FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Șurubelniţe cu acumulator

Afișează mașini de găurit/șurubelnițe cu acumulator de 12 V și 22 V proiectate pentru aplicații de găurire în metal, lemn și zidărie

Afișează mașini de găurit/șurubelnițe cu acumulator de 12 V și 22 V proiectate pentru aplicații de găurire în metal, lemn și zidărie
Șurubelniță pe acumulator SF 4-22 Șurubelniță compactă pe acumulator, cu sistem de control activ al cuplului, pentru lucrările obișnuite de găurire și înșurubare, în special în locurile greu accesibile (platforma pe acumulatori Nuron)
Șurubelniță cu percuție SF 4H-22 pe acumulator Șurubelniță compactă cu percuție, cu sistem de control activ al cuplului, pentru lucrările obișnuite de găurire și înșurubare, în special în locurile greu accesibile (platforma pe acumulatori Nuron)
Șurubelniță pe acumulator SF 6-22 Șurubelniță puternică cu sistem de control activ al cuplului (ATC) și ergonomie avansată, pentru lucrări universale de găurire și înșurubare în lemn și metal (platforma de scule pe acumulator Nuron)
Șurubelniță cu percuție SF 6H-22 pe acumulator Șurubelniță puternică cu percuție, cu sistem de control activ al cuplului (ATC) și ergonomie avansată, pentru lucrări universale de găurire și înșurubare în lemn, metal și zidărie (platforma pe acumulatori Nuron)
Șurubelniță pe acumulator SF 6-A22 Șurubelniță de mare putere, pe acumulator de 22 V, cu control activ al cuplului și ambreiaj electronic, pentru utilizare universală în lemn, metal și alte materiale
Șurubelniță pe acumulator SF 2-A12 Rotopercutor/șurubelniță de clasă subcompactă, pe acumulator Li-ion de 12 V, cu motor fără perii și mandrină fără cheie, de 10 mm, pentru momentele în care aveți nevoie de acces ușor în spații înguste, greutate redusă și control precis
Șurubelniță cu percuție mecanică pe acumulator SF 2H-A12 Rotopercutor/șurubelniță de clasă subcompactă, pe acumulator Li-ion de 12 V, cu motor fără perii și mandrină de 10 mm fără cheie, pentru momentele în care aveți nevoie de acces ușor în spații înguste, greutate redusă și control precis
Șurubelniță pe acumulator SFD 2-A12 Șurubelniță subcompactă cu acumulator Li-ion de 12 V și motor fără perii și mandrină hexagonală de 1/4" pentru aplicații în care este necesar un design compact și control fin al cuplului
Șurubelniță pe acumulator SF 8M-A22 Șurubelniță extrem de puternică, de 22 V, pe acumulator, cu cutie de viteze cu patru trepte și mandrină cu fixare sigură pentru împiedicarea alunecării burghiuliu, pentru aplicații extrem de rapide de găurire în metal
Șurubelniță pe acumulator SF 10W-A22 ATC Șurubelniță extrem de puternică, de 22 V, cu acumulator, cu control activ al cuplului (ATC) și cutie de viteze cu patru trepte pentru în aplicații dificile în lemn și alte materiale unde este necesar un cuplu ridicat.
Înapoi la produse ()
Comparație
Produse ()
DEPĂȘEȘTE LIMITELE CU ȘURUBELNIȚELE DE 12V DEDICATE GĂURIRII ȘI ÎNȘURUBĂRII

DEPĂȘEȘTE LIMITELE CU ȘURUBELNIȚELE DE 12V DEDICATE GĂURIRII ȘI ÎNȘURUBĂRII

Lucrează oriunde și oricum dorești, cu șurubelnițele Hilti de 12V în aplicații de găurire și înșurubare

Compactă, ușoară, ergonomică și ușor de utilizat în spații înguste.

Noua gamă de șurubelnițe pe 12 volți cu funcția de găurire, înșurubare și impact tangențial de la Hilti îți oferă manevrabilitate, versatilitate și performanță în aplicații ușoare.

Dimensiuni mici, greutate redusă, performanță ridicată

Când discutăm despre șurubelnițele de 12V, dimensiunea, ergonomia și greutatea sunt la fel de importante ca performanța. Noua gamă de șurubelnițe de găurit, înșurubat și cu impact tangențial are dimensiuni mici, greutate redusă, performanță ridicată și îți oferă un control mai bun pentru aplicații ușoare în spații strâmte sau atunci când lucrezi deasupra capului. 

Răspunzând la nevoia de creștere a productivității, noile unelte pe acumulator de 12V sunt dotate cu caracteristici ce îți oferă viteza, cuplul, ergonomia și autonomia de care ai nevoie pentru a rezolva majoritatea aplicațiilor ușoare.

De la motorul brushless(fără perii) ce oferă o eficiență mai mare, o gamă variată de consumabile pentru găurit, înșurubat și fixat ce crește productivitatea, până la designul nou al luminilor LED ce oferă o acoperire mai mare a locului de lucru fără umbre, poți termina rapid o varietate de aplicații în lemn, metal, plastic, cărămidă sau zidărie.

alege șurubelnița pe acumulatori de 12 volți potrivită pentru tine

SF 2-A12

SF 2-A12

Șurubelniță universală de 12V din clasa sub-compactă cu motor brushless și mandrină cu bacuri keyless de 10 mm pentru un acces rapid, greutate redusă și un control precis.

COMANDĂ ACUM
SF 2H-A12

SF 2H-A12

Șurubelniță cu percuție mecanică de 12V din clasa subcompactă cu motor brushless și mandrină cu bacuri keyless de 10 mm pentru găuri în cărămidă și zidărie sau instalări performante.

COMANDĂ ACUM
SFD 2-A12

SFD 2-A12

Șurubelniță de 12V din clasa subcompactă cu motor brushless și mandrină hexagonală de 1/4" pentru o manevrabilitate crescută și control fin al cuplului.

COMANDĂ ACUM
SID 2-A12

SID 2-A12

Șurubelniță cu impact tangențial de 12V din clasa subcompactă cu motor brushless și mandrină hexagonală de 1/4" ce dispune de o greutate redusă și un cuplu ridicat.

COMANDĂ ACUM
Noile SF 2-A12 și SF 2H-A12 vă oferă un control compact pentru a merge oriunde

Control compact pe care îl poți lua oriunde

Șurubelnițele SF 2-A12 și SF 2H-A12 oferă performanțe ridicate de găurire simplă și găurire cu percuție, într-un pachet mic.

Având o nouă dimensiune, mai compactă și o greutate mai redusă, noua generație Hilti de șurubelnițe SF 2-A12 și SF 2H-A12 oferă o soluție performantă pentru lucrul în spații înguste și greu accesibile. 

Designul nou al luminilor LED oferă un spațiu de lucru fără umbre, în timp ce motorul brushless (fără perii) face surubelnița mai compactă și oferă o viteză de găurire puternică de 1600 rpm, având un cuplu de 34 Nm.

SFD 2-A12 îți permite să atingi noi limite

Atinge noi limite cu un comfort compact

Șurubelnița SFD 2-A12 pentru atunci când ai nevoie de manevrabilitate crescută și control fin al cuplului.

Compactă, ușoară și cu un motor brushless puternic, noua șurubelniță pe acumulator SFD 2-A12 include noi lumini LED și un design egonomic ce o fac ideală pentru lucrul în spațiile greu accesibile.

Cu un acumulator de 12V și un design nou al manerului, oferă un echilibru mai bun pentru o manevrare mai confortabilă. Acest lucru te ajută sa ai un control precis și o face ideală pentru aplicații precum instalarea întrerupătoarelor și prizelor electrice, sistemelor de instalații și a altor echipamente, înfiletarea șuruburilor de până la 6 mm diametru în lemn și autoforantelor de până la 4.8 mm diametru în metal.

SID 2-A12 te ajută în deblocarea potențialului

Depășește noi bariere și deblochează potențialul

SID 2-A12 ajută la deblocarea potențialului și livrarea de mare performanță, într-un corp compact

Oferind performanța pe care o aștepți de la o unealtă mai mare, noul motor brushless al SID 2-A12 îți oferă o viteză mare de găurire de 2750 rpm și un cuplu nominal de 170 Nm, în ciuda dimensiunilor mici și a greutății reduse. 

Așadar, dacă montezi autoforante în metal, ancore HUS 3 cu adâncime mică de fixare sau dibluri HRD de până la 8mm diametru în cărămidă și beton, nu vei fi dezamagit de manevrabilitatea confortabilă, ergonomia și controlul îmbunătățit.

Conectează-te pentru a continua
Înregistrează-te