proiectarea sistemelor de protecție pasivă la foc.

Oferim, de asemenea, produse de ultimă generație, software-uri ușor de utilizat și servicii suplimentare pe șantier, online și la telefon. Trebuie doar să contactezi biroul local Hilti, dacă nu poți găsi online ceea ce îți trebuie.

PRODUSE CONFORME CU CODURILE ÎN MATERIE DE PROTECȚIE ANTIINCENDIU

Hilti firestop module box

Produsele noastre antifoc sunt conforme cu cele mai stricte standarde internaționale, precum ASTM și EN.

Siguranța vieții este de importanță capitală pentru noi, iar la Hilti avem peste 30 de ani de experiență în cercetarea și dezvoltarea sistemelor de protecție pasivă la foc.

Oferim o gamă largă de produse autorizate, pentru a acoperi o gamă largă de aplicații de pe șantier.

Sistemele antifoc pot ajuta la reclasificarea unui perete, tavan sau podea în urma realizării unei treceri de cabluri, țevi sau în cazul unui racord. Soluțiile noastre opresc propagarea flăcărilor, fumului și a gazelor toxice, toate făcând parte din planul de securitate a clădirilor.

PRODUSELE NOASTRE ANTIFOC ÎMBUNĂTĂȚESC PERFORMANȚA CLĂDIRILOR

Hilti fire protection testing

Produsele noastre antifoc pot îmbunătăți structurile clădirilor, protejându-le, în același timp, împotriva incendiului. Au fost supuse testelor privind protecția antiincendiu prevăzute de ETA și UL și pot îmbunătăți:

  • Izolația acustică – prin blocarea orificiilor, prin care se poate propaga și sunetul.
  • Mobilitatea clădirii – ceea ce poate reduce la minim impactul din urma cutremurului, deplasarea termică a sistemelor de țevi, săgeata de încovoiere sau vibrația structurală din unitățile industriale.
  • Protecția clădirilor împotriva mucegaiurilor – oferim produse rezistente la mucegaiuri, care pot fi foarte utile pemtri proiectarea spitalelor.
  • Dețin certificările LEED și BREEAM pentru clădirile ecologice.

TE AJUTĂM DIN FAZA DE PROIECTARE PRELIMINARĂ PÂNĂ LA RECEPȚIA CLĂDIRII

Te ajutăm pe parcursul etapelor de calcul și proiectare, de la proiectarea preliminară, la construcție și până la recepția clădirii.

Punem la dispoziție o bibliotecă tehnică online, cuprinzând desene 2D ușor de preluat prin comenzi de tăiere și lipire, documente de autorizare, specificații, texte și multe altele.

Poți utiliza, de asemenea, Hilti Button pentru software-ul de proiectare antifoc și ampla noastră bibliotecă BIM/CAD cu produse Hilti.

Hilti Button for Firestop identifică automat traversările, recomandă produsele antifoc cu datele anexate și generează o listă de materiale – ajutându-te să economisești timpul acordat parcurgerii în detaliu a codurilor și a specificațiilor de produs.

Efectuează calcule complexe pentru proiectare, într-un mod mai ușor și mai rapid. Este precis, actualizat constant și se bazează pe anii de cercetare și dezvoltare ai companiei Hilti, pentru a-ți oferi soluții optimizate pentru proiectarea ta.

Poți, de asemenea, să contactezi echipa locală Hilti și să soliciți ajutor pe șanier sau la telefon.

ÎNTREABĂ UN INGINER