FARA COMPROMIS CU NURONVezi toate uneltele pe o singură paltformă pe acumulatoriDescoperă Nuron

Rotopercutoare SDS-Plus pe acumulator

Vizualizați toate sculele Nuron SDS de găurire/așchiere pe acumulator de 22 V și 36 V din clasa de greutate 2-4 kg (4-9 lbs.) pentru lucrările obișnuite de construcții

Vizualizați toate sculele Nuron SDS de găurire/așchiere pe acumulator de 22 V și 36 V din clasa de greutate 2-4 kg (4-9 lbs.) pentru lucrările obișnuite de construcții
Rotopercutor pe acumulator TE 2-22 Rotopercutor SDS Plus compact și ușor, pe acumulator, cu prindere tip pistol, pentru a asigura cea mai bună manevrabilitate atunci când găuriți deasupra capului (platforma pe acumulatori Nuron)
Rotopercutor TE 4-22 pe acumulator Rotopercutor compact SDS Plus pe acumulator, cu cel mai bun raport performanță-greutate întâlnit la sculele noastre, pentru găurirea deasupra capului (platforma pe acumulatori Nuron)
Rotopercutor pe acumulator TE 6-22 Rotopercutor versatil SDS Plus pe acumulator, cu interval mare de găurire, funcție de așchiere și mandrină cu schimbare rapidă (platforma pe acumulatori Nuron)
Rotopercutor pe acumulator TE 30-22 Rotopercutor puternic SDS Plus (TE-C) pe acumulator SDS Plus (TE-C), cu sistem activ de reducere a vibrațiilor și control activ al cuplului, pentru aplicații de găurire și dăltuire în beton (platforma pe acumulatori Nuron)
Muncitor care folosește TE 30-22 în cadrul aplicațiilor cu cofraje

Descoperă rotopercutoarele SDS Plus

Găurire și dăltuire continuă, cu flexibilitatea oferită de uneltele pe acumulator

Beneficiază de un timp mai redus de inactivitate, viteză mai mare și o durată de funcționare mai îndelungată și limitează oboseala operatorilor în cadrul aplicațiilor de găurire, executare de canale și dăltuire în beton și zidărie folosind rotopercutoarele noastre emblematice SDS Plus pe acumulator.

Iar împreună cu uneltele din platforma Nuron, vei asista la mai multă putere și un timp de funcționare mai îndelungat ca oricând.

Obține mai mult de la rotopercutoarele noastre SDS Plus

Mai multă flexibilitate

Fie că realizezi găuri pentru ancore sau bare de armătură sau dăltuiești în locuri greu accesibile, avem rotopercutorul pe acumulator și consumabilul performant potrivit pentru nevoile tale.

Productivitate sporită

Lucrezi mai sigur, cu mai puțină oboseală, datorită greutăților reduse ale uneltelor, manevrării îmbunătățite și caracteristicilor de siguranță precum Reducerea activă a vibrațiilor (AVR) și Controlul activ al cuplului (ATC).

Confort sporit

Optimizează-ți portofoliul de unelte folosind toate uneltele tale cordless cu acumulatori interschimbabili pe o singură platformă – grație sistemului Nuron de 22 V, te poți bucura de și mai multă putere decât în cazul platformelor de unelte pe cablu, pe benzină sau cu tensiuni electrice mai mari.

Muncitor în construcții care realizează găuri deasupra capului cu TE 4-22 pentru fixarea conductelor folosind Sisteme de instalare, cu o lampă SL 2-22 în fundal

Putere adecvată tipului de aplicație

Pentru toate aplicațiile, de la găurirea deasupra capului la dăltuirea corectivă

Rotopercutoarele noastre flexibile pe acumulator îți oferă performanța de care ai nevoie, exact când și unde vrei. Efectuează aplicații repetitive de găurire și dăltuire deasupra capului folosind un rotopercutor compact sau ancorări de plăci de bază și aplicații în metal cu ajutorul unei unelte pentru sarcini grele.

Pentru a obține un nivel mai mare de performanță, alege rotopercutoarele noastre Nuron pe acumulator de 22 V.

Muncitor care realizează găuri în beton folosind rotopercutorul sigur și performant TE 6-22 și TE DRS-4/6

Mai puțină oboseală, mai multă siguranță

Manevrare îmbunătățită, mai puține vibrații și risc redus de recul

Pentru a-ți proteja echipa împotriva accidentărilor și pentru a reduce întârzierile pe șantier, rotopercutoarele noastre SDS Plus sunt dotate cu Sistem activ de reducere a vibrațiilor (AVR) și Control activ al cuplului (ATC). AVR poate reduce vibrațiile uneltei cu până la două treimi, în timp ce Controlul activ al cuplului (ATC) împiedică rotirea periculoasă a uneltelor în cazul blocării burghiului.

În plus, Sistemele noastre opționale de aspirare a prafului pot colecta aproape în totalitate praful pentru a  ajuta să ai șantierele mai sigure și mai confortabile.  

Un rotopercutor care realizează găuri în beton

Rotopercuție avansată

Continuă călătoria incredibilă cu TE 30-22

Am contribuit la inovarea rotopercuției moderne în urmă cu jumătate de secol, iar această poveste continuă cu revoluționarul TE 30-22.

O unleată completă, cu cea mai bună manevrabilitate de până acum, TE 30-22 este compatibil cu platforma pe acumulatori Nuron. Cu ajutorul acumulatorilor Nuron de 22 V, poți obține toată puterea unei unelte pe cablu, alături de un timp excepțional de funcționare și flexibilitate. Rezultatul? Ore întregi de găurire, dăltuire, răzuire și executare de canale fără probleme.

Îndepărtarea plăcilor ceramice cu ajutorul rotopercutorului versatil TE 6-22

Accesorii proiectate pentru uneltele tale

Lucrează mai rapid și pentru mai mult timp cu ajutorul burghielor și dălților Hilti

Vei obține și mai multă performanță din partea rotopercutorului tău SDS atunci când îl folosești împreună cu un accesoriu proiectat special pentru unealta respectivă.

Pentru a realiza găuri mai rapid în beton, cărămidă și zidărie, burghiele noastreTE-CX au capete din carbură cu mai multe muchii și o geometrie avansată. Dacă realizezi aplicații de ancorare, vei economisi timp și vei obține rezultate mai consecvente folosind burghiul nostru cu aspirație TE-CD, care găurește și curăță în același timp. Iar când vine vorba de dăltuire, executare de canale, finisare și răzuire, dălțile noastre sunt concepute pentru o durabilitate și eficiență mai ridicate.

FII CONFORM EU-OSHA PRIVIND PRAFUL DE PE ȘANTIER

Pentru a obține ajutor în vederea creării unui șantier mai sigur și lipsit aproape în totalitate de praf atunci când lucrezi folosind rotopercutoarele noastre SDS Plus pe acumulator, poți utiliza un Sistem integrat de aspirare a prafului, precum DRS 4-A sau DRS 6-A cu filtru HEPA sau folosește un aspirator VC 10 pe acumulator. 

Comandă acum aspiratoarele și alte sisteme de colectare a prafului

ȚINE SUB CONTROL COSTURILE

Cu ajutorul serviciului nostru de Fleet Management, îți vom gestiona costurile uneltelor în schimbul unui tarif lunar fix. Evită să intri direct într-o investiție mare, și cumpără doar echipamentele de care ai nevoie.

Află mai multe informații despre serviciul de Fleet Management.