Hilti câştigă premiul Red Dot Design

Red Dot Award

Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă recunoaștere din categoria de produse și design, așa că putem fi mândri pe deplin că am fost premiați din nou!

În acest an, juriul iF și Red Dot a premiat patru produse Hilti noi. Nu mai puțin de două dintre ele au câștigat la categoria „Cel mai bun dintre cei mai buni” Red Dot.

Red Dot Awards Hilti 2022
Please enter alternative text here (optional)

Primul loc al ultimei generații de TE 3000-AVR nu este o coincidență deoarece aceasta reprezintă o descoperire tehnică și ergonomică: nivelul său de performanță a crescut cu 40 la sută față de predecesorul său, greutatea sa a scăzut cu 3 kg și legat de vibrații, nivelul acestora a fost redus cu încă 10 la sută.

Drept urmare, unealta complet electrică are un raport de putere ce atinge un nivel de performanță ca cel al unui ciocan pneumatic de 45 de kg, dar este cu aproximativ o treime mai ușoară și fără emisii de CO2. Mânerele detașate combinate cu amortizarea vibrațiilor din carcasă oferă o manevrare confortabilă, dar și o protecție mai bună a sănătății.

TE3000
Please enter alternative text here (optional)

Cel de-al doilea câştigător Red Dot este pistolul cu capse complet automat DX 6.

Noul sistem de control prezintă o evoluţie semnificativă în productivitate și în manevrabilitate.

Reglarea precisă a puterii permite o gamă mult mai largă de aplicații utilizând o un singur tip de capse pentru acţionare, precum și fixări mai uniforme și mai precise pe suprafețe din beton, gresie, zidărie sau oțel. Pachetul este completat de o rețea integrată de date pentru scule, instrucțiuni de operare și servicii.

DX6
Please enter alternative text here (optional)

Maşina de tăiat cu fir diamantat DSW 1510-CA şi polizorul unghiular pe acumulator AG 4S-A22 au fost, de asemenea premiate cu iF şi Red Dot.

Maşina de tăiat cu fir diamantat este utilizată în principal pentru modificări structurale majore. Pentru astfel de aplicații, securitatea și ușurința în utilizare sunt primordiale.

Hilti satisface această nevoie cu o nouă unitate de tăiere all-in-one, care include controlul automat pentru tensionarea și tăierea cablului, precum și o telecomandă fără fir.

DSW 1510 CA
Please enter alternative text here (optional)

Polizorul unghiular pe acumulator AG 4S-A22 se concentrează pe lucrul în siguranță.

Aceste unelte ar trebui să rămână ușor de utilizat și confortabile, chiar dacă sunt folosite o perioadă lungă de timp într-o varietate mare de aplicații.

Ergonomia iese în evidență prin mânerul îmbunătățit fără margini ascuțite și aranjarea echilibrată a pieselor mecanice. În plus, sistemul de control activ al cuplului (ATC) de la Hilti previne rotirea necontrolată a corpului sculei în cazul în care discul se blochează.

AG 4S-A22

Toate uneltele Hilti prezentate anterior au fost evaluate pe baza designului, ergonomiei, gradului de inovație, calității și funcționalității produsului.