FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron
Hilti

Caracteristici și Aplicații

Caracteristici
 • Motor fără perii – are un ciclu de viață de trei ori mai mare (fără comutator care să se deterioreze și fără perii de carbon de înlocuit)
 • Design foarte subțire pentru un confort sporit în timpul lucrului și un comutator de blocare pentru o utilizare mai puțin obositoare în orice poziție de lucru
 • Interval de apelare rapidă de la 3500-8000 rpm pentru aplicații perfecte de polizat și tăiere pe materiale din oțel inoxidabil
 • Sistemul de control activ al cuplului (ATC) împiedică răsucirea necontrolată a sculei în cazul blocării discului – contribuie la reducerea unui risc în materie de siguranță frecvent întâlnit
 • Platformă mare de acumulatori
Aplicații
 • Tăierea și șlefuirea oțelului, oțelului inoxidabil și a altor metale
 • Finisare
 • Debavurarea și lustruirea metalului
 • Tăierea și șlefuirea materialelor minerale
 • Tăierea gresiei si a faianței cu discuri diamantate cu margine continuă

Variante și seturi de produse

Caracteristici tehnice

Documente și clipuri video

Consultanță și asistență

Evaluări și recenzii

Polizor Unghiular AG 4S-A22

Crește performanța de șlefuire pe acumulator

Polizorul pe acumulator AG 4S-A22 stabilește noi standarde de viteză și manevrabilitate

Indiferent că tai armătură, țevi sau foi de metal, debavurezi, cureți suprafețe sau îndepărtezi suduri, este nevoie o prindere fermă pentru a obține rezultatul dorit. Polizorul compact, ușor si echilibrat AG 4S-A22 este dezvoltat pentru o prindere fermă - oferind menevrabilitatea de care ai nevoie.

Potrivit pentru o gamă vastă de materiale

Șlefuirea betonului cu AG 4S-A22

Beton

Polizorul AG 4-S-A22 este ideal pentru aplicații în oțel carbon

Oțel carbon

Polizorul AG 4S-A22 dispune de turație variabilă pentru polizarea în inox

Oțel Inoxidabil - Inox

AG 4S-A22 este potrivit pentru polizarea placilor de metal

Metal

Design compact și echilibrat

Design compact și echilibrat

Greutatea redusa, corpul subțire și designul ergonomic îmbunătățesc manevrabilitatea în aplicații medii-grele de șlefuire și polizare. Corpul subțire oferă o prindere mai ușoară și un control mai bun în aplicații de șlefuire fină.

Variator de turație

Variator de turație

Variatorul de turație cu 6 trepte permite selectarea turației discului necesară în polizarea oțelului carbon și oțelului inoxidabil, în timp ce motorul fără perii și acumulatorii de 22V oferă performanța și autonomia pe care te poți baza.

Comutator de blocare

Comutator de blocare

Comutatorul de blocare permite funcționarea polizorului fără a mai fi nevoie să ții apăsat un buton. Acest beneficiu reduce tensiunea brațului utilizatorului și permite polizorului să funcționeze cand schimbi poziția de polizare sau prinderea.

Măsuri de siguranță

Măsuri de siguranță

Sistemul de Control Activ al Cuplului(ATC), Sistemul Activ de Reducere a Vibrațiilor(AVR) și frânarea rapidă a discului te ajută să poți lucra mai repede păstrând polizorul sub control șă oferă siguranță suplimentară la locul de muncă.

Versatil, flexibil și puternic

În completarea parcului de unelte, polizorul AG 4S-A22 este compatibil cu încarcatoarele si acumulatorii platformei de 22V și poate fi utilizat cu toate discurile de tăiat și polizat.

Variator de turație pentru polizarea oțelului inoxidabil

Polizorul AG 4S-A22 are 6 trepte de viteză ce permit reglarea turației discului, de la 3,000 - 8,000 rpm, pentru a se potrivi diverselor aplicații de tăiere și polizare. Este foarte important mai ales când utilizați diverse consumabile abrazive pe oțel inoxidabil (inox), unde varitorul de turație oferă:

 • Rezultate mai bune - pentru că ai un control asupra abrazivității
 • Progres rapid - pentru că lucrătorii experimentați în metal își pot regla polizorul în funcție de tehnica utilizată
 • Flexibilitate - pentru că îți poți regla viteza în funcție de material și aplicație

AG 4S-A22 utilizează un sistem de aerisire optimizat pentru răcirea polizorului și a electronicii, crescând astfel durata de viață a acestuia. După cum știi, toate polizoarele pe acumulator Hilti vin cu 2 ani de zile perioadă "Fără Costuri", iar dacă polizorul se strică, il vom repara în 3 zile - totul fără costuri.

Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te