Obiectivul central și valorile

Hilti core purpose and values

CONSTRUIREA UNUI VIITOR MAI BUN

Esența a tot ceea ce facem este să construim un viitor mai bun. Asta înseamnă să ne ajutăm clienții să construiască mai repede, mai sigur și cu mai multă îndrăzneală, conștienți fiind, în același timp, de moștenirea pe care o lăsăm în urma noastră. Dorim să fim mândri de amprenta pe care le o lăsăm în lume.

Dorim să construim o companie în care orice membru al echipei să fie pus în valoare, să crească și să se dezvolte profesional.

Dorim să construim relații deschise, de încredere și de succes cu clienții, partenerii și furnizorii noștri.

Credem în ideea de a da înapoi societății și mediului din ceea ce ne-au oferit și aceasta în mod real – fie că ajutăm la construirea unor locuințe mai convenabile ori călătorim pentru a oferi personal ajutorul în situații de urgență sau, pur și simplu, ne implicăm în curățarea unor împrejurimi.

Și dorim ca în continuare să ne construim propriul succes și să producem mai multe tehnologii de vârf, care să le confere clienților noștri capacitatea și puterea de a crea clădiri sigure, productive și care să stârnească admirația.

VALORILE NOASTRE

Integritatea, curajul, munca în echipă, angajamentul

La Hilti, nu doar numim valorile, ci le trăim zi de zi, la nivelul fiecărui membru al echipei Hilti, oriunde ne-am afla.

  • Integritatea

Acționăm cu integritate în tot ceea ce facem.

  • Curajul

Avem curajul de a fi mai îndrăzneți, de a gândi altfel, stimulându-i pe clienții noștri să facă la fel.

  • Munca în echipă

Credem în munca în echipă. Ne sprijinim reciproc. Suntem aici unii pentru ceilalti, pentru clienții noștri, pentru furnizorii și partenerii noștri.

  • Angajamentul

Manifestăm angajament în tot ceea ce facem. Vom face întotdeauna tot posibilul pentru a ne ajuta clienții, membrii echipei noastre, furnizorii și partenerii.

MAI MULTE DESPRE HILTI

STRATEGIA

STRATEGIA COMPANIEI

Citește mai mult
MODELUL AFACERII NOASTRE

MODELUL AFACERII NOASTRE

Citește mai mult