STUDII DE CAZ ASUPRA UNOR ȘANTIERE

Lucrăm în întreaga lume cu armături post-instalate

La Hilti, nu ne ocupăm doar cu fabricarea mortarelor și uneltelor pentru a pune în practică tehnologia armăturilor post-instalate, ci ne deplasăm pe șantiere pentru a oferi consultanță pentru unele dintre cele mai îndrăznețe construcții.

Lucrăm la poduri care traversează râuri mari, la consolidăro ale obiectivelor istorice și la tuneluri pentru metrou săpate adânc pe sub orașe din cele mai mari.

Și suntem aici pentru a ajuta. Avem echipe de ingineri specialiști peste tot în lume care pot ajuta la găsirea unor soluții pentru o clădire, din momentul în care începi proiectul și pe parcursul întregului proces de pe șantier.

KRØYERS PLADS – COPENHAGA, DANEMARCA

KRØYERS PLADS – COPENHAGA, DANEMARCA

Am contribuit la realizarea unei clădiri extrem de prietenoase cu mediul, situată în inima zonei vechi a orașului Copenhaga, utilizând mortarul nostru Hilti HIT-CT 1 Cleantec.

Citește mai mult
STAȚIA DE METROU LAI KING MTR – HONG KONG

STAȚIA DE METROU LAI KING MTR – HONG KONG

Iată cum am redus la minim nivelul de praf dintr-o gară, cu ajutorul sistemului de instalare Hilti SafeSet™ și xxxx (information lacking) al mortarului.

Citește mai mult
FÂNTÂNA TREVI - ROMA, ITALIA

FÂNTÂNA TREVI - ROMA, ITALIA

Am contribuit la repararea uneia dintre cele mai mari atracții istorice ale Romei, cu ajutorul ancorei noastre chimice Hilti HIT-RE 500.

Citește mai mult