Cum se proiectează pentru betonul fisurat

Alegerea sistemului potrivit de conectare prin ancorare pentru betonul fisurat

Hilti HST3 cracked concrete design

Betonul se poate fisura deseori, din cauza vechimii, a temperaturii și a încărcărilor.

Așadar, când proiectezi sistemele de ancorare pentru beton, este important să iei în calcul starea în care se află betonul cu care lucrezi.

Ancorele sunt deosebit de afectate când apar fisuri în beton, deoarece fisurile acestea trec prin locul în care sunt poziționate ancorele. Acest lucrul poate afecta în mod semnificativ rezistența ancorelor.

Drept pentru care, la Hilti, am dezvoltat niște ancore special concepute pentru betonul fisurat.

Planificarea și utilizarea ancorelor special concepute pentru betonul fisurat îți pot fi de ajutor pentru a oferi  structuri sigure și a evita reparațiile costitisoare.

CUM TE PUTEM AJUTA LA PROIECTAREA PENTRU BETONUL FISURAT

La Hilti, te putem ajuta și la proiectare, prin intermediul unei întregi game de servicii de proiectare și al software-ului Hilti PROFIS.

ÎNTREABĂ UN INGINER

Software-urile de proiectare Hilti PROFIS Engineering Suita

Software-urile de proiectare Hilti PROFIS Enineering Suita

Software-urile de proiectare Hilti PROFIS Enginireeing Suita cuprind o funcție pentru a-ți putea proiecta sistemele de ancorare special pentru betonul fisurat.

Citește mai mult
Proiectarea seismică

Proiectarea seismică

Proiectarea ancorelor pentru zonele seismice necesită soluții specifice. Alfă mai multe din Centrul de proiectare seismică Hilti.

Citește mai mult

SERVICIUL NOSTRU TEHNIC PENTRU PROIECTARE

Inginerii proiectanți ai companiei Hilti colaborează cu clienții noștri în întreaga lume, pe șantier, online și la telefon. Te pot ajuta să-ți creezi proiectul sau pot concepe un proiect pentru tine. Trebuie doar să contactezi echipa locală Hilti pentru mai multe informații.