CUM SE IZOLEAZĂ ANTIFOC TRECERILE DE INSTALAȚII ELECTRICE

Izolația antifoc pentru servicii din cadrul clădirilor, centrale electrice, unități industriale și centre de date

Hilti firestop for electrical penetrations

La Hilti, oferim o gamă largă de soluții antifoc pentru aplicațiile electrice destinate:

 • Centralelor electrice și unităților industriale
 • Serviciilor din cadrul clădirilor
 • Centrelor de date și unităților de telecomunicații

Soluțiile noastre antifoc se pot instala și controla repede și ușor. Sunt prefabricate și sunt disponibile în funcție de diverse specificații, ceea ce le face ușor de recondiționat și întreținut.

Sunt, de asemenea, conforme cu cele mai stricte standarde internaționale în materie de siguranța vieții, precum ASTM și EN. Sunt conforme cu codurile în vigoare și respectă cerințele ETA și UL. 

OFERIM O GAMĂ LARGĂ DE SOLUȚII ANTIFOC

Produsele noastre antifoc oferă soluții inovatoare atât pentru clădirile noi cât și pentru renovări:

 • Manșonul antifoc Hilti este ideal pentru deschideri circulare, pentru câte un singur cablu sau pentru mănunchiuri de cabluri, în cărămidă și în pereți și podele din gips-carton.
 • Cărămizile și dopurile antifoc Hilti sunt potrivite pentru sigilările temporare sau permanente în pereți și podele. Utilizează cărămizi antifoc pentru deschideri mari și dopuri antifoc pentru deschideri medii și mici.
 • Spumele antifoc Hilti sunt potrivite pentru deschideri mari, pentru câte un singur cablu, mănunchiuri de cabluri, paturi de cabluri, conducte de cabluri și treceri mixte.

ETICHETE CORELATE

ÎNTREABĂ UN INGINER

CUM TE PUTEM AJUTA ÎN PROIECTARE ȘI SPECIFICARE

Te putem ajuta în proiectare și specificare pe șantier, online sau la telefon:

 • Instrumente pentru proiectare – utilizează ampla noastră bibliotecă Hilti BIM/CAD și Hilti Button pentru software-ul de proiectare antifoc, care poate identifica automat trecerile în vederea izolării antiincendiu și îți poate recomanda soluțiile antifoc.
 • Ajutor pe șantier – inginerii Hilti pot colabora cu tine pe șantier, pentru a te ajuta la specificare și identificarea soluțiilor.
 • Sugestii specifice pentru proiect – contactează-ne la telefon sau online, pentru a găsi produsul sau documentația potrivită pentru proiectul tău.
 • Documente tehnice – acceseză biblioteca noastră tehnică online, pentru a găsi documente de planificare, fișe tehnice și documente de autorizare. Prin simplele comenzi de mutare și lipire, introduci direct în proiectul tău desene și texte.