Operativi, rapizi și productivi

Cu ON!Track îți vei putea ține sub control bunurile firmei, uneltele și certificatele direct de pe șantier

ETICHETEAZĂ ȘI URMĂREȘTE TOTUL CU O APLICAȚIE

Hilti ON!Track software de gestionare a bunurilor

Cu ON!Track, poți avea imaginea globală a echipamentelor tale: unde se găsesc, cine le utilizează și când trebuie supuse reviziei tehnice. Cu aceste informații la îndemână, poți avea echipamentele exact acolo unde sunt necesare, maximizând eficiența și productivitatea pe șantier.

ETICHETEAZĂ
Etichetele utilizate în ON!Track reunesc realitatea fizică într-un software în cloud, pentru a avea trasabilitatea tuturor bunurilor tale și a cunoaște starea în care se află, oriunde și în orice moment, de pe orice dispozitiv.

URMĂREȘTE
Sistemul permite monitorizarea utilizării bunurilor, primirea notificării despre o mentenanță iminentă și cunoașterea momentului în care este necesară actualizarea certificărilor angajaților. 

TOTUL CU O APLICAȚIE
te ajută să gestionezi activitățile importante de pe șantier, dintr-o singură configurare. Complet și transparent.

CONTACTEAZĂ-NE

  • Dacă sunteți gata să aflați mai multe despre ON!Track, trimiteți-ne un e-mail, dați-ne un telefon sau furnizați-ne informațiile dvs. de contact și echipa noastră vă va contacta cât mai curând posibil.

    ONTRACK-RO@HILTI.COM +40 21 352 3000

Date și informații

90 ore

timp de căutare
În fiecare lună, se petrec în medie 90 de ore pentru căutarea bunurilor distribuite pe diverse șantiere.

65 %

se plâng de dificultăți privind trasabilitatea
65% dintre clienți declară că au dificultăți în a păstra trasabilitatea certificatelor obligatorii și a datelor fixate pentru mentenanță.

18295 EURO

cheltuiți în fiecare an
În fiecare an, se cheltuie în medie 18.295 de euro pentru căutarea propriilor echipamente.

Te regăsești în aceste probleme?

1 / 2
Echipamente lipsă

2 / 2
Conformitatea cu prevederile legale

Cum funcționează ON!Track

  • Hardware: etichete rezistente cu coduri de bare, care se pot aplica pe orice tip de unealtă pe care o deții și pe care dorești să o ai sub control (nu neapărat marca Hilti).
  • Software: ușor de utilizat, dezvoltat în cloud, conectat la o aplicație gratuită pentru smartphone (iOS și Android) cu număr nelimitat de utilizatori.
  • Asistență: consultanță în cadrul firmei, dezvoltare de soluții personalizate, implementare completă cu încărcarea datelor și etichetarea bunurilor tale, formare în cadrul firmei și asistență clienți asigurată gratuit de la distanță

4 pași simpli pentru a accesa ON!Track

PASUL NR. 1: consultanța inițială și analiza

Pentru o companie, hotărârea de a adopta un nou sistem pentru gestionarea bunurilor este un moment important. Hilti îți oferă asistență pe parcursul întregului proces de implementare și chiar și după demararea sistemului. Pentru început, efectuăm o analiză minuțioasă a proceselor și a bunurilor existente în cadrul companiei tale.

Te interesează? Contactează-ne!

PASUL NR. 2: Dezvoltarea unei soluții personalizate

Tu hotărăști ce angajați vor fi autorizați să introducă și să gestioneze echipamentele în sistem. Echipa noastră de specialiști adaptează împreună cu tine contul de utilizator ON!Track, pentru a corespunde necesităților tale.

Te interesează? Contactează-ne!

PASUL NR. 3: implementarea ON!Track

Echipa de implementare te ajută să etichetezi și să înregistrezi în sistem toate bunurile pe care le deții, cu ajutorul unor etichete rezistente prevăzute cu coduri de bare, concepute pentru sectorul construcțiilor.

Te interesează? Contactează-ne!

PASUL NR. 4: Instruire și Asistență

Specialiștii Hilti ON!Track se vor ocupa de instruirea tuturor angajaților tăi, astfel încât să poată învăța și utiliza cât mai bine toate funcțiile ON!Track, în versiunea web sau aplicație pentru smartphone.

Te interesează? Contactează-ne!

Ce părere au clienții noștri

1 / 1
O aplicație cu numeroase funcții, susținută de o echipă dedicată

Descoperă felul în care ON!Track a ajutat compania Sonic Rail Services să gestioneze cele peste 5.000 de echipamente, dintre care unelte, DPI și consumabile, cu consecințe pozitive importante pentru gestionarea zilnică a activității

Ești deja client ON!Track?