DEPOZIT INDUSTRIAL, VICENZA ITALIA

Instalarea unui sistem de sprinklere rezistent la cutremur

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Provocarea

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Un depozit industrial avea nevoie de instalarea unor sprinklere. Acolo existau câteva provocări.

Era un depozit foarte mare, cu o suprafață de peste 3000 m2.

Era necesar ca suportul modular de susținere să fie rezistent la cutremur, iar materialul bază de ancorare era foarte subțire, făcând dificilă prinderea sistemului de susținere. 

Soluția Hilti

Am colaborat îndeaproape cu contractantul, firma Idrotermotre, iar pentru acest proiect, am ales sistemul modular de susținere Hilti MQS. Este extrem de flexibil, ușor de asamblat și conceput pentru a face față efectelor cutremurului.

Sistemul modular de susținere a trebuit să își găsească locul în spații înguste și a întâmpinat multe obstacole, din cauza formei grinzilor acoperișului.

A fost necesar, așadar, ca multe dintre decizii să fie luate pe șantier, în privința dispunerii țevilor și a locurilor de prindere a elementelor de susținere. Echipa noastră tehnică (ingineri de vânzări și departamentul tehnic) a colaborat cu contractantul pe parcursul lucrărilor de instalare.

Am definit toate sistemele modulare de susținere necesare, am efectuat mai multe inspecții și i-am asigurat contractantului consultanță și asistență tehnică în timpul lucrărilor de instalare.

Acest lucru a făcut ca instalarea sistemului de susținere să fie rapidă, sigură și corectă.

Am utilizat, de asemenea o gamă de ancore, cuprinzând ancora Hilti HST pentru încărcări seismice, ancora cu șurub Hilti HUS 3 pentru baze de ancorare din materiale subțiri și ancora chimică Hilti HIT HY 270 pentru materiale bază de ancorare cu goluri.

ÎNTREABĂ UN INGINER