Modelul afacerii noastre

Hilti business model

Suntem o companie internațională, cu sedii aflate în peste 120 de țări de pe întreg globul.

Oferim o soluție completă pentru industria construcțiilor – furnizăm tehnologii, software și servicii în lumea întreagă.

Misiunea noastră este să creștem ca lider global și să creăm produse inovatoare, diferite și care să se distingă față de toate celelalte.

SERVICIUL DIRECT DE RELAȚII CU CLIENȚII

Credem cu tărie în relațiile apropiate și de încredere cu clienții noștri.

Avem un model de vânzări directe, în cadrul căruia, circa 15.000 dintre membrii echipei Hilti lucrează direct cu clienții noștri, peste tot în lume.

Suntem aproape de clienții noștri online, la telefon și direct pe șantier. Avem, de asemenea, un lanț de Magazine Hilti, de unde clienții din industria construcțiilor pot cumpăra produsele direct.

Reprezentanții noștri de vânzări și inginerii de pe teren se deplasează pe șantier pentru a ajuta la găsirea unor soluții, fie că este vorba despre alegerea cuielor potrivite sau de proiectarea unui sistem de ancorare prin prelungire de armături pentru o rețea importantă de metrou.

Această muncă pe teren oferă un feedback pentru laboratoarele noastre de proiectare și, în felul acesta știm ce este necesar pentru a crea proiecte mai bune și mai îndrăznețe.

NE DEZVOLTĂM ȘI NE FABRICĂM INTERN PRODUSELE

La Hilti, știm că domeniul construcțiilor este unui periculor și plin de provocări.

De aceea, suntem în permanență în căutarea unor soluții care să facă munca pe șantier mai rapidă, mai ușoară și mai sigură.

Avem propriile laboratoare de cercetare și proiectare, cu propriii cercetători 
specializați și ingineri. Colaborăm, de asemenea, cu universități tehnice de top din întreaga lume, pentru a împărtăși cercetarea și a ne împinge tot mai mult limitele.

Ne fabricăm produsele în propriile fabrici situate în Europa, Mexic, SUA, India și China. Colaborăm, de asemenea, cu furnizori specializați, pentru a ne asigura că tot ce facem este conform cu aceleași standarde de calitate foarte ridicate, atât pentru produsele fabricate intern cât și pentru cele externalizate.

OAMENII FAC DIFERENȚA

Oamenii noștri sunt Hilti. Membrii echipelor noastre conduc activitatea de zi cu zi și determină deciziile noastre zilnice.

Suntem pasionați de munca noastră și mulți dintre noi lucrează la Hilti de 10, 15 sau 20 de ani. Ne lăsăm conduși de cele patru valori ale companiei Hilti - integritatea, curajul, munca în echipă și angajamentul – care sunt trăite în fiecare zi, de fiecare membru al echipei noastre, peste tot.  

MAI MULTE DESPRE HILTI

OBIECTIVUL CENTRAL ȘI VALORILE

OBIECTIVUL CENTRAL ȘI VALORILE

Citește mai mult
Strategia companiei

STRATEGIA COMPANIEI

Citește mai mult