CUM SE PROIECTEAZĂ ȘINELE DE ANCORARE

Hilti PROFIS Anchor Channel

Adaugă peste 60 de ani de experiență Hilti în ceea ce privește șinele de ancorare, pentru a proiecta fațade cortină, prinderea lifturilor și alte aplicații ale șinelor de ancorare.

Software-ul de proiectare Hilti PROFIS Anchor Channel se bazează pe o gamă largă de metode de proiectare. Include codurile internaționale ACI, EOTA, CEN, SA:TS101 sau proiectarea folosind propriile noastre metode de proiectare Hilti.

Hilti PROFIS Anchor Channel te ajută să economisești timp! Iată câteva beneficii:

  • Găsește rapid soluții utilizând opțiunea software-ului de ajustare a geometriei
  • Funcțiile de optimizare te ajută să găsești soluția potrivită pentru aplicația ta
  • De asemenea, poți introduce plăci de bază folosind funcția de geometrie personalizată

Hilti PROFIS Anchor Channel este utilizat peste tot în lume și a calculat elemente de bază ale structurilor majore și zgârie-norii din Hong Kong, China, Orientul Mijlociu și Statele Unite.

Dacă ai nevoie de suport, îți putem oferi și consiliere în proiectare.

Sau dacă lucrezi la o construcție deosebit de îndrăzneață sau inovatoare, atunci inginerii noștri globali te pot sprijini. Ei se pot gândi împreună cu tine cât de departe poți duce în siguranță șinele de ancorare și celalalte soluții Hilti.

 

ACCESEAZA HILTI PROFIS ANCHOR CHANNEL

Poți accesa gratuit Hilti PROFIS Anchor Channel pe site-ul Hilti.

SERVICIUL NOSTRU DE INGINERIE HILTI

Dacă dorești ajutor în proiectare, inginerii noștri Hilti pot calcula pentru tine sisteme de fixare a șinelor de ancorare. Pentru mai multe informații contactează echipa Hilti locală.