Unitățile noastre de producție

Unde fabricăm uneltele, consumabilele și tehnologiile marca Hilti

Schaan, Liechtenstein

Fabrica Hilti din Schaan, Liechtenstein

Unitatea noastră de producție din Schaan este specializată în ancore metalice, elemente de fixare directă, cum ar fi cuie și cleme și componentele diamantate pentru coroane și lame de ferăstrău.

Construită în anul 1941, fabrica a fost prima unitate de producție a companiei Hilti. De-a lungul anilor, a fost în repetate rânduri extinsă și modernizată. 

Inițial, fabrica producea elemente de fixare directă, însă, treptat, s-au adăugat mai multe linii de producție pentru alte articole.

Fabrica se află în apropierea Centrului Hilti de Cercetare și Dezvoltare – unitatea noastră din Schaan fiind, astfel, concentrată asupra dezvoltării și fabricării de produse inovatoare, înainte ca acestea să fie disponibile pentru producția din fabricile noastre din întreaga lume.

În unitatea din Schaan lucrează 360 de angajați, dintre care, circa 80 de ucenici.

Este unul dintre cele mai mari centre de formare din regiunea Văii Rinului. În anul 2013, fabrica a fost recompensată cu Swiss Lean Award, premiu acordat pentru obținerea unor performanțe ridicate în aplicarea principiilor lean management

Thüringen, Austria

Fabrica Hilti din Thüringen, Austria

Fabrica noastră din Thüringen, Austria este specializată în prelucrările mecanice, în asamblarea componentelor și în asamblarea finală a uneltelor noastre de găurit și demolat, precum și de carotare diamantată, tăiere și fixare.

Grație echipelor dedicate pentru dezvoltarea tehnologiilor de producție, pentru ingineria mecanică și a construcțiilor, precum și producției de prototipuri, această unitate contribuie în mod semnificativ la inovarea și la rapiditatea introducerii pe piață a noilor produse.

Unitatea de producție a fost înființată în anul 1970 și, de atunci, a fost extinsă în repetate rânduri.

Cele mai recente lucrări de extindere datează din anul 2009 și au constat în definitivarea unei noi hale de producție, în timp ce în anul 2010, a fost relocat aici departamentul de asamblări finale, situat inițial în Mauren, Liechtenstein.

În fabrica din Thüringen lucrează 400 de angajați, din care 70 de ucenici, ceea ce face ca unitatea să fie unul dintre cle mai mari centre de formare profesională din regiune. De aceea, în 2009, a fost declarată cel mai bun sediu de formare profesională din Austria.

Kaufering, GERMANIA

Fabrica Hilti din Kaufering, Germania

Fabrica noastră din Kaufering, Germania (Hilti GmbH Industriegesellschaft für Befestigungstechnik) produce motoare electrice, burghie de cea mai înaltă calitate, profile, ancore chimice și sisteme antifoc.

Unitatea de producție din Kaufering dezvoltă și aplică principii moderne de fabricație, tehnologii și procese noi, care sunt mai apoi diseminate la nivelul tuturor fabricilor noastre din întreaga lume. La Kaufering se creează, de asemenea, produse inovatoare, prin colaborarea cu departamentele noastre de marketing și dezvoltare.

Unitatea își exercită activitatea cu succes, aplicând principiile lean manufacturing, fiind recompensată de mai multe ori cu Manufacturing Excellence Award.

Funcționarea fabricii se bazează pe un sistem structurat de gestionare a energiei, ceea ce face ca utilizarea energiei și a resurselor să fie una responsabilă și este certificată ISO 50001.

Situată în apropiere de Munchen, unitatea de producție și-a început activitatea în anul 1971.

Are 500 de angajați, din care circa 65 de ucenici.

Strass, GERMANIA

Fabrica Hilti din Strass, Germania

Fabrica noastră din Strass (Hilti Kunststofftechnik GmbH) este principala noastră unitate de producție a maselor plastice.

Producția se concentrează asupra elementelor de fixare precum ancorele și componentele de plastic pentru produsele Hilti.

Unitatea a fost cumpărată în anul 1975 de la Fürstlich Hohenzollersche Hüttenverwaltung. A suferit mai multe extinderi, ultima datând din anul 2010.

Fabrica aceasta reprezintă un centru de excelență, concentrat asupra tehnologiilor de producție și a produselor, precum și asupra problematicilor legate de materiale.

Are 215 angajați, din care 15 ucenici.

Kecskemét, UNGARIA

: Fabrica Hilti din Kecskemét, Ungaria

Dălți, burghie speciale și cu lungimi multiple, burghie pentru găurit stânca, burghie pentru pregăurire, pânze pentru tăiat beton și vârfuri diamantate pentru carotat, toate acestea se produc în fabrica Hilti din Kecskemét, Ungaria.

Societatea a fost înființată în anul 1989, iar capacitatea de producție a crescut constant. Începând din 2004, pe lângă liniile de producție au apărut și standuri de încercări, cu o gamă tot mai mare de activități. Din anul 2013, fabrica a lansat programul NQA (certificarea calității componentelor nucleare) pentru produsele din gama HDA. 

Prima hală de producție a fost construită în 1994, aceasta suferind o extindere importantă în anul 2010. În 2012, suprafața de producție s-a mărit atât, încât, în prezent, acoperă o suprafață de circa 12.000 metri pătrați.

Fabrica din Kecskemét a stabilit strânse legături de colaborare cu universități și institute tehnice din Ungaria.

În fabrică lucrează circa 250 de angajați.

Matamoros, MEXIC

Fabrica Hilti din Matamoros, Mexic

Fabrica noastră din Matamoros, Mexic produce sisteme metalice de fixare pentru construcții pentru rețeaua noastră de comercializare de peste ocean.

Aici, se aplică tehnologii de producție de avangardă, de la producția metalului, la forjarea și prelucrarea mecanică, la care se adaugă placarea electro-galvanică și asamblarea automatizată.

La Matamoros, producția a început în 2009 și fabrica aceasta este cea mai nouă din rețeaua noastră. A crescut în mod semnificativ capacitatea noastră de aprovizionare a clienților de peste ocean.

În fabrică lucrează circa 170 de angajați.

Zhanjiang, China

Fabrica Hilti din Zhanjiang, China

Fabrica noastră din Zhanjiang, China a fost înființată în 1995 și s-a extins constant de-a lungul anilor. Cea mai recentă extindere s-a produs în 2005, dublând suprafața unității de producție, la 55.000 metri pătrați.

Fabrica este specializată în producția și finisarea accesoriilor de metal și a ancorelor chimice.

Procesul cuprinde finisarea, vopsirea și asamblarea ancorelor metalice, precum și producția de cuie și rășini epoxidice de bază.

Fabrica numără circa 330 de angajați.

Shanghai, China

Fabrica Hilti din Shanghai, China

Unitatea noastră de producție din Shanghai s-a deschis în anul 2004 și este specializată în producția uneltelor electrice pentru utilizare ușoară precum rotopercutoare cu cablu și cu acumulatori, șurubelnițe cu cablu și cu acumulatori, ferăstraie și polizoare unghiulare cu cablu și cu acumulatori și multe altele.

Aici lucrează circa 470 de angajați care dezvoltă, asamblează și testează uneltele înainte ca acestea să ajungă peste tot în lume.

Fabrica se află în cadrul parcului industrial Xinzhuang și se întinde pe o suprafață de 14.500 metri pătrați

Eurofox, Austria

Fabrica Hilti Eurofox Lanzenkirchen, Austria

Eurofox se află în Lanzenkirchen, Austria și a fost înființată în anul 1993.

Grupul Hilti a achiziționat compania în iulie 2011 și i-a extins unitățile în 2015. Astăzi, la Eurofox nu se produce doar o gamă inovatoare de sisteme și substructuri pentru pereții cortină, aici se găsește centrul de competență Hilti în materie de coliere pentru țevi și sistemele grele de instalare modulară.

Fațadele Eurofox au fost utilizate în numeroase proiecte de construcții precum Gazprom Arena din Sankt-Petersburg, turnurile „The Corniche” din Londra sau Turnul Triumph de 264 m înălțime din Moscova.

Sistemele de pereți cortină produse de Eurofox sunt renumite pentru calitatea lor superioară, pentru durata lungă de viață, pentru capacitatea lor mare de susținere a sarcinilor și pentru eficiența energetică. Utilizarea bridelor Eurofox, în care sunt integrate flexibilitatea și punctul fix, permite reducerea varietății de componente și are drept scop simplificarea planificării materialelor și a instalării.

Los Angeles, SUA

Fabrica Hilti din Los Angeles, SUA

Fabrica noastră din Los Angeles, Hilti US Manufacturing, Inc., produce unelte diamantate pentru utilizare intensivă.

A fost înființată în anul 1983 și furnizează coroane și discuri diamantate pentru subcontractanți specializați în lucrări cu unelte diamantate.

Firma a fost achiziționată în anul 2009 și i s-a schimbat denumirea, din Diamond B în Hilti US Manufacturing, Inc.

Cu această unitate, ne-am putut consolida poziția de furnizori mondiali de unelte și accesorii pentru prestatorii specializați în servicii de găurit și tăiat betonul.

Experiența echipei de vânzări ne-a permis să pătrundem și pe piața uneltelor diamantate pentru utilizare intensivă din America de Nord.

Unitatea oferă, pe lângă produsele de serie, articole specifice pentru anumiți clienți și produse personalizate. În general, aceste produse sunt definite, fabricate și expediate în maxim o zi lucrătoare.

Hilti Manufacturing India Private Limited, India

Fabrica Hilti din Navsari, India

Hilti Manufacturing India Private Limited produce discuri pentru tăiat, pânze de dimensiuni mari, coroane bimetal, coroane diamantate pentru piața internațională și pentru piața specialiștilor în tăierile cu coroane diamantate.

Firma a fost înființată în anul 1971 cu denumirea Bhukhanvala Diamond Systems Private Ltd. În 2008, grupul Hilti a cumpărat 80% din companie iar în anul 2010 a preluat și restul de părți sociale pe care le mai deținea familia fondatoare.

Tot în 2010, societatea a primit o denumire nouă, Hilti Manufacturing India Private Limited. În cele patru unități ale companiei HMIPL situate în Navsari, Gujarat, lucrează peste 500 de angajați; aici se găsesc departamente proprii de cercetare, dezvoltare și echipe și laboratoare de testare.

HMIPL este certificată conform standardelor ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015 și este specializată în amestecul și compactarea pulberilor fără sinterizare, precum și în tehnologia de sudură cu laser și prin descărcarea condensatoarelor. Firma este, de asemenea, membră a Organisation for Safety of Abrasives (oSa) din India.