CUM SE SIGILEAZĂ ANTIFOC ROSTURILE LINIARE ȘI PERIMETRALE

Soluții antifoc pentru prevenirea deplasării rosturilor și pentru impermeabilizare

Hilti firestop for perimeter joints

Barierele antifoc de la nivelul pereților perimetrali prezintă niște provocări unice de proiectare.

Ca toate rosturile din construcții, și cele ale pereților cortină sunt într-o mișcare continuă față de structura clădirii.

Rosturile pot fi expuse apei, elementelor externe și interne, în timpul și după lucrările de construcții.

Atfel, în momentul în care specifici o soluție antifoc pentru un perete cortină, trebuie să iei în calcul deplasarea, scurgerile și nivelul de precipitații, pentru a evita intervențiile costisitoare după terminarea construcției.

Când realizezi protecția antifoc a marginii unei plăci de-a lungul perimetrului unei clădiri, este necesar, de asemenea, să alegi un sistem antifoc care să acționeze împreună cu placarea exterioară a clădirii.

Acest lucru s-ar putea realiza cu o varietate de componente precum pereți cortină asamblați, panouri de beton preturnat sau cadre și placări din oțel prelucrat la rece. 

SOLUȚIILE NOASTRE PENTRU ROSTURILE LINIARE ȘI PERIMETRALE

Soluțiile Hilti pentru rosturile liniare și perimetrale cuprind:

  • Masticul și spray-ul pentru rosturi Hilti – produsele antifoc cu utilizarea cea mai mare în cazul soluțiilor pentru marginile plăcilor.
  • Sigilant pentru profile Hilti – se aplică pe suprafața profilului, între rosturile plăcii de ispsos și plăcile plate de beton.
  • O gamă largă de sisteme antifoc de uz exterior.
  • Suntem, de asemenea, primul producător care oferă un sistem patentat și testat pentru pereții de sticlă fără cadre fixe, capabil să îndeplinească cerințele de proiectare.

Souțiile noastre antifoc sunt ușor de instalat și de controlat.

Sunt conforme și cu standardele internaționale cele mai stricte, precum ASTM și EN și îndeplinesc cerințele ETA și UL. 

ÎNTREABĂ UN INGINER

CUM TE PUTEM AJUTA ÎN PROIECTARE ȘI SPECIFICARE

Te putem ajuta în proiectare și specificare pe șantier, online sau la telefon:

  • Instrumente pentru proiectare – utilizează ampla noastră bibliotecă Hilti BIM/CAD și Hilti Button pentru software-ul de proiectare antifoc, care poate identifica automat trecerile în vederea izolării antiincendiu și îți poate recomanda soluțiile antifoc.
  • Ajutor pe șantier – inginerii Hilti pot colabora cu tine pe șantier, pentru a te ajuta la specificare și identificarea soluțiilor.
  • Sugestii specifice pentru proiect – contactează-ne la telefon sau online, pentru a găsi produsul sau documentația potrivită pentru proiectul tău.

Documente tehnice – acceseză biblioteca noastră tehnică online, pentru a găsi documente de planificare, fișe tehnice și documente de autorizare. Prin simplele comenzi de mutare și lipire, introduci direct în proiectul tău desene și texte.