About Hilti

DESPRE NOI

La Hilti, proiectăm, și producem tehnologii de vârf, aplicații și servicii pentru ajutarea profesioniștilor din industria construcțiilor.

Suntem un grup prezent la nivel global, cu sedii aflate în peste 120 de țări și cu peste 30.000 de angajați.

În fiecare zi, tehnologiile noastre susțin proiecte și realizări dintre cele mai surprinzătoare în lume – de la faimosul bullet train din Japonia, până la galeriile metrourilor care circulă pe sub metropolele lumii. 

Oferim un serviciu complet pentru operatorii din domeniul construcțiilor – de la software-uri pentru proiectare, produse și unelte pentru munca pe șantier, la training-uri, reparații, testare și consultanță. Suntem punctul de reper pentru orice nevoie din domeniul construcțiilor, peste tot în lume. 

LUCRĂM DIRECT CU CLIENȚII NOȘTRI

Hilti customers

Tot ceea ce facem este gândit în funcție de clienții noștri.

De aceea, avem propriile echipe de vânzări directe, cu peste două treimi din membrii echipei Hilti care lucrează direct cu clienții noștri, în fiecare zi. Aceasta înseamnă 200.000 de interacțiiuni online, la telefon și pe șantier, peste tot în lume.

Iar la Hilti, nu credem că este suficient să lucrezi doar în birou. Echipele noastre de vânzări și tehnicienii noștri lucrează în strânsă colaborare cu clienții pe șantiere, pentru a găsi soluții care să transforme munca în construcții într-una mai rapidă, mai ușoară și mai sigură.

Toate acestea stimulează inovația, pentru că noi cunoaștem și înțelegem nevoile reale ale clienților noștri

REALIZĂM PROPRIILE PRODUSELE INOVATOARE, ÎNCEPÂND DE LA CERCETARE ȘI DEZVOLTARE PÂNĂ LA PRODUCȚIE

La Hilti, ne place să facem lucrurile altfel.

Creăm tehnologii, software-uri și servicii, care se diferențiază net de toate celelalte.

Avem propriile laboratoare de cercetare și proiectare, care colaborează cu universități tehnice și parteneri de top, peste tot în lume.

Ne fabricăm produsele în unități proprii ale companiei și împreună cu parteneri externi, ne asigurăm că toate produsele respectă aceleași standarde de calitate foarte ridicate.

Și suntem o companie privată, înființată în anul1941 de Martin Hilti și deținută și în prezent de familia Hilti. De aceea, urmărim dezvoltarea pe termen lung și nu câștigul pe termen scurt.

MAI MULTE DESPRE HILTI

ISTORIA NOASTRĂ

ISTORIA NOASTRĂ

Citește mai mult
CONDUCEREA COMPANIEI

CONDUCEREA COMPANIEI

Citește mai mult