FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Galvanizat

Kituri de suspendare cu cabluri de sârmă pentru instalarea echipamentelor MEP în medii uscate, de interior

Kituri de suspendare cu cabluri de sârmă pentru instalarea echipamentelor MEP în medii uscate, de interior
Șurub cu cap inel MW-EB Șurub cu cap inel galvanizat pentru prinderea instalațiilor la sistemele de suspendare cu cabluri din sârmă MW
Clemă de tavan MW-C Clemă multifuncțională tip buclă pentru fixarea sistemelor de suspendare cu cabluri din sârmă MW pe orice suprafață verticală, orizontală sau înclinată
TIMP REDUS DE MONTAJ CU 75%

Sistemul cu cablu MW pentru suporții de instalații

Timp de montaj redus cu 75%

Lucrează flexibil cu un sistem sigur, simplu și discret din punct de vedere optic pentru instalațiile de conducte de ventilație, cabluri și nu numai.

Cum ar fi dacă ai avea la îndemână un sistem cu care ai putea fixa tubulatura de ventilație, paturile de cabluri și elementele de iluminat aproape invizibil în doar 25% din timpul obișnuit de lucru? Acest lucru este acum posibil - cu sistemul de susținere cu cabluri de sârmă Hilti MW.

Pe această pagină veți găsi toate informațiile despre sistem:

  • Cele mai importante avantaje
  • Cum funcționează sistemul
  • Sistemul în MEP Selector

APLICAȚII PRINCIPALE

Sistemul de susținere cu cablu sporește semnificativ productivitatea din șantier și este utilizat în numeroase tipuri de aplicații.

Poate fi montat practic în orice configurație în structuri din beton și oțel, utilizând ancore Hilti sau soluții de fixare directă.

Tubulatură rectangulară - HVAC

Sisteme electrice - Busbar

Pannello a soffitto

Panouri pentru tavan

Condotta

Tubulatură rectangulară - HVAC

Sisteme electrice - Paturi de cablu

Contravântuiri

Tubulatură spiro - HVAC

Impianto elettrico: Illuminazione

Sisteme electrice - Iluminat

Principalele avantaje ale sistemului

Cu 75% mai puțin timp de instalare și costuri cu manopera

Deoarece ai nevoie doar de câteva componente și de accesorii suplimentare, angajații tăi pot monta sistemul de patru ori mai repede decât cu metodele tradiționale, de ex. cu tije filetate. Chiar dacă acest lucru implică modificări și ajustări ulterioare. Angajații tăi economisesc timp - iar compania economisește timp de lucru!

Siguranță, datorită unui mecanism inteligent

Lacătele cu închidere automată pot fi montate fără accesorii sau chei suplimentare. Acest lucru asigură blocarea fiabilă a sistemului în timpul asamblării. Alinierea, reajustarea și montajul la distanțe mari față de tavan sunt, de asemenea, posibile în condiții de siguranță și fără probleme.

Compatibil cu sistemele existente de instalații

Sistemul de suspensie cu cablu de sârmă MW poate fi utilizat, de exemplu, cu sistemele existente de instalații Hilti (MQ / MM) și componentele de ventilație MVA: obține soluția completă de susținere practic dintr-o singură sursă. Și pentru că sistemul nostru este atât de versatil, îți vei reduce și inventarul.

Estetică

Cablurile din suspensie sunt discrete și, în ciuda siguranței și robusteții lor, sunt practic invizibile. O soluție practică pentru arhitecții și constructorii care preferă tavanele deschise și liniile utilitare expuse.

Datorită construcției robuste fără componente din plastic, lacătele sistemului de suspendare cu cabluri sunt perfect concepute pentru condițiile dificile de pe șantier. 

Poți găsi mai multe informații în broșura noastră detaliată.

Sistemul funcționează atât de simplu

Sistemul cu cablu Hilti MW îți facilitează montajul: datorită unei piulițe suplimentare la partea superioară a blocării, sistemul poate fi închis și blocat cu o singură mână după instalare - și un buton permite reajustarea fără a fi necesară demontarea instalației. Sistemul este furnizat în kituri gata de utilizare, eliminând necesitatea lucrărilor pregătitoare, cum ar fi tăierea sau debavurarea.