Cum să susțineți circularitatea

Cum să susțineți circularitatea

Indiciu: În calitate de client al serviciului Administrare flotă, participați deja

Circularitatea este o parte esențială a demersului dvs. pentru asigurarea sustenabilității, întrucât vizează generarea unei valori maxime prin utilizarea unui minim de materii prime și resurse.

Toate acestea sunt în beneficiul mediului înconjurător, societății în care trăim și organizației dvs. Am pus deja bazele unei economii circulare funcționale prin servicii precum Administrare flotă. Putem ajuta compania noastră să reducă consumul de resurse, eficientizând în același timp operațiunile dvs. 

Reducere, reutilizare, reciclare

27 %

din greutatea unei scule Hilti reprezintă material reciclat față de media globală de 8%
Reducem utilizarea materiei prime virgine crescând volumul de oțel și plastic reciclat din produsele noastre.

1.3 milion

de scule, acumulatori și accesorii au fost colectate de Hilti în 2020
Susțineți circularitatea ajutându-ne să colectăm gratuit sculele dvs. învechite. Vom găsi o metodă de a le reutiliza sau recicla.

81 %

din volumul total de materiale colectate a fost reciclat pentru a permite reutilizarea materialelor
Ne îmbunătățim constant rata de valorificare datorită inovațiilor în ceea ce privește tehnologia de sortare și procesare.

1,929 tone

de material au fost extrase prin reciclare
Depunem eforturi pentru a ne asigura că volume mari de oțel, cupru și aluminiu sunt reintroduse în fluxul internațional al mărfurilor.

Reduceți achizițiile excesive și inutile

Reduceți achizițiile excesive și inutile

Acum puteți face mai multe cu mai puțin

Serviciul Administrare flotă vă ajută să vă asigurați că dețineți doar echipamente de care aveți nevoie. Și cu ON!Track, software-ul nostru pentru administrarea bunurilor, puteți identifica bunurile care nu mai sunt utilizate sau care se pierd atunci când treceți de la un proiect la altul.

Aveți nevoie de un anumit echipament pentru doar câteva zile sau săptămâni? Nu-l cumpărați, ci utilizați serviciul nostru Echipamente la cerere. Veți beneficia întotdeauna de scule de înaltă calitate, care rezistă mai mult în timp și a căror durată de viață este extinsă de centrele noastre locale de reparații. Dacă sculele dvs. rămân productive la finalul contractului, dvs. decideți dacă doriți să extindeți perioada contractuală.

Nu risipiți nimic

Nu risipiți nimic

Noi vom reutiliza echipamentele de care nu mai aveți nevoie

Este un proces care se desfășoară ușor: noi colectăm produsele de la dvs. gratuit, oriunde v-ați afla în lume. Colectăm chiar și sculele și acumulatorii concurenților noștri.

Dar ce se întâmplă apoi cu ele? Unele scule care funcționează precum cele noi vor fi incluse în flota noastră de echipamente pentru închiriat, pentru a compensa nevoia de a fabrica și transporta echipamente noi. Celelalte scule sunt donate pentru a fi utilizate într-un mod neintensiv de către organizațiile umanitare și din domeniul educațional. Componentele care îndeplinesc standardele noastre de calitate înaltă pot fi reutilizate de către centrele noastre de reparații. Ceea ce rămâne ajunge la partenerii noștri care se ocupă de reciclare.  

Reciclare nelimitată

Reciclare nelimitată

Vom încerca să reciclăm componentele pe care nu le putem reutiliza

Sculele sau componentele care nu pot fi reutilizate sunt gestionate de partenerii noștri globali care se ocupă de reciclare și care sunt supuși unui proces de auditare.

Ne asumăm răspunderea pentru produsele noastre pe parcursul întregului ciclu de viață al acestora. Mare parte din greutatea tipică a unei scule constă din metale de înaltă calitate, care pot fi reciclate nelimitat, pentru diferite aplicații, și, deși am obținut un nivel înalt de reciclare non-termică pe piețele noastre, vom continua să lucrăm cu partenerii noștri care se ocupă de reciclare pentru a îmbunătăți și mai mult randamentul.

MAI SUSTENABIL ÎMPREUNĂ

Prin alinierea strategiilor noastre privind activitatea sustenabilă, putem face ca sănătatea mediului nostru înconjurător, a angajaților noștri și a societății să fie o prioritate alături de factorii economici.

Citiți mai multe despre sustenabilitate

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE ADMINISTRAREA ECHIPAMENTELOR

Eficientizarea planificării financiare cu serviciul Administrare flotă. Serviciul presupune un tarif lunar fix și include toate sculele dvs., precum și costurile asociate cu utilizarea, întreținerea și reparația acestora.

Descoperiți serviciul Administrare flotă

Preia controlul asupra bunurilor tale

Obțineți un control mai bun asupra stocurilor dvs. utilizând soluțiile digitale oferite de Hilti pentru gestionarea echipamentelor dvs. și optimizarea standurilor de scule.

Aflați mai multe despre administrarea echipamentelor