HILTI BUTTON FOR SMART™3D AND PDMS™

Software de proiectare 3D pentru sistemele modulare de susținere

Hilti MEP Supports Button software

Hilti Button for Smart™3D și PDMS™ este un instrument de proiectare și planificare pentru țevi, paturi de cabluri și suporturi pentru traseele HVAC, utilizate în proiectele de construcții din domeniile chimic, energetic, minier, petrolier și al gazelor naturale.

Este disponibil ca plug-in pentru două dintre cele mai utilizate software-uri de proiectare, Aveva PDMS™ și Intergraph Smart™3D.

Vine, de asemenea, în ajutorul echipei tale în privința colaborării, permițându-le tuturor membrilor accesul la proiecte, liste de materiale, revizuiri virtuale, verificări ale interferențelor și planificarea construcției.

Toate acestea pot ajuta la reducerea la minim a riscurilor și a modificărilor de pe șantier.

CE FACE HILTI BUTTON FOR SMART™3D AND PDMS™?

Integrează procesul de lucru al echipei tale

Poți utiliza Hilti Button for Smart™3D and PDMS™ în procesele de proiectare, aprovizionare și construcție, partajând informații și date în cadrul echipei tale.

Proiectare

• Identifici soluții importante pentru proiect - ce suporturi Hilti sunt potrivite pentru proiect și, în același timp, conforme cu specificațiile din domeniul ingineriei.

• Asiguri un nivel ridicat de siguranță – Hilti Button for Smart™3D and PDMS™ se bazează pe anii de experiență acumulați de Hilti în domeniul cercetării și proiectării sistemelor modulare de susținere. Acesta cuprinde Instrucțiunile noastre de utilizare (IFU), normative care au scopul de a prevede același nivel de siguranță și de capacitate de construire, atât în software-urile noastre de proiectare cât și în soluțiile de sistem.

• Creezi automat liste de materiale și desene cu specificații complete.

Aprovizionare

• În calitate de client, poți avea evidența a tuturor elementelor utilizate în oricare proiect.

• Hilti Buttton for Smart™3D and PDMS™ generează automat o listă de materiale, facilitând achiziționarea produselor Hilti de care ai nevoie.

Instalare

• Obții un desen conform cu toate specificațiile tehnice pentru instalație – vezi în mod clar ce anume și unde trebuie instalat.

SERVICIUL NOSTRU TEHNIC PENTRU PROIECTARE

Dacă ai nevoie de ajutor în faza de proiect, echipa noastră tehnică de la nivel local este gata să te ajute.

ÎNTREABĂ UN INGINER